Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ınş ılk denememızde olumlu sonuclar alırız
kurban oldugum yarabbım

dediğin gibi umut devam ediyo ama ben çok bıktım artık sürekli ilaç kullanmaktan

ben de ilaç almayı hiç sevmiyorumm..sorma..agrı kesici bile cok az kullanırım..herseyin doğalının en iyi oldugunu düşünürüm..inandıklarıma ters davranınca da huzursuz olurum

benim 5 sene dolacak canım..yaşım da 34 olmak üzere..
hiç gebe kalamadım kızlar..eşimde sperm problemi hiç yok, ben de yumurtalar gayet iyi, rahim ağzı testleri süpper, kanallar acık, hormonlar iyiydi şimdie kadar. bir işte anti sperm çıktı ama o da yapılmıyormus bile cogu insanda

anti sperm ne demek hiç duymamıştım

eşimin spermlerine vücudumda antikor olusuyormus. sanki yabancı bir madde gibi..
hepsine zarar vermiyor ama bir kısmna zarar verdiğinden hamile kalma olasılığımı etkliyor olablirmiş.

ben şimdi cıkmak zorundayım..hepimiz için hayırlısı olsun..
öpüyorumm

amin esracım aynı zamanda yaptıracağız galiba inşallah hamile haberlerini veririz. sen nerde yaptıracaksın.

amin esracım aynı zamanda yaptıracağız galiba inşallah hamile haberlerini veririz. sen nerde yaptıracaksın.

adanada bskentte yaptıracagım
ınş ıkımızde vede yaptıran herkes olumlu sonuclarlan doner
kırkımız karısır belkı bellımı olur :)

inş fatoscugum esımın sınırlerı cok bozuluyortupe gıdıcez dıe
gıdene kadar sıfır olmasından korkuyorum

gulsumay ınş canım ya
barı bırlıkte buyutmus oluruz
cınsıyetlerını sorarız dogum ne zamn derız
rabbım buyukkkkkk

ağustosta yaptıracak olan var mı bana bilgi verebilir mi ben bu ay başladım d.kontrol hapı kullanmaya uzun protokolle başladım benim gibi olan yok mu duyun sesimi çok heyecanlıyım

Selam bende agustos ayında başladım..adet olmayı bekliyorum.3 günü doktora gideceğim...
4-5-6 agustos adet günüm...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…