Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar ben bu gÜn dıŞÇıye gıdeceĞım bırazdan Çıkarım
neler olduĞunu ÖĞrenmek ıstıyorum
ayrıca gızemı ve dedesınınde merak ett,ım

yeter kilitli yazılmış bende anlamadım neden olduğunu mail adresi verildiği için mi anlamadım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gunaydııııııııııııııııııııın hayırlı cumalar canlarım benım
gızemle gorustum topık hakkında gorustuk kızlar sımdılık bu topıkte eskısı gıbı yanı devam edıyoruz gızemcım ayarlıcak ısı varmıs bıraz halledıp gelecek
bırde gızemın dedesı baya agırmıs dua edelım hakkında hayırlısı ne tarafsa otarafa cevırsın dıye arkadaslar.rabbım olum acısı cok cektırmesın cokk zordur heralde

meldırım canım gunaydın sen sılceksen sılde baska bır konu var oyuzden olmus sanırım gızem bırazdan gelecek canım
sen naılsın basının agrısı gectımı ıyımısn

canım günaydın
şimdi diğer taraf ne oldu

suan ıcın beklemedeyız canım bız yıne eskısı gıbı bu topıkte gorusmeye devam edıcez gızem bır seyler ayarlamaya calıscak ınsaalh basarırız kızlar dua edelım

hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı dileleklerimizi kabul etsin
ellerimizi boş çevirmesin
dertlerimize deva versin
sağlık huzr nasip etsin yuvalarımıza
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
iinnşşşşşşşşşşşş

günaydın güllü başım çok iyi değil malesef dün çok erken yattım ama yine başlayacak gibi çekilmez bir şey ilacıma başlamadığım için oluyor bunlar farkındayım... en kısa zamanda donmuşlar için harekete geçeceğim açtığım topikte kızlar baya yazmışlar çok kolay olduğunu ve stressiz olduğunu :) çok sevindim allahtan hayırlısı

aminnnnnnnn aminnnnnnn rabbim duy sesimizi cuma yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul et

suan ıcın beklemedeyız canım bız yıne eskısı gıbı bu topıkte gorusmeye devam edıcez gızem bır seyler ayarlamaya calıscak ınsaalh basarırız kızlar dua edelım

tatm canım ben sabahleyin mail attım ama
topğie bakmadan
çünki birazdan çıkacağım dr gideceğğm
ama anlamdım sorun neymişki kapatılmış topik

MELDİRİM CANIM GEÇMİŞ OLSUN
BAŞ AĞRISI ÇOK KÖTÜDÜR BİLİRİM
İNSANIN HER YERİ AYNI ANDA AĞRIR :teselli::teselli::teselli:

meldircim geçmiş olsun cnm, böle durumlarda masaj beni bayağı rahatlatır yapabilecek arkin varsa bence dene,
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin dondurulmuşların cnm bnm,

meldrım canım benım cook gecmıs olsun.donmus ben denemedım ama zor oldugunu dusunmuyorum okadar gobekten ıgne yaptık bır suru ondan korkmadıkta donmusta ıgne yaptırmıyon normla tedavı gıbı ondanmı korkuyon sıkılıyon melrıdım yaaaaaaa.eger benım donmsum olsa hıc durmazdım sende artık bekleme canım yaaa senın cocgun olcak gıbı hıssedıyorum ben hemde ılkınde tutmus ınsaalh bunda tutp annesını 9 aya kadar hıc bırakmıcaklar canlarım benım.stres yapma kendıne

maral gunaydın canım bıızm topık protokole takıldı neyse bende tam bılmıorum ınsaalh cozulecek canım
senın hamıslık nasıl evın duzeldımı canım

hepinize tşk. ederim kızlar
güllüm havalar düzelsin kardan dolayı ara sokaklar berbat arabalar çıkmıyor merkezde evime çok uzak hemen başlayacağım ulun bey 3 ay demişti hem bu ayın 24 ünde 3 ay olacak kısmet bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun
inşşş bu tedavin sana bebeişi getirsin
iinnnnnnnşşşşşşşşşşşş

ayyyyyyyyyy canım aynen bende senın gıbı kıs oldugundan bıraz daha gecsın dıyorum ama ısten nasıl ızın alcam onu dusnuyorum hadı bakalım bebısler ınsallah gelecek
yeterın sen ne yaptın nıye bıtmedı senın bu dıs olayın sımdı dıslerıne ne yaptırıon canım

canım benimkiler 20.lik önce ilaçla tedavi etliler apse yapmış şimdide çekecekler
birde ben ilçede oturyorum mersine gitmem gerekiyor tam günümü ona ayırıyorum has radevusuz çalışıyoror geç kalıncada sıra bitiyor
yyaaaaaaaaa rezalet bir durum anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…