Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende başka bir yetkiliye msj gönderdim bakalım cvp gelecekmi
bizi hemen böle başlarından savmasınlar
sitemi yok memlekette hep beraber çekerr gideriz bizde
bende herkesin tel nosu var huahahaua
arar sölerin şuradayım gelin derim hauhauauauhuahuauha

Bunge beklemdeydı ama bugun bakalım sonucu alacakmı cunku cumartesıde belkı olabılır demısler ama yanındakı hemsıre cuma alırsın demıs bakalım ınsaalh ıyı sonuclar cıkar kızlar

Msn demı yazısıyonuz kazen beyle anlamadım ne dıyor bılgı veırmısın kadercım
evet gızem ceker gıderız sankı baska net yok ama acıklama yapmadan surdan suraa gıtmem
dur bende mesaj atayım

Canım sagol beklıyoruz bakalım kazen bey ne dıcek gecerlı ınsaalh bır sebep vardır ınsallah ıyı bır seyler soler

tünaydııın:)nasılsınız kızlarr?gizemin dedesi nasıl olmuş bilginiz warmı?bungeede daha gelmedi sanırım

kızlar kazenden cvp geldi topiğin kapanma sebebi
diğer topiklere varlığımızı bildirirken
ALLAH RIZASI ıÇıN OKUYUN FALAN FıLAN GıBı BıŞıLER YAZILMIŞ ONUN ıÇıN KAPATILMIŞ
başka bi sebep yok
(((((((((((((

biricim cnm dedem çok ağır bekliyoruz işte rabbim ölümün bile hayırlısını versin ne diyelim

Nasıl yanı sebep bumu bu hangı kapanma sebebı ıcne gırıyor anlamadım ben
ınsanların duygusunu somurme dıye dusnuyorsa zaten mesaj atılan kıslerın hepsı tup bebek bolumunden ınsanalr kımsenın duygularıyla oynanma ıhtımalı yok hepsı bıızm kader arkadasımız
bu acıklama hıc kafama yatmadı bumu yanı

hayır kızlar yanlış anlamışsınız diğer yerlere sıfırdan topik açılıp bunun kopyalanması ve gizemin dediği gibi Allah rızası için okuyun demek.yani birçok topik açılmış oluyo

Tamam dıyelımkı oyle oldu pekı bız bu topıgı daha dunku actık bu topık 2 haftadırmı var nee bu zmana kadar nerdeydı kazen bey bugn bızım fınal gunumuzdu neden bugun

gizoşum allahım sabır versin tatlım, müslüman doğduk müslüman olarak son nefesimizi vermeyi nasip etsin inşallah, biliyorum çok zor hele ki düşkünsen bizi onlar büyüttü, bnm büyük babamda 1 yıl yattı, cnm bnm ne çok severdim allahım nur içinde yatarsın,

çok şaçma değilmi, bu yanıt bilmiyorum ama bana öyle geldi...
o zaman yeni topik açalım onu diğer topiklere bildirirken öyle yazmayalım o zaman kabul edeceklermi?

Tamam dıyelımkı oyle oldu pekı bız bu topıgı daha dunku actık bu topık 2 haftadırmı var nee bu zmana kadar nerdeydı kazen bey bugn bızım fınal gunumuzdu neden bugun

güllücan diğer topiğe bak anlarsın canım.olay dün akşam nurten74 yapmış daha yeni yapılmış yani o yüzden şimdi kilitlendi..biraz objeltif bakmak lazım.tamam bir kişi yüzünden hepimiz yanıyoduk ama bu işler böyledir. sorun bizim bu şekilde topik açmamız değil.heryerde bu topiğin yeniden açılması kopyalanıp ve farklı başlıklar kullanmaktır canım.

Nasıl yanı acıldımı dur bende bakayıııııııııııııııııııım
sevda anlamadıgım nasıl yanı cok yere acılmıs topık

kızlar diğer tarafı okuyun anlayacaksınız

maralım biricim teşekkür ederim çok sağolun

kızlar bu urumda bnm kafam daha fazla şeyi kaldırmıyor
zaten moralim yeteri kadar bozuk beni mazur görün bu gün çok katılmıycam topiğe diğer tarafada yazdım zaten
sizi seviyorum
yazdıklarını okuyorum ama bişey yazmıycam muccckkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…