Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba.transferimin 5. günü. hiçbir şey hissetmiyorum. benimlelerle mi acaba.

Canim insallah hamile haberini duyarsin! hepimize nasip etsin.Ayni seyleri hisediyorum korktum da hicbirsey olmamis gibi diye biraz once arada bir azcik sanci oluyor Allahim dis gebelik su toplama ve tutmamadan korusun.

Allah buyuktur yuzumuzu guldurur insallah

slm bende yarın tedaviye başlıyorum memorialde size bir sorum olacak tek embriyo transfer ediyolar demi fazla şansımız yok ikiz gibi

ben varım kızlarrrrr 1. tüp bebek denemem bebeğim ağustosun ilk haftası transfer edilecek inşallahhh

müjdeli haberi beraber paylaşırız inşallah dua edelim birbirimize

arkadaşlar merhaba...
16 Temmuzda transferim oldu Trabzon Clinart da...9 yumurtam toplanmıştı, 7 tanesi olgundu, 5 tanesi döllendi.Yaşımdan dolayı 1 tane 2.kalite embriyo konuldu.
Öncelikle belirtmeliyim ki harika bir merkez doktorları ve personeli ile gerçekten çok profesyonel bir ekipti.Yeni açılmış çok temiz ve modern.öncelikle doktorum ŞAfak Beye, tüm personele sonra da eşime 18 gün boyunca her türlü hizmetimi güleryüzle gördüğü için teşekkür ederim.az evvel kan testi verdim 2-3 saate belli olacak...negatif nolursa üzülmem hayırlısı diyorum ama siz neler çekeceğimi benden daha iyi bilirsiniz arkadaşlar...Rabbim bu uğurda bu sıkıntılara göğüs geren tüm kullarının yüzünü hayırlısı ile en kısa zamanda güldürsün.

hayırlı haberlerlen gel ınşşşşşşşş

kıslar merhaba,

ben de bu ay başlıyorum tüp bebeğe..deneyimlerinizden faydalanmak isterimm..ilk denemem olacak..

bende cok korku var
sendede varmı
ayrıca nerde yptırıcaksın

selam canım,
gerginim ben de..sakin kalmaya calısıyorum, olumlu düşünüyorum..
umut ediyorum bu sıkıntılı süreci en kısa sürede atlatırız..
izmirdeyim ben, irenbede yaptıracağım
sen?

inş. canım hakkında hayırlısını versin rabbim sorun neydi sizin

valla hersey normal çıktı..detaylı o kadar test filan, sadece benim kanımda sperm antikoru bulundu. bu da olasılığı dusurebilirmis ..
2 senedir bebek için ugrasıyoruz ..hiç gebe kalmayı başaramadım.

sen denemiş miydin tüp bebek

sende sorun belli mi güzelim, yoksa sebepsiz mi??
benim arkadasım 4. tüp de buldu canım oglusunu..ne zaman nasipse artık

selam canım,
gerginim ben de..sakin kalmaya calısıyorum, olumlu düşünüyorum..
umut ediyorum bu sıkıntılı süreci en kısa sürede atlatırız..
izmirdeyim ben, irenbede yaptıracağım
sen?

adana baskentte yaptırıcagm
bazende anne olmaya az kaldı ınş
dıe cok heyecanlanıorum
olumlu dusunup olumlu sonuc almak zorundayız

bfatoscum arkadasımın bi yumurtalığı hiç yoktu..öbürü de kistliydi..
4 asılama 4 tüpte yakaladı oglusunu.
üstelik daha sonra da 2. çocugunaa kendiliğinden hamiş kaldı. umut sürüyor tatlım napalım..bizim kaderimizmiş boyle..

esracım aynı benim duygularımı yazmıssın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…