Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ooo azra hanım niye haberimiz yok kız nezman başladın neresindesin tedavinin :))
üstüne basıp ezme sakın :))

canım ben tedaviye başladığım zaman 63kg dim boyum 173cm şimdi galiba 66 oldum :))

selciğim sağol canım ben mersin de yaptırıyom donmuş embriyolerı deneyeceğiz canım
sana gelince nevin hiç sormuyonki naptın ne ettin diye tedavimde dün başladım iğneye lucrin kullanıyom ben kalan çocuklarımı toplayacağım inşallah olur

azra hanım geldinde sormadık dimi :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

canım inş. budefa güzel olur tedaviye başladın yorma kız kendi artık fazla

nevin maşallah kilonda boyunda çok güzel.kız sen hamile mankenler gibisin.1.73maşallah.ben boy fıkarası 1.59 kilo 70 düşünemiyorum ama zayıflayacagım azm etttim

sağol nevinciğim hamilelerin duası kabul olur ne olur dua et bana bu defa olsun canım konuştuklarım şakaydı öylesine eğlenmek içindi yoksa nasıl geçer günler.

canım hepinizede dua ediyoruz sürekli aklımdasınız etmemmi hiç
ne şakası kız :)))bişey demedinki

nevin maşallah kilonda boyunda çok güzel.kız sen hamile mankenler gibisin.1.73maşallah.ben boy fıkarası 1.59 kilo 70 düşünemiyorum ama zayıflayacagım azm etttim

kızımda hiç karnım çıkmamıştı çok üzülüyordum hamile kıyafetlerinde dümdüzdü yakışmıyordu diye:)))
gerçi kızımda 56 kg ile hamileydim 50 düşmüştüm doğumdan sonra gene 56 kg dim :)))
bunda 63le başladım çok uğraştım kilo almak için bende :)))

maşallah maşallah kimi alır kimi verir dünya bu

tamam sözünüzü tutacagım mart ta gidecegim.GıDıŞıM SESSıZ OLMUŞTU AMA DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK.............

kızlar ben çıkmak zorundayım habersiz misafir geldi temizliğimde yarım kaldı neyse görüşürüz kızlar pazartesi görüşürüz haaa bu arada sevgililer günü yarın hepinizin sevgililer günü kutlu olsun hahhah çok komik oldu.neyse pazartesi sorarım hepinize kocalarınız ne aldı diye?

burcum ikizler esprili ve iki kişilikli bir ruha sahibim.birde kendimden fazla başkalarını düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…