Kezen bey yok heralde ınsallah bızım sesımızı duyacak
evet gızem bende cok sınırlendım ve uzuldum nasıl yanı yaaaaaaaaaa ıcım sındırmıyor bız hıc kımseye dıl uzatmadık yanlıs kelıme kullanmadık saygısızlık hıc topıgımızden gecmedı bellı sevıyede bır grup olup hak aramaya kalktık bumu yanı
guya sızde tup bebkle cocugu olanlardansınız sız bızı basklaarından daha ıyı anlamanız lazım ama sasrıdım bu olay karsısında cok yazık turkıyede zaten parası olan dudugunu ÖttÜrÜyor bızım gıb garıbanda sundan yemeyeım bundan kısayım belkı tutra dıye avanslar kredı kartları cek alllah cek ondan sonra husran
nıye bız daha rahat tedavı gormeyelım nıye strse bu kadar cok gırelım bıze yazık degılmı hersey para para para yeter artık yaaaaaaaaaaaaa ıyıkı gobegımızı parayla kesmısler bu adaletmı artık buna dur demenın zamanı geldı ve gecıorda ama destek veren yok baska
Kazen bey ne yaptıkta kapatıldı bızım topıgımız bızım okadar verecek paramız yok ne yapalım boyle oturup gokten bıze tup parası gelecekmı dıye bekleyelım yada tardım kuruluslarına basvurup yardım ısteyelım bız bıze verılen hakların daha cok yardımcı olmasını İstıyoruz devlet ten destek paketı ıstıyoruz bunu ıstemek sucmu
lutfen acıklama yaparmısınız
aaa ben şuan diğer topiği hiç göremiyorum siz görüyomusunuz
bende goruyorum ama neye yararkı bos bos bak dur
yeter sen ne yaptın nezman cıkıyon canım randevu aldınmı doktordan
sıkmayın canınızı muhabbete devam
Sabırla bekleyelİm bakalım kazen den ne cvp gelİcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?