Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarr lütfenn bu sorumu cevaplandırınn kafam çok karışıkkkkkafamçokkarıştı
rabbım kucagını doldursun ınşşşşşşşşşşş

teşekür ederimmm cnm hepimizin her isteyene versin rabbim inşallahhh:Saruboceq:

kızlarr lütfenn bu sorumu cevaplandırınn kafam çok karışıkkkkkafamçokkarıştı

teşekür ederimmm cnm hepimizin her isteyene versin rabbim inşallahhh:Saruboceq:

İğneler yumurtaların büyümesi için toplamaya hazırlık ama her iğnenin fonksiyonu farklı Gonal F büyümesi için Cetrotite ise önden gidenleri baskılamak için

fiyata gelince 1900 Euro + ilaçlar 1800 civarı tutar dediler benimki fazla olcak gibi

Selam kizlar dun lucrine basladim bu arada doktorum bi eczane onerdi eternal ordan alirsan %20 indirimli alabilirsin dedi lucrini aldim bende 2 gundur vuruyo esim ilk gun bana ogretti eczaci AMA ben kendo kendime igneyi rahat batiramadigim icin esim sagolsun yapiyo merak ettigim lucrine basladiktan sonra ne kadar zaman icinde hastalanicam bi de hala dogum kontrol hapini kullaniyorum onu da birakma dedi doktor o zaten beni depresyona soktu valla uzun protokol zormus insallah hepimiz bu emeklerimizin karsiligini aliriz.
Bi de yumurta toplama islemi genelde adetin kacinci gunu yapiliyo bi de transfer toplamadan kac gun sonra bayrama denk gelebilir benimki Ben napicam yatamam ki bayramda

kızlar benim toplandı yumurtalarım..büyümesine ve hormonlara göre karar veriyor doktor..15. gün toplandı benim..aklım embriyolarımdaa..Allah'ım yüzümüzü kara çıkarmasın

canım lucrini yaparken kullandığın d.kontrol hapı bittikten bir kaç gün içinde adet görürsün.
yumurta toplama işlemi ise; ben mesela 2 sinde adet görmüştüm, 13 ünde toplanmış 16 sında transfer olmuştum.
benim tutmadı inşallah sizin tutar arkadaşım.

canım 10 milyarı buldum yol masraflarıyla.sonn zamnlar izmire daha sık gittiğimiz için.ilaçlarda özel olduğu için bayağı masraflı oluyo.ama hiç sıkıntı yapma.önemli olan para değil.bunu sölüyorum ama bende çok zor şartlarda ödedim o parayı. ama şimdi kızlarım emekliyo şimdi onları böle görmk herşeye değer.ilk önce hastanelri araştır ve kendine yakın olan bir doktorla yola çık.bu çok önemli.inş.tez zamnda sende amacına ulaşırsın.2ay falan sürdü tedavim.ilkinde tuttu.

opuyorumnanaktan canım ben de irenbede tedavi olmuştum aral beyde. şimdi ikiz kızlarım var 12 gün zor bir süreç.allah kolaylık versin.inş. ii haberlerini alırız. 10 aylık kızlarım şimdi emekliyor. darısı başına
Transferim. oldu BuGun. Umarim olumlu olacak. Hepimiz kavusacagiz yavrularimiza

gülsumay sen nerde yaptırdın da olmadı sorun neydi sende?
walla inşallah hepimiz olumlu sonuçlarla döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…