Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnmm ben valla karasızım şu an
ya kocaeli üniversitesi ya da enver bey ii
görüşüncee karar veririm diyomm ya
merkez seçmek zorrr

şu reklamlarada sinir oluyorum ya yaşadıgımız ülkenin hayat şartları malum sevgililer günü diye ortalıkta pırlanta reklamları cirit atıyor.sanki sevgililer gününde pırlanta almak şartmış gibi.tabiiki güzel olur eşlerimiz alsa mam bizim gibi kader arkadaşlarımız bebekleri oldugu gün asıl pırlanta bizim için hemde ona para verene kadar tüpbebek yaptırırız

evet cnmm aynen öyleeee
bi bebişimizz olsaa ahh ahhha

serapp hamile değilsin dime

bu sabah 7 uyanıp idrar testi yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırayım dedim eşim bekle dedi bakalım bekliyoz artık pazartesi inşallah ama o gölgeyi bile görmek çok güzel... Bu arada benim ilk tedavim de eurofertiilde 7 tane yumurta toplamışlardı ve 2 tane embriyo oluşabildi ama tedavi süresince 1 ez e2 testi yaptılar. neyse şimdi brüksel tüp bebek merkezide. gün aşırı e2 yapıldı ve 23 adet yumurta geliştirdileri 13 olgundan 5 tane döllendi. sonra yücel bey 4 ünüde transfer etti. diğerlerinin tutunmasını kolaylaştırır destek olur diye çünkü 2 tane 7 hücreli, 1 tane 6 hücre, 1 tane 5 hücre olabildi. Bu arada 3. gün transfer etti . bende sizinkileri merak ediyorum kaç hücreliydi..

çok güzelmiş canım tutmuş inş

kaç yaşındasın canım

serappp hadi bakalımm hamileesinn sanırmmm
yarın da yapabilirsinn kan testii
sabah aç mı yaptın idrar testini o daha etkili oluyomuşş cicim
bana hücreleri hakkında bişey demediler ii dedilerr o kadarr
brükselden memnun kalıdn mıı
ne kadara mal oldu

euro fertil nasıldı sebep ne gösterdiler
ben hiç memnun kalmadım açıkçası çünkü hormon testine gerek bile duy
madılar son anda yapıp hemen cetrotide a geçip topladılar. Oysa baştan baksalardı öyle olmazdı. ben geçen sene mayıs ayında yaptırmıştım bunların seda sayana çok çıktığı zamanlarda onun azizliğine uğradım hastaları çoktu pek ilgilenmediler. orda ne yumurta sayısı söylüyorlardı muaynede ne rahim kalınlığını . oysa brüksel bu açıdan çok farkklıydı..

sel canım ben bıraktım asprini göbekten iğneyi 8.9. günlerde kanamam oldu diye bıraktırdı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…