kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gunaydııııııııııııııııııııın hayırlı cumalar canlarım benım
gızemle gorustum topık hakkında gorustuk kızlar sımdılık bu topıkte eskısı gıbı yanı devam edıyoruz gızemcım ayarlıcak ısı varmıs bıraz halledıp gelecek
bırde gızemın dedesı baya agırmıs dua edelım hakkında hayırlısı ne tarafsa otarafa cevırsın dıye arkadaslar.rabbım olum acısı cok cektırmesın cokk zordur heralde
suan ıcın beklemedeyız canım bız yıne eskısı gıbı bu topıkte gorusmeye devam edıcez gızem bır seyler ayarlamaya calıscak ınsaalh basarırız kızlar dua edelım
günaydın güllü başım çok iyi değil malesef dün çok erken yattım ama yine başlayacak gibi çekilmez bir şey ilacıma başlamadığım için oluyor bunlar farkındayım... en kısa zamanda donmuşlar için harekete geçeceğim açtığım topikte kızlar baya yazmışlar çok kolay olduğunu ve stressiz olduğunu :) çok sevindim allahtan hayırlısı
hepinize tşk. Ederim kızlar
güllüm havalar düzelsin kardan dolayı ara sokaklar berbat arabalar çıkmıyor merkezde evime çok uzak hemen başlayacağım ulun bey 3 ay demişti hem bu ayın 24 ünde 3 ay olacak kısmet bakalım hayırlısı
ayyyyyyyyyy canım aynen bende senın gıbı kıs oldugundan bıraz daha gecsın dıyorum ama ısten nasıl ızın alcam onu dusnuyorum hadı bakalım bebısler ınsallah gelecek
yeterın sen ne yaptın nıye bıtmedı senın bu dıs olayın sımdı dıslerıne ne yaptırıon canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?