Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çok sağolun arkadaşlar darısı başınıza ama pazartesi de inşallah artar ve devamı gelir. Pek sevinemiyorum o yüzden önemli olan artması...

çok sağolun arkadaşlar darısı başınıza ama pazartesi de inşallah artar ve devamı gelir. Pek sevinemiyorum o yüzden önemli olan artması...

iiinnnnnnnnşşşşşşş yükselir canım inşşşşşşşş
sağlıcakla kucağına alırsın bebğini

nevinn neden buraya geldim biliyo musunnn
senle konuşurkenn pc de başka şeylerle uğraşıyodum dedim yoksaa benim için bişeyler mi yazıyo:)))

veeee songülll yanılmadıııı:))))

bugün hastaneyi aradım 5 döllenmiş yumurtadan 4 iyii gidiyormuş inşallah böle devam ederse yasımdan dolayı ( yas21)çarşamba günü 2 tane transfer edeceklermiş Blastosist Transveri olacak sanırım

bugün hastaneyi aradım 5 döllenmiş yumurtadan 4 iyii gidiyormuş inşallah böle devam ederse yasımdan dolayı ( yas21)çarşamba günü 2 tane transfer edeceklermiş Blastosist Transveri olacak sanırım

HADİ HAYILI OLSUN CANIM
İİNNŞŞ BEBEİŞLERİN SIKI SIKI TUTNUP HİÇBIRAKMASINLAR SENİ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende bu topiğe yeni katıldım arkadaşlar.. uzun protokol, bahçeci kliniği,şubat sonu gibi kısmetse transfer.. benim yolum uzun 14 gün oldu başladım iğnelere bir aksilik olmazsa daha bir 20 gün gibi var önümdeee..

Merhaba kızlar huhu nasılsınız Azra cıgım gelemedım canım merkeze kusura bakma canım ne yaptın başlıyormusun tedaviye bakem zemuszemus

Canım yeteer ciğim senden de özür dilerim gelmedim randövume ama Azra nın cenazesı vardı o yüzden gelmedım canım okey sen ne yaptın randövunde canım başladınmı tedavine :bbo:

merhabalar..ben de yeni katıldım..uzun protokol kocaeli üniversitesi.lucrin e başladığım tam bir hafta oldu.adet görmeyi bekliorum görünce gidicem başlıcaz koşturmacaya inşlh.yalnız size sormak istiyorum aranızda lucrin kullanan varmı?adeti geciktirebilirmu bu ilaç?ben biraz geciktim de iyice stres bastı ya..

oooo bi kocaelili daha
lucrın e erken mi başladınn bildiğim kadarıyla lucrın yumurtaları düzenlemek içim kullanılıyoo ilk tedavin sanırımm
bende gebzedeyimmm sen nerdesinn gebzeli çok arkadaşımız varr maleseff
bende asm de 3 aşılama erdem de 2 micro denedim olmadıı
bende kocaeli üniversitesini düşünüorumm bilgilendirrisin benii
sanırımm adetin stresdeb gecikmiş olabilirr
hakkında hayırlısı olsunn inşşş sağlıklı hayırı bebişlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…