Selam bende agustos ayında başladım..adet olmayı bekliyorum.3 günü doktora gideceğim...
4-5-6 agustos adet günüm...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
ben de iğnelerimi oluyorum kıslar..umarım ben de tuttururum bu denemede..
kıslar gonal f mi vuruluyorsunuz siz de? dozları ne kadar?
gerçi herkese göre de değişir yaa..Allah'ım yüzümüzü kara çıkarmaa, maddi manevi kuvvet ver..
amiin arkadaslar
ben de su an 300 vuruluyorum baharnaz.
akıntım cok oluyor benim..bol su iç dedi doktorum..ekstra dikkat etmemiz gereken başka bişi var mı? bana yok dedi şimdili. su iç, sigara alkolden uzak dur.
amiin arkadaslar
ben de su an 300 vuruluyorum baharnaz.
akıntım cok oluyor benim..bol su iç dedi doktorum..ekstra dikkat etmemiz gereken başka bişi var mı? bana yok dedi şimdili. su iç, sigara alkolden uzak dur.
12 sinde doktor randevum adetimin 18 inci günü olunca tahminimce ayın 15inde kullanmam için iğne vericek yani 21 günü başlanıyormuş adetin uzun protokolde internette öyle yazıyo ama
bir de ilaçlara ne kadar ödüyorsunuz çok mu pahalı kızlar ben tüp bebeği 2200 dolara yaptırıyorum ilaçlar hariç
12 sinde doktor randevum adetimin 18 inci günü olunca tahminimce ayın 15inde kullanmam için iğne vericek yani 21 günü başlanıyormuş adetin uzun protokolde internette öyle yazıyo ama
bir de ilaçlara ne kadar ödüyorsunuz çok mu pahalı kızlar ben tüp bebeği 2200 dolara yaptırıyorum ilaçlar hariç
iğneleri vurmak kolay hiç korkmayın kızlar bişicik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?