ınş canım
hangı asamadasın
Canım içini ferah tut öncelikle. Benimki de 9. günü toplandı. 16 yumurtadan 8 tanesi iyi çıktı bunlardanda 5 tanesi döllendi. Döllenenlerden de 2 tanesi iyi gelişti, 3. ise daha az gelişti. 2 yumurta yerleştirildi yani. Korkulacak hiçbirşey yok. Nerede yaptırıyorsun. ?
Yumurta toplama işlemi olduğu gün değilde ertesi gün işe başlayabilirsin.Ama tranfer sonrası ne kadar dinlenirsen o kadar iyi. Bugün benim 4. günüm daha işe gitmedim. Yarın gitmeyi düşünüyorum. İş için rapor da ayarlarlar merak etme. Sakin ol. İnan bir zorluğu yok.
evet canım haklısın...ama bir türlü aklımdan çıkmıyor..şu anda iş yerindeyim ve sabahtan beri hiç iş yapmadım..çok heyecanlıyım..ellerim buz gibi oldu....
Canım içini ferah tut öncelikle. Benimki de 9. günü toplandı. 16 yumurtadan 8 tanesi iyi çıktı bunlardanda 5 tanesi döllendi. Döllenenlerden de 2 tanesi iyi gelişti, 3. ise daha az gelişti. 2 yumurta yerleştirildi yani. Korkulacak hiçbirşey yok. Nerede yaptırıyorsun. ?
Yumurta toplama işlemi olduğu gün değilde ertesi gün işe başlayabilirsin.Ama tranfer sonrası ne kadar dinlenirsen o kadar iyi. Bugün benim 4. günüm daha işe gitmedim. Yarın gitmeyi düşünüyorum. İş için rapor da ayarlarlar merak etme. Sakin ol. İnan bir zorluğu yok.
14 ekim test günüm dua edin bana.. Şu anda tık yok bakalım. Herkeste belirtiler hemen başlıyor ama bende bişey yok. Zaten nötr durumdayım şu an, sanki başımdan birşey geçmemiş gibi.
Benim 2. denemem arkadaşlar.Yaş 32
belırtı olarak ne oluyorkı
hem herkes aynı deıldır
kafana takma
kendınde belırtı arama
ayrıca yerlesme kanaması gelıormu genellıkle cogu kısıde
14 ekim test günüm dua edin bana.. Şu anda tık yok bakalım. Herkeste belirtiler hemen başlıyor ama bende bişey yok. Zaten nötr durumdayım şu an, sanki başımdan birşey geçmemiş gibi.
Benim 2. denemem arkadaşlar.Yaş 32[/QUOTE
Allah bilir canım orasını.......olmaz dersin olur
olur dersin olmaz...
nasip..gönlünü ferah tut..moralini yüksek tut....
esracım doktorun haklı gerçekten..daha tedavinin içine girmden bilmediğin bişey yok kaydirigubbakcemile3
Allah bilir nezamandan beri buralardasın :))))))))
ya ben heyecandan ölcem ...sakin olmaya çalışıyorum olamaıyorum kafam karmakarışık..şu ana kadar herşey çok güzel gitti...bu yüzden hep umutlandım..işallah rabbim bizlere hayal kırıklığı yaşatmaz..
çokta gerginim aslında..tedavimin 1 hafta sürmeside endişelendirmeye başladı şimdi beni...çoğu kişilerin 1 ay sürüyo 2 ay sürüyo en az 20 gün filan..acaba gerçekten baştan savmamı yapıyolar....yarın ne yaşayacağımı bilmiyorum....yanımda çamaşır filan götürmeme gerek varmı..
hemen göndericeklermi acaba...ben işyerinden sadece yarın için izin alıcam...fazla kalmayacağımı düşünerek...
işallah yumurtalar döllenir allahım işallah...Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...hepimizin kucağı bebişle dolsun..hepimiz annelik duygusunu tadalım işallah ve hayırlı evlatlarımız olsun..işallah allahım işallahhh
günaydın kızlar dr dan geldim ben saat 14:30 da arıcam ilacın dozunu söylücek bakalım e2 verdim ultrasona girdim gördüğüm kadarıyla bi tarafta 5-6 bi taraftada 7-8 tane yumoş vardı dr 8 mm 9 mm dedi boyutlarına bakalım hakkımızda hayırlısı yumurta günde 1 mm mi? yoksa 2mm mi? büyüyodu kızlar?
canım adetlıyken gırdın demı sen bugn
yok canım bugün bitti adetim iğnenin 5.günündeyim 3. günü başladım 3. günüde gittim.
anladım ben yarın adetlıyken sulu ultrasyona gırecegım
Benim 2. denemem arkadaşlar.Yaş 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?