Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım yeteer ciğim senden de özür dilerim gelmedim randövume ama azra nın cenazesı vardı o yüzden gelmedım canım okey sen ne yaptın randövunde canım başladınmı tedavine :bbo:

canım özlettin kendini
nerelerdesin sen
canım ben adana başkent has başlıyorum ön tetkleri yaıpyorlar şimdi

hayırlı olsun tedavin
sana bebeişin, getirsin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba canım.evet ben 2008 den beri kocaeli ünv sinde tedavi görüyorum.2 kere aşılama yapıldı tuttu ama düştü.tüp bebek ilk denemem olacak.evet lucrine erken başladım bana ko-kültür yani yapay rahim yapılacak belki de onun için erken başladım bilmiyorum ben de.ben aslında bilecikte oturuyorum ama annemler gölcükte.annemlerde kalıp tedavime gölcükten gidip geliorum.
valla canım kocaeli ünv sini tavsiye ederim öncelikle fiyat çok uygun.ilaçlarım 500 tl tuttu tüp bebek işlem ücreti de 820 tl.yani 1,300 e falan gelecek tüp bebek bize.yapay rahim ücretsiz.yapılan bütün tahliller testler patolojik tahliller hepsi ücretsiz.olumsuz yanlarını da söyleyeyim sana üniversite hastanesi olduğu için işler biraz yavaş yürüyor.biz tüp bebek raporunu 2 ayda çıkarttırabildik.ve ilk açıldığı zaman çok syrek olan ünite şimdi çok kalabalık.önceden doktorumuz hemşiremiz çok çok iyi ilgilenyordu herşeyimizle ama şimdi kalabalıktan dolayı haklı olarak tabi fazla ilgilenemiyorlar.doktorun peşinde koşarsan bıkmadan bütün sorunlarına çözüm bulabilirsin.prof.dr eray çalışkan doktorumuz.kendisi çok iyi ve çok başarılı bir doktor.ben memnunum.tavsiye ederim.en azından maddiyattan sıkıntımız çok fazla olmuyor o yönden kafamız rahat..

inşş emeklerinin karşılığı kucağında olur cicim
ben zaten sigortadan yararlanamıyorum sigortasız yaptırcam bi tanıdık var çalışan araştırcak bakalım benim için
önemli olannn başarı oranlarıı ne bilim çok zor karar vermek hayırlısı olsunn ne diyelim

inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz sağolasın.başarı konusunda sana şöle bişey anlatayım.benim 2. aşılamamın yapıldığı gün ben içerde aşılama işleminden sonra yatarken eşim hemşire odasının yanında oturuyormuş kapı da açıkmış.bizim dr eray hoca yani, odadakilere demişki; "bizim başarılı olmamız şart eğer başarı oranımız düşük olursa sağlık bakanlığı beni sıkıştırır az çaba göstermedik burayı açtırmak için o yüzden napıp yapıp oranları yüksek tutmalıyız" demiş diğerlerine.

canım rabbim yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkrmasın
ne zor bir yoldur de kadar yıprandığımızı kimseler bilemez
ama rabim bu yolda mükafatımızı bebek larak göndersin
iinnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

MERHABA MİKEMON
bende yeni katıldım bu topiğe bende senin gibi uzun protokol başladım.lucrinin 12. günündeyim ve dün akşam regl oldum. ben doğum kontrol hapı ile beraber kullandım reglimin 14. günü başladım lucrine 10 ünite ve tam tersine ben 40 günde bir adet gören düzensiz olmamama rağmen bu ay beni şaşırttı ve 24. günde adet gördüm.. bende ters etki oluştu.. ve yarın doktora gidiyorum reglin 3. günü ve esas maratonum başlıyor. sanırım senin ve benim tedavim aynı zamanlara denk gelecek birbirimize destek olursak kendi adıma çok sevinirim....

canım ya evet beraber başlıyoruz tedaviye.inşallah beraberce güzel haberler alırız..ben hala adet görmedim iyice sinir oldum yaa.bugün doktorumu aradım hayır lucrin adeti geciktirmez dedi stres yaptıysan ondan gecikmiştir bekle dedi kafana takma bişey dedi.adet görünce gel dedi.valla açıkçası uzun senelerdir adetimi hiç böyle beklememiştim:))gelsin biran önce başlayalım ya bekledikçe stres oluyo insan.ben de 10 ünite kullanıyorum lucrini bugün 8 gün oldu başlayalı ama benim adetin 21. günü başlattırlar lucrine.sen nerde tedavi görüyorsun?probleminiz neydi?benim sebepsiz infertilite.

yeteer inşalh canım ya inşallah emeklerimiz boşa gitmez.dediğin gibi bizim çektiklerimizi bizden başka kimse anlamıyor valla.ben buraya yeni üye oldum ama gerçekten benim gibi olanlarla sohbet etmek daha güzelmiş:) reeldeki arkadaşların hiçbirinin anladığı falan yok langur lungur konuşup asap bozuyorlar anca..artık görüşmüyorum kimseyle evime kapattım kendimi kafam rahatladı vallhi..

burdaki herkesin durumu aynı cnmm çoğumuzun en yakını bile bilmiyooo anlamadıkları için saklamak en doğrusu geliyooo
bende nasip olursa yeni tedaviye başladığımda ailem dahil söylemeyi düşünmüyorumm
dediğin gibi anlamıyolar sadece moral bozukluğuu oluyooo burda herşeyimizi paylaşıyoruzz terapi gibi tatlımmm inşşş hayırlısı olsunn

ben dış gebelik düşük yaptım sol tüpüm alındı sağ tüpte yapışıklık var. çok şükür eşimde hiç bir problem yok Mustafa Bahçeci ye gidiyorum. O beni muayene ettiği zaman ve değerlerime bakınca bende pco olduğunuda söyledi. o yüzden temkinli gidiyor sanırım. tedavi kağıdında 21.günü yazıyordu ama o üstünü çizip 14. gün yazdı .bir kez medicana ya gitmiştim ama tedaviye başlamadan kararımı değiştirdim ve Bahçeci kliniğine karar verdim. birde yaşımda 35. anlıyacağın bende yok yok :)) yarın öğlen 12.30 da gidiyorum bakalım ne olacak? gelince paylaşırım .sen ilk kez mi tüp deniyorsun ??

olsun ya ümitsizliğe kapılma bence.rabbim ol dedi mi şüphesiz oluyor..inşallah güzel başlarsın güzel gider herşey..benim yaşım 27 eşim 32. 5 senedir tedavi görüyoruz.2 kere aşılama yapıldı daha önce bu tüp bebek ilk denemem olacak.çok heyecanlıyım çoookk...

hadi hayırlısı bakalım ...sen biraz daha tecrübelisin :) ben başıma neler gelecek buradan öğreniyorum :))) bende çok heyecanlıyım çalışıyorum ve izin günlerime denk getirmeye çalıştım iki hafta sonra işe başlıycam ne olacak bilmiyorum ama strese sokmuyorum kendimi, en büyük düşman sanırım stres.. Allah seninde yolunu açık etsin hayırlısı olsun inşallah..tanıştığıma çok memnun oldum

ben de çok memnun oldum..görüşmeye devam edelim.sen benden bikaç gün önde gideceksin ben de başıma neler gelecek senden öğreneyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…