Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hadi hayırlıı olsunnnn:))
sonunda olduuu sonuda güzel olsun inşşş
olumsuz düşünme bence normal yolla hamile kalanlar tek yumurtayla kalıyoo farkındaysann bence 12. gün boyunca bol bol dua et kitap okuuu seni rahatsız eden herşeyden uzak durrr rahat olmaya çalışşş söylenen saçma sapan sözlere kulak tıka:) en önemlisi bence... inşşş tutunur bebişin sanaaaa

kızlaar selaam benm alkıma bir fikir geldi bu tüpbebekte indirim istiyoruz olayı burda olamadı neyse diyorumki anlayan arkadaslar fc de gurup kurup sonra kameraya bir kac arkadas derdimizi anlatan konuşmalar yapsa sonra onu fc de yayınlasa bizde bu guruba hayran olup ordan hrkesle paylaşırdık elbey sesimizi duyan birileri olurdu ...yapılabilirmi sizce böyle birşey.krishazel tedavin hayırlı olr şekerim inşaalah :Saruboceq:

sevval canım ben sana katılıyorum aslında yapılabilir
krishazel canım hayırlı olsun inşallah sonu güzel olur tatlım

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.
canım yeni genelge ne yapacağız bilmiyorum ama bir an önce bir şeyler yapalım en önemlisi ben bu işlerden hiç anlamıyorum topik açalım diyorum topik açack bit tek arkadaşımız bile çıkmadı

BU YAZIYI SıZLERE DAHA ÖNCEDE YAZDIM DÜN BıR TÜP BEBEK TOPLANTISINA GıTTıM ORADAKı DR SÖZ ETTı EĞER BU GENELGE KABUL EDıLıRSE (DR EN KISA ZAMANDA HAYTA GEÇEK DıYOR ) TÜP BEBEK TEDAVıLERıNDE GEBE KALMA OARANLARI %50 DÜŞER DıYOR

ii akşamlar fatmacım nbr nasıl gidiyor :)))
songül hanım nerelerdesiniz ya sizleri özledik

kızalar kımseler yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben varım canım buradayım
yarın start veriyn demek :)) inş. çok güzel olur

Arkadaslar hepinize desteginizden dolayi tesekkur ediyorum . allah hepinizden razi olsun. Ben cok iyiyim cok heyecanli cok umitli ve cok mutluyum:))))

bugün 8. günüm son 4 gün.... çok ama çok heyecanlıyım arkadaşlar
umarın rabbim benim de yüzümü güldürür ve o güzel hbr bende buradan veririm
bu arada kasıklarım çok ağrıyo ve başım dönüyo bu neye alamet acaba meraktan çatlıycam
idrar testi yaptım negatif çıktı kurban olduğum Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

edacım hadi az kalmış çok zordur beklemek bilmezmiyim
idrar testi için biraz erken canım çıkmayabilir
inşallah pozitif haberlerini burdan duyarız

kris canım inş. çok güzel oalcak ya
kaç hücreliydi embriyo canım biricik embriyon

songül kaynanacın gittimi kız sizdemi halen
ya sen tlfnunu evde bırak komşuya git biara ben aramam valla

eylülcüm şu songülünde kanını al kız öyle minik tüpe değil sürahi felan varsa akıt içine:)))
yarın dra gidecn dimi kanınıda yanında götür :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…