Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Tamam sevda bızım bundan nerden haberımız olcak soylermısn bana ben zaten subjektıf dusunmuyorum ama acıklama yapılması gerekıyordu altına nıe kapandııgnın bız soruncamı bılgı verılıyor o arkadasada denk gelırsem kı gelmemyım neyse sevındım acıldıgına cok sukur

boşwersene gizoş yaaa!muhakkak herkes kendince haklıdır hayatım.herkes yaralı bu sitede herkes bişeyler yapmak istiyordur eminim.yeter sende kendini fazla yıpratma .sakinleş kafanı dinle biraz biz burdayız seni bekliyoruz:)))))))öpüyorum seni bitanemmm herşey yoluna girer inşlh=)

kızlar bence kızmayın yani kazenin dediği doğru hiç hoş olmamış yani belkide otamatik bi sistem vardır konu tekrarında kitleniyor olabilir ben yardımcı olacaklarına inanıyorum ön yargılı olmayın gizemcim sen zaten şu anda hassassın moralin bozuk sonuç olarak topik açıldı kendine haksızlık etme bu kadar uğraşmışken canım arkadaşım

bungecim lütfen üzülme hayırlısı olsun canım biliyorum şu anda ne desek boş çok zor bir durum ama zamanı değilmiş dememkki diyoruz elbet bir gün olacak ....

Kizlar slm hepinize.Beni yine sonucum negatiff.Canim cok sikildi.Gözyaslarim durmuyor.

bitanemmm çoook üzügünüm=(herşeyin hayırlısı olsun ya!demekki zamanı değilmiş herşeyin bir zamanı var unutma allah en başta sağlık versin.tüp bebek yaptıramayan yumurtası olmayan genç yaşta menepoza giren,spermi olmayan okadar sorunlu insanlar warki çook şükür butür sorunlarınız yok mutlaka birgün olucak lütfen pes etme!olmasa benim olmazdı ben imkansız gibi düşünüyordum eşimdede bendede sorun var diordum.yakın bi arkadaşım yaptırdı hiçbir sorunları yoktu ama olmadı.bak allahın işine 4 tane werdi ya lütfeeeen umutsuzluğa kapılma lütfeeeen:)

bungecim lütfen üzülme hayırlısı olsun canım biliyorum şu anda ne desek boş çok zor bir durum ama zamanı değilmiş dememkki diyoruz elbet bir gün olacak ....

Canim sagol .Allah hayirlisini versin.Demekki zamani var diye düsünüyorum ama daha az önce ögrendim.Oyüzden daha alismam lazim.

Kizlar slm hepinize.Beni yine sonucum negatiff.Canim cok sikildi.Gözyaslarim durmuyor.

maalesef söylenicek söz bulunmuyor ama yalnız değilsin unutma canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yakında toplanıcaksın ve daha da istekli olacaksın :1hug:

bungee canim.. nedesek bos. Ama insallah kisa zamanda toparlarsin kendini. Insallah birdahaki denemen pozitif olur canim benim...

Canim umutsuzluk degilde daha haberi yeni aldim ondan herhalde aglamam durmuyor.Bende sükrediyorum allahima daha kötü hastaligimiz yok diye.Esim tedavi oldugum klinigi arayacak ve sonucu söyliyecek.Daha adet olmadim cünkü.Doktorum kullandigim vagnal tabletlerin kanamayi geciktirebilecegini söylemis.Tedaviyi yapan doktor bakalim ne diyecek.Tekrar ne zaman baslayacagiz.2 Tane daha dondurulmuslarim var.Buradaki son hakkimiz.Esim bunlarida deneyelim eger bunlarda olmazsa türkiyeye gideriz dedi.

tabikide hayatımmm ağlıcaksın acını içinde yaşama bak biz burdaayız yaz anlat ağla ama bikaçgüne bomba gibi olucaksın inanıyorum ben.tabi türkiyedede yaptırabilirsin sen nerelisin?hangi ilde yaptırıcaksın bizde araştırırız burdan,

Bungecım allah sabır versın kardesım ne yapalım hepımız gıbı senınde bekleme suren bıtmemıs canım uzmemeye calıs kendını ama tabıkı bu sozler suan senın ıcın bos ınsan cunku oyle oluor canım.ınsallah dıger donmuslarda ollur once saglık unutma bebegım

Sagol güllücan.Ama bu sefer o kadar umutluydumki.Cünkü belirtiler vardi.Ve adet olmadim.Biraz hayal kirikligi oldu iste.

canım bızde aynısı olduk ama ne yapalım nasıp olamyınca otesıne gecılmıyor ılaclardan bıraz gec kalınabılıyor kardesım kendını yıpratmamaya calıs cokz zor bılıyorum ama bunuda atlıtıcan ınsaalh ve unutcan canım ve dıger donmusuna karar verıcen artık gerıye bakma ılerı bak bebgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…