Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

saol canım.yarın transferim olacak inşallah.dualarınızı bekliyorum hepinizin.allahım yardım et.......

canım nasıl geçti transferin..3 gün dinlen iyi mi? sonra da hep dikkat et kendine..dualarım sizlerle

canımm darısı sizin başınıza..önemli olan sonuna kadar sağlıklı gitmesi inşallahh.
inanın hep dua ediyorum kendime, sizlere..

özlemcimm inşallahh güzel haberle gelirsin canım..bizleri de habersiz bırakmaa..

4+4 teyim daha...ne zaman bakıyorlar ki keseye?kalp atımlarına 7.haftaymış sanırım..değil mi?

beni 6 sına çağırdılar kese için canım. yani 6. hafta gibi olacak sanıırm.. inşallah keseyi de sonrasında kalp atışlarını da 9 ay sonra da kucağımıza sağlıklı aldığımızı da görürüz.

keseyı 5 haftalıkken goruolar dıe bılıorum
,kalp atısını 7 de dyuyolar canım

Çılgınkız hayırlı olsun sana da öncelikle..Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini...Az önce aradım hastaneyi randevu aldım.Eylül 16 dediler.Benim hastane garantici....Tek tek uğraşmıyor...Hem keseyi hem kalp atımını görmek için 2 hafta sonraya attılar muayeneyi.Bekleyeceğiz mecbur...boshayallersmile

selam kızlar
teşekkür ederim çılgınkız ilgine.
evet transferim dün öğleden sonra 4te gerçekleşti.6 embriyonun 2si süpermiş,kalan 4ü dondurmaya gerek yok,dedi doktorum.ben de iyi birini koy,öbürünü dondur diye teklif edince:hayır ben 2 sini de koyacağım dedi.şaşkınlığımı anlatamam size.ama nasıl olur yasal değil,hem biz eşimle 1 taneye konsantre olduk,aslında çok da iyi olur ama napsak falan derken doktorum hadi gidelim ameliyathaneye deyince kuzu kuzu gittim ardından.
yazmıştım önce benim tüp bebekte ilk denemem ve 28 yaşındayım.ayrıca başka bir rahatsızlığım da yok sorun eşimdeydi..hala çok şaşkınım vallahi.
neyse 5dakka sürdü operasyon.yerleştirip bana da gösterdi doktor.bak şu beyaz ışıltılar bebeklerin,hadi dua et artık dedi.şok halindeydim ama mutluydum da.sedyede 10dakka yattım sonra kaydırarak başka sedyeye aldılar beni.mesanem patlamak üzereydi hemşirem hemen sürgüye işetti:))2 saat hiç kalkma dedi.ağrım sızım hiç bişeyim olmadı.ben gene de 4-5 saat hiç kalkmadım yataktan.1 gece kaldık hastanede.şimdi evimdeyim ve henüz hiç birşey hissetmiyorum.allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.bekliyoruz bakalım.hemşireye sordum,dr nasıl yasayı deldi,ben istemeden 2 tane embriyo nakletti,diye sordum.dr sadece özel hastalarında inssiyatif kullanabilir dedi.yani isterse çok kolaymış bu işler.allahım lütfen,ben teke konsantre olmuştum sürpriz oldu sen iki tane ver hayırlısıyla.öptüm hepinizi

Hayırlısı olur inş.Merak ediyorduk seni..İnş gönlüne göre olur arkadaşım...Çok şanslısın 2 tane vermişler..:1hug:.Ben 32 yaşındayım,kendim istediğim halde,olmaz yasalar izin vermior dediler...Ne ii doktorun varmış kız seninzemuszemusSonuçları da yaz olur mu?Merak edeceğim ben senin sonucunu...Takibimdesin...:hulya:

tabi ki haberdar edeceğim canım.teşekkürler.evet ben de şaşırdım kaldım,hala inanamıyoruz eşimle.belki de eşimin hekim oluşu,benim de sağlıkçı oluşum sebep olmuştur doktorun 2 tane koymasına.hayırlısı inşllh bakalım

tup bebegı ozledemı yaptırdın sen canım
2 tane koydular
ay ne kadar sanslısın
ınş tutunurda daada sanslı olursun :)

senin adına çok ama çok sevindimmmm!!! Allah'ım seni de bizleri de korusunnn umarım herşey gönlünce olurrrr da bebeklerine hayırlısıyla kavuşursunnnn....a.s.

herkese merhaba...bede katıldım aranıza arkadaşlar....bugün ilk iğnemi oldum...inşallah hayırlı olur diyorum bakalım...

ınş hepımızın duları kabul olurda seneye bu zamnlara bebklerımzlen gırerız ınşşşşşş

selam arkadaşlar.benim transferin 8.günü bugün.bu yazıyı okuyuncaya kadar türkiyrnin sayılı merkezlerinden biri lan ANATOLİA da yaptırdığıma seviniyordum ama bende senin anlattıklarının hiçbiri gerçekleşmedi.bana da 2 tane koyuldu ama yarım saat dolmadan yatktan kaldırıp tuvalete git dediler sonra da eve geldm senin needen hastanede kaldığını anlamadım ya niye böyle farklı teknikler yapıyorlar.

Arkadaşlar merhaba!!!Bende yeni katıldım aranıza.5 yıllık evliyim bu sene çocuk istdeik ama yapılan tetkiklerde eşimin sperm sayısı 1 milyon çıktı ve tüp bebek tek çare dediler.Bende bir iki gün içinde regli olacağım ve tedavim başlayacak hihoyyyt Fakat ben biraz tedirginim.İlk gittiiğim yer olan erdem hastaneside karar kıldım rakamıda uygun geldi.3.500 tl dediler:) ama acaba nasıldır orası?Erdem Hastanesinde Doktorum Serap Yaltı olacak çok hoş ilgili bir kadın bir de çok rahat rahatlığıyla her şeyi daha kolay kabul edebiliyor insan.Ama sormadım orda emriyo donduruyolar mı?Az önce bi arkadaş yazmıştı okudum aklıma düştü bu vakit.Birde tedavi başlaycak bi kaç güne diye çok temislik yaptım yaf:)bişi olur muçok yorgunum.:)))Nasılsa yatarım bol bol diyeBirde düşük kiloluyumacaba sorun olur mu?Binlerce soru var aklımdaBurdan tüm gelişmeleri paylaşacağım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…