Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım içini ferah tut öncelikle. Benimki de 9. günü toplandı. 16 yumurtadan 8 tanesi iyi çıktı bunlardanda 5 tanesi döllendi. Döllenenlerden de 2 tanesi iyi gelişti, 3. ise daha az gelişti. 2 yumurta yerleştirildi yani. Korkulacak hiçbirşey yok. Nerede yaptırıyorsun. ?
Yumurta toplama işlemi olduğu gün değilde ertesi gün işe başlayabilirsin.Ama tranfer sonrası ne kadar dinlenirsen o kadar iyi. Bugün benim 4. günüm daha işe gitmedim. Yarın gitmeyi düşünüyorum. İş için rapor da ayarlarlar merak etme. Sakin ol. İnan bir zorluğu yok.

ben ankara anatoliada yaptırıyorum..yarın akşam döneriz ozaman..ertesi günüde başlarım işe..işallah benim yumurtalarımda iyi çıkar..

canım benim seninde sonucu öğrenmene az kalmış...işşallah pozitif çıkar...ilk denemenmiydi..

evet canım haklısın...ama bir türlü aklımdan çıkmıyor..şu anda iş yerindeyim ve sabahtan beri hiç iş yapmadım..çok heyecanlıyım..ellerim buz gibi oldu....

bnde bu sıcakta bugun donuyorum :))))corap gıydım ayagımaaaaa....
korkma bır seyden dıcem ama benımde senden farkım yok :)
transeferde sen kalp kırızı gecırısın heralde
ay bu bebeler bızı verem ettı :)

kızlar bence dollenme ısınede pek takılmayın
kadının tekı 2. gun embrıyosuylan tek hucreye bolunenlen hemde hamıle kaldı
yanı ck saglıklı olması demek cocuk kesın olacak anlamına gelmez.....

sız sonucunuzu aldınızmı?

doktor bana yasak vermıstı tup bebeklen ılgılı bısı okumayacaksın dıe
cunku o ne konussa aynısını su gıbı bende bılıordum
bu yuzden cok bılgılı oldugumu söledı :)

14 ekim test günüm dua edin bana.. Şu anda tık yok bakalım. Herkeste belirtiler hemen başlıyor ama bende bişey yok. Zaten nötr durumdayım şu an, sanki başımdan birşey geçmemiş gibi.
Benim 2. denemem arkadaşlar.Yaş 32

belırtı olarak ne oluyorkı
hem herkes aynı deıldır
kafana takma
kendınde belırtı arama
ayrıca yerlesme kanaması gelıormu genellıkle cogu kısıde

belırtı olarak ne oluyorkı
hem herkes aynı deıldır
kafana takma
kendınde belırtı arama
ayrıca yerlesme kanaması gelıormu genellıkle cogu kısıde

esracım doktorun haklı gerçekten..daha tedavinin içine girmden bilmediğin bişey yok kaydirigubbakcemile3

Allah bilir nezamandan beri buralardasın :))))))))

esracım doktorun haklı gerçekten..daha tedavinin içine girmden bilmediğin bişey yok kaydirigubbakcemile3

Allah bilir nezamandan beri buralardasın :))))))))

once vajınısmus hastasıydım
onun ıcın burdaydım :)
sonra esımın sperm dusuklugu tedavısınde burdaydım
baktık umut yok degerımız yukselmıor
dokrtor tup dedeıgı gunden berı
buradayım :)

canımm kelebekiiimmmkaydirigubbakcemile3en az benim kadar heyecanlı birini görmek ne hoşşben panikten ölecektim dorusu hatta buradn kızlar saolsunlar telkin üzerine telkin yaptılarrkaydirigubbakcemile3canım benimde 1 hafta gibi süredü önemli olan doktorunun uygun görmesi bence tedaviyi yapan o neticede:)yumurtqların oluşmuş olması bir kere başarılı bir gidişatı gösterir:sm_cool:vurulduğun iğne çatlama iğnesiyse 36 saat sonra topluyolar diye biliorum ama tabi hiçbirimiz bu konunun uzmanı diiliiz.bence her doktorunda kendine has bi tavrı vardır tekniği vardır.Ama sen sormalısın yarın niye geleceğim toplama ne zman ne iğnesi vuruldum gibihihoyyytdoktorlar bilinçli hastayı severler kendi yaptıklarını tenkit edeni diil bunuda unutma canım.çünkü ben burada görüorum daha tedaviye başlamadan profluğunu ilan eden arkadaşlar var ben bunu pek doğru bulmuyorumsositosositotavsiye verilir,başından geçen anlatılır ama burdan teşhis konulmaz.O yüzden sen tavsiyeleri bence dikkate al o kadar
a.s.bi de kelebekçim normalde 6 martta çıkan yasa nedeniyle tek emriyo koyuyolar.Ama 35 yaş üstü ve 2. denemenden sonra çift emriyo verebiliolarŞenizpazartesi transferim oldu şu an beklemedeyim canım.Heyecanını en yakın yaşayanlardan biri olarak çok haklısıınnn panik olmaktaa heyecanlanmaktaaa tadını çıkar bebekine giden yolda ki atraksiyonlarıınnnkaydirigubbakcemile5Allah yar ve yardımcın olsunn kelebekim:hooray:

günaydın kızlar dr dan geldim ben saat 14:30 da arıcam ilacın dozunu söylücek bakalım e2 verdim ultrasona girdim gördüğüm kadarıyla bi tarafta 5-6 bi taraftada 7-8 tane yumoş vardı dr 8 mm 9 mm dedi boyutlarına bakalım hakkımızda hayırlısı yumurta günde 1 mm mi? yoksa 2mm mi? büyüyodu kızlar?

canım adetlıyken gırdın demı sen bugn

majesteciiimmmdevremm nasılsın bakimm:)benim gözüm açıldı sonunda ağrıdan sızıdannnkaydirigubbakcemile3bende senin gibiyim aslında canım.dün öğlenden beri ağrım dinincee boşluğa düştüümm kaydirigubbakcemile3 şaka bi yaana rahat ol canım benim artık t ekk şey beklemek benimde 16 ekim test tarihimm:)birlikte verelim işallah güzel haberleriiikaydirigubbakcemilea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…