Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cilginkiz
teşekkürler canım.seninde gözün aydın,maşallah sana ve bebeğine.
bilgilerini benimle paylaşırsan sevinirim canım.nerde yaşıyosun,hangi merkezde yaptırdın.yaşın kaç.kaçıncı deneme.doktorun,embriyologun iyi mi.problem ne idi.
2.gün 4e bölünme oluyor bildiğim kadarı ile.embriyologumuz 4tanesi kesin dedi.kalan 4ünün 1.günü bugün.yani onlar henüz 2 hücreli aşamasında.yarın belli olur onların akibeti.şimdiye kadar herşey iyi gitti inşllh devamı gelir.korkuyorum mutlu olmaktan,ya değişirse biranda herşey,bölünmeleri durursa diye mutluluğumu yaşayamıyorum.allahım yardım et...

canım hayırlı olsun... allah kucağına almayı nasip etsin. önünde zor haftalar var. allahh kolaylık versin.sabret

merhaba arkadaşlar bende eylül ayında başlıcam tedaviye. nisan ayında transferim oldu ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi inşallah bu sefer olur allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

didem meraba ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ilkini ve memnun kaldım tekrar oraya gideceğim çok ilgililer

merhaba arzucum
Benim eşim azospermi daha dogrusu problemın bende oldugunu zannederken yeni oğrendik eşimdeki problemi.Şuanda merkez arastırıyrz ilk etapta eşim için iyi bir doktora ihityacımız var Emre beyi tavsiye ettiler arastırıyrz .Varmı senın tavsıye edeceğin doktor

amin canım inşallahh..sonuna kadar sorunsuz devam eder..her aşama stres..stres hiç bitmiyor..
ben izmirde yaşıyorum..irenbede yaptırdım..doktorum Dilek Aslan.yaşım ekim de 34 olacak.
ilk denemem..ama en baştan beri klasik yumurta takipleri, klomenler, aşılama yapıldı. ancak benim sorunumu dilek hn buldu.ben de sperm antikoru bulundu. yani eşimin spermlerine zarar veriyormusum. bunun da tek gerçek çözümü tüp bebekmiş. onun dışında başka hiç bir sorunumuz yoktu.
sen nerde yaptırıyorsun..seni çok iyi anlıyorum..bana döllendi dediklerinde bile deliler gibi ağlamıştırm..sürekli midem ağzımda haber bekliyordum. test günü stresini ise anlatamam.
umarım bu denemende mutlu sona ulaşırsın..Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar versin..maddi manevi çok zor bu işlerr.

cılgın kız cok sevndım senın adına
saglıklan kucagına al ınşşşş
darısı bızeeeeeeeee
dunaı eksık etme

ayrıca bu ay herkese ugurlu geldı
negatıf olan yok maşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar bınımde ayın 24 unde transferım oldu... ssonuc beklıyorum nasıpse 4 unde cumartesı ogrenecegım ızmır sıfa hastanesınde yaptırdım dr prof dr erol tavmergen...ılk denemem..ıns sonu hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…