arkadaslar olumsuz sonuctan sonra 2. ye nezaman baslanabilir en erken?
arkadaslar olumsuz sonuctan sonra 2. Ye nezaman baslanabilir en erken?
canım yeteer ciğim senden de özür dilerim gelmedim randövume ama azra nın cenazesı vardı o yüzden gelmedım canım okey sen ne yaptın randövunde canım başladınmı tedavine :bbo:
merhabalar..ben de yeni katıldım..uzun protokol kocaeli üniversitesi.lucrin e başladığım tam bir hafta oldu.adet görmeyi bekliorum görünce gidicem başlıcaz koşturmacaya inşlh.yalnız size sormak istiyorum aranızda lucrin kullanan varmı?adeti geciktirebilirmu bu ilaç?ben biraz geciktim de iyice stres bastı ya..
merhaba canım.evet ben 2008 den beri kocaeli ünv sinde tedavi görüyorum.2 kere aşılama yapıldı tuttu ama düştü.tüp bebek ilk denemem olacak.evet lucrine erken başladım bana ko-kültür yani yapay rahim yapılacak belki de onun için erken başladım bilmiyorum ben de.ben aslında bilecikte oturuyorum ama annemler gölcükte.annemlerde kalıp tedavime gölcükten gidip geliorum.
valla canım kocaeli ünv sini tavsiye ederim öncelikle fiyat çok uygun.ilaçlarım 500 tl tuttu tüp bebek işlem ücreti de 820 tl.yani 1,300 e falan gelecek tüp bebek bize.yapay rahim ücretsiz.yapılan bütün tahliller testler patolojik tahliller hepsi ücretsiz.olumsuz yanlarını da söyleyeyim sana üniversite hastanesi olduğu için işler biraz yavaş yürüyor.biz tüp bebek raporunu 2 ayda çıkarttırabildik.ve ilk açıldığı zaman çok syrek olan ünite şimdi çok kalabalık.önceden doktorumuz hemşiremiz çok çok iyi ilgilenyordu herşeyimizle ama şimdi kalabalıktan dolayı haklı olarak tabi fazla ilgilenemiyorlar.doktorun peşinde koşarsan bıkmadan bütün sorunlarına çözüm bulabilirsin.prof.dr eray çalışkan doktorumuz.kendisi çok iyi ve çok başarılı bir doktor.ben memnunum.tavsiye ederim.en azından maddiyattan sıkıntımız çok fazla olmuyor o yönden kafamız rahat..
inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz sağolasın.başarı konusunda sana şöle bişey anlatayım.benim 2. aşılamamın yapıldığı gün ben içerde aşılama işleminden sonra yatarken eşim hemşire odasının yanında oturuyormuş kapı da açıkmış.bizim dr eray hoca yani, odadakilere demişki; "bizim başarılı olmamız şart eğer başarı oranımız düşük olursa sağlık bakanlığı beni sıkıştırır az çaba göstermedik burayı açtırmak için o yüzden napıp yapıp oranları yüksek tutmalıyız" demiş diğerlerine.
merhabalar..ben de yeni katıldım..uzun protokol kocaeli üniversitesi.lucrin e başladığım tam bir hafta oldu.adet görmeyi bekliorum görünce gidicem başlıcaz koşturmacaya inşlh.yalnız size sormak istiyorum aranızda lucrin kullanan varmı?adeti geciktirebilirmu bu ilaç?ben biraz geciktim de iyice stres bastı ya..
aramıza hoşgeldin canım Allah yolunu açık etsin:)
yeteer inşalh canım ya inşallah emeklerimiz boşa gitmez.dediğin gibi bizim çektiklerimizi bizden başka kimse anlamıyor valla.ben buraya yeni üye oldum ama gerçekten benim gibi olanlarla sohbet etmek daha güzelmiş:) reeldeki arkadaşların hiçbirinin anladığı falan yok langur lungur konuşup asap bozuyorlar anca..artık görüşmüyorum kimseyle evime kapattım kendimi kafam rahatladı vallhi..
canım ya evet beraber başlıyoruz tedaviye.inşallah beraberce güzel haberler alırız..ben hala adet görmedim iyice sinir oldum yaa.bugün doktorumu aradım hayır lucrin adeti geciktirmez dedi stres yaptıysan ondan gecikmiştir bekle dedi kafana takma bişey dedi.adet görünce gel dedi.valla açıkçası uzun senelerdir adetimi hiç böyle beklememiştim:))gelsin biran önce başlayalım ya bekledikçe stres oluyo insan.ben de 10 ünite kullanıyorum lucrini bugün 8 gün oldu başlayalı ama benim adetin 21. günü başlattırlar lucrine.sen nerde tedavi görüyorsun?probleminiz neydi?benim sebepsiz infertilite.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?