Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Sevdacım gunaydın
ahhh bızde bır bılsek enazından kapanan topıklerde sundan dolayı kapanmıstır denıyor ama bızde oyle bırsey yok cunku bız tup yaptıranlar 3,sınıf ınsanız hakımızı savunursak devlete ayrı bır malıyet oluruz demekkı bıızı kımse kaleye almıyor ne bıleyım ben yaa cok uzuldum ve cooooooook sınırlıyım
maralcım katılıyorum canım sana bırlesıp yıne baska bır yerde yıne gonderırız yanı herturlu hakkımızı savuınuruz ama nasıl anlamsalım bunu

Benım getırdıgım o adreste bır suru acıklama vardı ılac bunun bır ornegı ama bızım topıkte ıcerıgı gozukmuyor yaaa

kızlar çıkmadan bir bakim dedim
BU TOPKTEN YETKİLERN HEBERİ VARDI EĞER YANIŞ BİR ŞEY VARDIYSA BUNU EN BAŞTAN SÖLEMELİRİ GEREKİRDİ Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BİZİM BÜYÜK GÜN DEĞİMİZ GÜN OLUYOR BU BENCE HAKSIZLIK
İLAÇ DR HAS ADINA GELİNCE BİR ÖOK YERDE BUNLAR KONUŞULUYOR
EVETTTTTTTTTTT BİZ KİMSEYE HAKARET ETMEDİK YANLIŞ BİR ŞEY SÖLEMEDİK SADEC BİR TELEBTE BULUNMAK İÇİN BİRLİK OLDUK (OLMAYA ÇLIŞTIK)
BUNUN NERESİ YANILIŞ
AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

Bende goruyorum ama neye yararkı bos bos bak dur
yeter sen ne yaptın nezman cıkıyon canım randevu aldınmı doktordan

Gızem baksana kımsenın umrumda degıl zaten sadece bız tepkılız hıc soran yok ne oldu nıye topık kapandı dıye nasıl kızmayayım yaaaaaa.
Baska konulardan baksetsek kapanmazdı cunku hakkımızı aradıgmız ıcın fınal gunuda kapandı sankı bız gızlı hak arıyrdukta bugunu buldular en bastan kapatsalrdı tpıgı nıye bugun

NEYı NEREYE GÖNDERECEĞıMı yazmışım varsın kapatsınlar yaaa
boşverr az sabırlı ol bakalım
belki diğer kızlarda tepkilidir ama bizim burada olduğumuzu bilmeyenler vardır eminim herkes çok üzülmüştür

nasıl yani dilekçe yazdığımız içinmi kapanmış neden kapanıyoki desinler veya dilekçe bölümünü silsinler uyarsınlar ilk önce
okadar çalışma yaptık okadar yardım istedik final günü bu mu yapılır.
Ozaman yeni topik aç gizemim oaradakilei nickleri kopyala varsın haftaya kalsın..dilekçeyi yine yazalım ama nereye yazıldığı belli olmasın yani başına benim yazdığım gibi sayın yetkili denilse sorun çıkmaz sanırım.

konu sorumlusu songül hanıma mesaj gönderdim neden kapatıldığı ile ilgili açıklama bekliyoruz dedim bakalaım ne cevap gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…