Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayy ne güzelll..Allah bağışlasınn..Dilek hn dı benim de doktorum..inşallahh benim içimdeki çekirdeğim de büyür de emekler..

inş canım benım inşşşşşş
kurban oldugum yarabbı
kavusturacak

amiinnn esracım inşallahh..Hepimize dua ediyorum..

arkadaşlar... bende OP.DR.AYTUĞ KOLANKAYA 'nın ekibindeyim.nunusss le birlikte çalışıyorum bu a:hooray::hooray:rada merhaba nunuscum.her konuda sorularınızı bekliyoruz arkadaşlar...

kızlar güzel haberler duymaya ihtiyacımız var hepimizin daha da umutlu olmamız lazım.
hepinizden güzel haberler duyucaz inşallah.

arkadaşlar... bende OP.DR.AYTUĞ KOLANKAYA 'nın ekibindeyim.nunusss le birlikte çalışıyorum bu a:hooray::hooray:rada merhaba nunuscum.her konuda sorularınızı bekliyoruz arkadaşlar...

Ben de kendisinin hastasıyım efendim.Sevgili Aytuğ Bey'in yani...Kendisiyle ilgili burada kritikler var.Bence kendisine iletmelisiniz ...
Neyse ben bu ekiple çalıştığıma göre hemen sorayım:bu forumda tüm hastalar 12. ve 14.günlerde B-HCG baktırırken siz bize 13.gün testi istediniz...Nedendir acaba?Buna cvp verirseniz diğer sorularıma da geçeceğim..Tşkler şimdiden yerimseniben

kıslarr test sonucum pozitiffff, sizlere de moral olsun diye yazıyorum..
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn..

selam.28yaşındayım.ilk tüp bebek denemem.26 ağustosta yumurta toplandı.14 taneden 8 tanesi embriyo haline geldi.4ünün 2.günü,4ünün 1.günü bugün.heyecanla bekliyoruz.pazartesi yada salı taransfer gerçekleşecek inşallah.en büyük korkum büyümelerinin durması.embriyolog hiç sorun yok,herşey çok iyi diyor.bakalım yarın ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…