Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Arkadaşlar Laubali den haber varmı test günü test yaptırdım sonuç bekliyorum dedi o gün bugün yok haber alanınız var mı acaba yada yazdı ben mi göremedim

Arkadaslar transferden sonra yaptigim bazi seylerden bende korkuyorum yan donmekten hapsurmaktan egilmekten falan . Bunlar gercekten sakincalimidir? Bilgisi olan varmi?
Birde sirtimizi dayayarak bacaklarimizi uzatarak kitap okuyarak yatmak uygunmu yoksa tamamen uzanmak mi gerekiyor?
Ve yemememiz gereken birsey varmi?

slm kızlar ben geldım neler yaĞtınız bakalım

arkadaslar hepinize desteginizden dolayi tesekkur ediyorum . Allah hepinizden razi olsun. Ben cok iyiyim cok heyecanli cok umitli ve cok mutluyum:))))

canım senin adına çok üzüldüm
inşş gördüğün son negatif olsun
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cnaım güzel haberle dön inşş
hamiş haberlerini alırız inşşş
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
yüzümüze baksın
iinnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşş

edanın 9.gün bugün yeter 47 çıkmış değeri :))
sen nasılsın canım

ben Çıkıyorumıyı baın kenınıze kızlar

arkadaşlar merhaba bende yeni kayıt oldum bu siteye ... Hepinizin iyi haberler almasını ve bebek sahibi olmasını dilerim... Banada 3 şubatta 4 embiriyo transferi yapıldı heyecanla bekliyorum.

bizde cnmm malesefff
o gitmezz kolay kolayyy delirtmeden pes etmezz
tlf bırakmak ii fikirrr anlarsın ne mal olduğunu puhahahaha
harbi kısss sen ara o böyle şöyle dee o da dört köşe olsunnn hahaha ark bile sevmiyo der:)

arkadaşlar merhaba bende yeni kayıt oldum bu siteye ... Hepinizin iyi haberler almasını ve bebek sahibi olmasını dilerim... Banada 3 şubatta 4 embiriyo transferi yapıldı heyecanla bekliyorum.

hadii güzel haberlerr ver inşş
nerde tedavii oldun cnmm ilk denemen miii sorun nee sorması ayıpp

hahahaha nevinn gulluşu aratmadım bak hepsini sordum bi çırpıda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…