serap canım çok güzel gözün aydın canım :))
sel canım ben bıraktım asprini göbekten iğneyi 8.9. günlerde kanamam oldu diye bıraktırdı dr
bu sabah 7 uyanıp idrar testi yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı bugün 10. gün kan testi yaptırayım dedim eşim bekle dedi bakalım bekliyoz artık pazartesi inşallah ama o gölgeyi bile görmek çok güzel... Bu arada benim ilk tedavim de eurofertiilde 7 tane yumurta toplamışlardı ve 2 tane embriyo oluşabildi ama tedavi süresince 1 ez e2 testi yaptılar. neyse şimdi brüksel tüp bebek merkezide. gün aşırı e2 yapıldı ve 23 adet yumurta geliştirdileri 13 olgundan 5 tane döllendi. sonra yücel bey 4 ünüde transfer etti. diğerlerinin tutunmasını kolaylaştırır destek olur diye çünkü 2 tane 7 hücreli, 1 tane 6 hücre, 1 tane 5 hücre olabildi. Bu arada 3. gün transfer etti . bende sizinkileri merak ediyorum kaç hücreliydi..
şu reklamlarada sinir oluyorum ya yaşadıgımız ülkenin hayat şartları malum sevgililer günü diye ortalıkta pırlanta reklamları cirit atıyor.sanki sevgililer gününde pırlanta almak şartmış gibi.tabiiki güzel olur eşlerimiz alsa mam bizim gibi kader arkadaşlarımız bebekleri oldugu gün asıl pırlanta bizim için hemde ona para verene kadar tüpbebek yaptırırız
songülsüm namazdan sonra nereye gidecen :)
arkadaşlar test yaptım... Kan testi bugün 10. gün 63.22 çıktı .. Allah hepimize nasip etsin...
evet nerden bildin gitmedimmi daha
arkadaşlar test yaptım... Kan testi bugün 10. gün 63.22 çıktı .. Allah hepimize nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?