- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
inşallah kızlar hepimiz için güzel sonuçlar versin Rabbim
kızlarr lütfenn bu sorumu cevaplandırınn kafam çok karışıkkkkkafamçokkarıştıkızlar bişi sorucam bende tüp bebek düşünüyorum şifada yaptırmayı istiyorum ama özel olcak ssk karşılamıcak siz deneyimlisiz ne kadar tutar benim en fazla ...tüplerim tıkalı sadece başka sorun yok çok şükür haa bide bişey daha sorcam bu kendinize vurduğunuz iğneler niçin gerekiyor kendiniz nasıl vuruyosuzakannehir
rabbım kucagını doldursun ınşşşşşşşşşşş
kızlarr lütfenn bu sorumu cevaplandırınn kafam çok karışıkkkkkafamçokkarıştı
teşekür ederimmm cnm hepimizin her isteyene versin rabbim inşallahhh:Saruboceq:
kızlar lucrinler ne kadarve kaç gün vuruluyosunuz gonal f ler de pahalı mı ??
lucrin 132 tl civarında kaç gün vurulduğumuzu hatırlayamıyorum 15-18 gün falandı galiba.
gonal f 350 tl civarı...
Rabbim yardımcımız olsun.
Selam kizlar dun lucrine basladim bu arada doktorum bi eczane onerdi eternal ordan alirsan %20 indirimli alabilirsin dedi lucrini aldim bende 2 gundur vuruyo esim ilk gun bana ogretti eczaci AMA ben kendo kendime igneyi rahat batiramadigim icin esim sagolsun yapiyo merak ettigim lucrine basladiktan sonra ne kadar zaman icinde hastalanicam bi de hala dogum kontrol hapini kullaniyorum onu da birakma dedi doktor o zaten beni depresyona soktu valla uzun protokol zormus insallah hepimiz bu emeklerimizin karsiligini aliriz.
Bi de yumurta toplama islemi genelde adetin kacinci gunu yapiliyo bi de transfer toplamadan kac gun sonra bayrama denk gelebilir benimki Ben napicam yatamam ki bayramda
Transferim. oldu BuGun. Umarim olumlu olacak. Hepimiz kavusacagiz yavrularimiza
opuyorumnanaktan canım ben de irenbede tedavi olmuştum aral beyde. şimdi ikiz kızlarım var 12 gün zor bir süreç.allah kolaylık versin.inş. ii haberlerini alırız. 10 aylık kızlarım şimdi emekliyor. darısı başına
canım lucrini yaparken kullandığın d.kontrol hapı bittikten bir kaç gün içinde adet görürsün.
yumurta toplama işlemi ise; ben mesela 2 sinde adet görmüştüm, 13 ünde toplanmış 16 sında transfer olmuştum.
benim tutmadı inşallah sizin tutar arkadaşım.
gülsumay sen nerde yaptırdın da olmadı sorun neydi sende?
walla inşallah hepimiz olumlu sonuçlarla döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?