Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

içtinmi ayını :)))))))
bugün bütün gün transferden sonra nereye gitmiştim diye düşündüm
ne ile tehdit ediyorsun diye düşündüm
akşam aklıma geldi neyseki
söylersen yakarım seni :))))))))

şeyide sor neden 4 tane trasnfer etmişler fazla değilmi dört

içtimm cnmmm ay ı çok severimmm:))))
söyler miyimm ben sen miyimmm :jeyyar::jeyyar:
nasıl şok olduu maral:)))
delisin kısımm sen yaa kaydirigubbakcemile5

gullu geliyo buraya gelince o sarar eksik sormuşsun derrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yetercim hayırlı olsun tedavi,n canm hangi hastanede basladın canm memnn musun hastannden:CüvCüv:a.s.

canım dr görüşmedim daha şu anda ADET OLUNCA MUYENEYE ALACAKLAR DR ÖLR GÜRÜŞECEĞİM AMA HEMİŞİRELER VE PERSONEL ÇOK İLGİLİYDİ ADANA BAŞKENT HAS

arkadaşlar merhaba bende yeni kayıt oldum bu siteye ... Hepinizin iyi haberler almasını ve bebek sahibi olmasını dilerim... Banada 3 şubatta 4 embiriyo transferi yapıldı heyecanla bekliyorum.

ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIMa.s.a.s.
BEBEİŞLERİN SANA SIKI SIKI TUNUMUŞLARDIR İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞ HABERLERİNİ ALIRIZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iiyim sen nasılsın diyete nekadar devam edecen kaç kg olman gerek ve nezman gidecen tedaviye

geçen gün nihayet güvenç beyle görüştüm iyi güzel verdigin kilo dedi nezaman istersem ozaman gidecegim.perşembe yurtdışından kardeşim gelecek maviş gözlü kızı ve yaramaz oglu.1 ay duracak.aralık 27de ocak 23 de regl oldum şubatta 20 olsa mart ta düşünüyorum inş.aslında zoraki gidiyormuş gibi olcagım.kalacak yerde bulamadım.birde sizin gibi ocak şubatta yaptırsaydım sanki o aylarda daha fazla hamişşş olunuyor

sel canım hayırlısı olsun inş. bu son olacak mart adetinle başlayacan dimi
ozmana kadar incecik olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…