Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kıslar gonal f mi vuruluyorsunuz siz de? dozları ne kadar?
gerçi herkese göre de değişir yaa..Allah'ım yüzümüzü kara çıkarmaa, maddi manevi kuvvet ver..

amiin arkadaslar
ben de su an 300 vuruluyorum baharnaz.
akıntım cok oluyor benim..bol su iç dedi doktorum..ekstra dikkat etmemiz gereken başka bişi var mı? bana yok dedi şimdili. su iç, sigara alkolden uzak dur.

amiin arkadaslar
ben de su an 300 vuruluyorum baharnaz.
akıntım cok oluyor benim..bol su iç dedi doktorum..ekstra dikkat etmemiz gereken başka bişi var mı? bana yok dedi şimdili. su iç, sigara alkolden uzak dur.

bakalım hayırlısı canım dün kasıklarımda ağrılar vardı bugün şimdilik birşey yok gibi bende bol su içip protein ağırlıklı besleniyorum ancak sigara kullandığım için onu az içmeye çalışıyorum

selam herkese bir kaç gündür çok yoğun olduğum için bakamıyordum siz bayya ilerletmişsiniz ama durumu
inşallah hepiniz mutlu mutlu haberlerle gelirsiniz.
bu arada hepiniz kısa protokolsünüz zannedersem
tek benim galiba uzun protokol olan kendi kendinize iğnelerinizi kolay yapabiliyor musunuz öyleymiş galiba kendine iğne yapıyormuşsun
ben de sigara içiyordum hatta çok severek içiyordum doğum kontro hapına başladığımdan beri sadece günde 2 tane içiyorum:)
adetimle beraber onu da bırakıcam inşallah

12 sinde doktor randevum adetimin 18 inci günü olunca tahminimce ayın 15inde kullanmam için iğne vericek yani 21 günü başlanıyormuş adetin uzun protokolde internette öyle yazıyo ama
bir de ilaçlara ne kadar ödüyorsunuz çok mu pahalı kızlar ben tüp bebeği 2200 dolara yaptırıyorum ilaçlar hariç

nerde yaptırıosun
bana pahalı geldı

kısa protkolüm ( protokol durumları yaş ile ilgili galiba)
bende 1900Euro + ilaçlar şu ana kadar 1400TL ilaç aldım

canlarım bugün transferimin 2. günü 17 ağustosta test yaptıracağım.. istirahat ediyorum sadece yemek ve tuvalet ihtiyacım için kalkıyorum ayağa.. benide ekleyin listeye sevgilerrr

hadi inşalllahh latifeelif umarım güzel haberler alırız senden

baharnaz sen nerde yaptırıyosun ben istanbul cerrahi de lemi ibrahimoğlunun hastasıyım
her gün iğnemi yaptırıyorsun nedir durum umarım bebişlerimiz olur ya hepimizin

merhaba kızlar,
kısa protokolde tam olarak ne oluyor ilk defa yaptıracagım tedirginim bir o kadarda heyecanlı yardımcı olabilirmisiniz ??

latifelif hadi güzel haberlerle gel inşallahh..
kıslar ben de 3500 TL artı ilaçlara yaptırıyorum.
soru sorsam yumurta gelişimleriniz nasıldı ve kaç tane toplanacka acaba?

doktorum başka bir protokol soyledi bana kısa uzun değil de, 3. gün iğneler başlıyor..arada bir yerde çatlamasın diye iğne vuruluyor, sonra çatlatma vurulacak, toplanma, transfer vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…