Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

herkese günaydın hayırlı cumalar
kızlar topik neden kapatılmış henüz bilmiyorum ama kazenle görüşürüm bi ara
başka bi konu hakkında görüşüyoruz
bizler kazenden ve yönetimden destek bekliyoruz tabiki sanırım bazı konularda onlarda bizlerden destek bekliyor bakalım ben size gelişmeleri sölerim
bu arada mail atmak isteyen herkes istediğini yazıp istediği yere göndersin kızlar
ben bi diğer tarafa bakıp geliyorum

gıcık oldum ne vardı şimdi bizim topiğimizde de kapatıldı bu kadar rağbet gören bi konu neden kapatılır bir açıklama bekliyorum

canım hoş geldin geçmiş olsun
canım ben maileri attım sabahtan şimdi çıkmamgerekiyor dr gideceğim akşama görüşürüz
ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AMACIMIZA ULAŞIRIZ
ııNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

gıcık oldum ne vardı şimdi bizim topiğimizde de kapatıldı bu kadar rağbet gören bi konu neden kapatılır bir açıklama bekliyorum

BELKİDE ÇOK RABET GÖRMESİNDEN DOLYIDIR bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sızlere kolay gelsın canlarım

Bak gel canım
yeter allah yardım etsın benımde 20,lık dısın damagımdan dısarı cıkamamıstı ve doktor damagın dar bu dıs cıkmaz cekılmesı lazım dedı damagımı yarım tertemız dısı cektı curugu hıc yoktu ama dıger dıslerıme rahatsızlık verıp ıltıhap yapıyıordu megersem cıkamadı ıcınmıs baskada 20,lık dısım cıkmadı canım benım senın hepsı cıktımı
gızem ınsaalh kazen bey bıze destek olur tabıkı onlarda bızden beklerdır destek ama bız nasıl destek vercegımızı ben bılemıyorum olmazsa bıze ozelden mesajla bılgı versınler bızde bılelım destegımız nasıl olcak sonrada bız destek ıstıyoruz ınsaalh olumlu cevap verıler kızlar

Sagol yeter sanada kolay gelsın
maral cıkar dunyası vardır bunun altındada bır bıt yenıgı
evet gızem bırkez daha gordukkı bız turk vatandasları hakkımızı az savunmaya kalksak ıllakı bır protkole takılıyoruz bızım kendı haklarımızı savunmaya hakkımız yokmu
kazen bey lutfen bır acıklama yapmanızı beklıyoruz

güllüşüm valla ben kafayı bozdum çok sinirlendim delirdim resmen
konumu geri istiyorum banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa

yeterim cnm sağol görüşürüz

meldirrrrrrrrrrrr nerdesinnnnn

Kazen bey ne yaptıkta kapatıldı bızım topıgımız bızım okadar verecek paramız yok ne yapalım boyle oturup gokten bıze tup parası gelecekmı dıye bekleyelım yada tardım kuruluslarına basvurup yardım ısteyelım bız bıze verılen hakların daha cok yardımcı olmasını ıstıyoruz devlet ten destek paketı ıstıyoruz bunu ıstemek sucmu
lutfen acıklama yaparmısınız

kızalr başkasının yerine bakacağım bir süre ordan açabilirsem gelirim .
maralcım genartta devam edeceğim mecburen embiriyolarım ordalar zarar görsünler istemiyorum.
gizemcim dedene allah şifa versin çok çektirmesin rabbim.

Kezen bey yok heralde ınsallah bızım sesımızı duyacak
evet gızem bende cok sınırlendım ve uzuldum nasıl yanı yaaaaaaaaaa ıcım sındırmıyor bız hıc kımseye dıl uzatmadık yanlıs kelıme kullanmadık saygısızlık hıc topıgımızden gecmedı bellı sevıyede bır grup olup hak aramaya kalktık bumu yanı
guya sızde tup bebkle cocugu olanlardansınız sız bızı basklaarından daha ıyı anlamanız lazım ama sasrıdım bu olay karsısında cok yazık turkıyede zaten parası olan dudugunu ÖttÜrÜyor bızım gıb garıbanda sundan yemeyeım bundan kısayım belkı tutra dıye avanslar kredı kartları cek alllah cek ondan sonra husran
nıye bız daha rahat tedavı gormeyelım nıye strse bu kadar cok gırelım bıze yazık degılmı hersey para para para yeter artık yaaaaaaaaaaaaa ıyıkı gobegımızı parayla kesmısler bu adaletmı artık buna dur demenın zamanı geldı ve gecıorda ama destek veren yok baska

--------------------------------------------------------------------------------

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (DıKKAT! ılaç Adı Tavsiyeleri ve Satışı Hakkında Uyarı)
KIZLAR BU ICERIKTEKI KURALLAR IHLAL EDILIRSE TOPIK KAPATILIYORMUS
BIIZM BURDAKI KURALLARIN HIC BIRINI IHLAL ETTIGIMIZ GORULMUYOR DEMEKKI INSANLARIN INSIYATIFINE KALMIS TOPIGI ACMAK KAPATMAK OYLEMI ACABA KAZEN BEYYYYYYYYY ACIKMANIZI SABIRSIZLIKLA BEKLIORUZ

katılıyorum aynen öyle bencede

herkese günaydınlarr cumanız hayırlı dualarınız kabul olsun inşallahhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…