yeter yolladım canım sağol nezamn sonuç gelir.
hoşbulduk yeterciğim sohbet ne aşamada geçmişi okumayacağım
bizde tüğpbebekten başka çare yok
en güzeli bi git derim cnm bende kocaelideyim burdaki üniversite hastanesine gideceğimbursadayım ben uludağ üniv.hastanesine mi gideyim ozman proflar orda
bir kaç ay içerisinde sayı değişmiyor acele etme benimde ilk gitttiğim yer hemen reçeteyi bile elime yazdı verdi ama çok araştırmak lazım böle durumlardaben p.tesi öğrendim tam sonucu hatırlamıyorum harekette sayıda ve morfolojide sorunlar çok,zor bi durum anlayacağınıs,dün tüp bebek merkezinde doktor hemen tedaviye başlayacaktı adetli olduğm için ama biz bidahaki ay dedik.
bidahaki sperm testi netten araşştırdığım kadarıyla 21ay onra verilmeliymiş böyle bişey varmı,zamn geçmiyo tedaviye hemen başlamk istiyorum.
ürolog bulmakda lazım kafam öyle karışıkki...
cnm benimde aynı 2008 haziranında evlendim bende hiç korunmadık bizdede sayı çok düşük 2 milyon ama çok üzülme hiç olmayanlar ne yapsın en azından sperm var dimi cnm sabırlı ol ve dikkali davran sakince araştır.olurmu tatlım sor konuşmaya ihtiyacım var zaten,kafam dolu rahatlarım sayenisde.
16ay btti evliliğimzde 8aydır bebek istiyoduk ben istedim eşimden tet yaptırmasını doktor bekleyn demişti iyikide daha fasla beklememişis..
yeter tşk.ederim Oligo-asteno-teratosperm bzimki işte(
yeterciğim canım pazar günü eşinde gelecekmi?
yok canım yyaaaaa
eşim çalışıyor pazarları
slm kızlar... size iyi bi haber vermek isterdim ama ne yazıkki sonuç negatif(( çok zor bir duyguymuş... bunu burda diğer arkadaşlarda okurdum ama yaşayan biliyor.. yaşayınca ne kadar üzüldüğünü anlıyorsun.. çok ümitlenmemiştim sanırım hayalkırıklığı olmasın diye bilinçsizce yaptığım bişeydi ama demekki öyle değilmiş.. çook üzgünüm ((
slm kızlar... size iyi bi haber vermek isterdim ama ne yazıkki sonuç negatif(( çok zor bir duyguymuş... bunu burda diğer arkadaşlarda okurdum ama yaşayan biliyor.. yaşayınca ne kadar üzüldüğünü anlıyorsun.. çok ümitlenmemiştim sanırım hayalkırıklığı olmasın diye bilinçsizce yaptığım bişeydi ama demekki öyle değilmiş.. çook üzgünüm ((
kıslar aynen şöyle,
biz eşimle 8aydır bebek istiyoduk,doktor 1yıl dolsun demişti ama ben beklemek istemedim ve biz tüpbebek merkezinde test yaptırdık.
bize Oligo-asteno-teratosperm teşhisi kondu,
10 a yakın spermi var yorum aynen şöyle,
mikroskop sahasında çok nadir 1 adet duran sperm görüldü.
hareketlilik falan 0,doktor hemen tüpbebek yapabiliriz dedi ama ben ileirki aya bıraktım,
sze sorum şimdi ürolog bulup onamı gitmemis gerekiyo,sonrasında tüpbebek merkezine gideceğiz onu da araştırmamız gerkiyo.
ayrıca sperm testleri 1ay arayla yapılamsında sakınca varmı,başka yerde yaptırmalımıyım kesin sonç için düşmesinden de korkuyorum.
çok karışık oldu ama kafam gibi karıştı cümlelerimde kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?