Derin kendince bak ne güzel kararlar veriyorsun ben kayıvalidemle aynı binada oturuyorum altlı üstlü devamlı görüşüyoruz.. :)) Düşün artık...
Şimdiye kadar hep sadece eşimin psikolojisinin bozulduğunu düşündüler hala da öyle bence ..
'' Çocuk bi tatile gitsin gelisn kendini toplasın öyle başlayın , oğlanın psikolojisinin düzelmesi lazım ''
Laflara bak..
Benim psikolojim nolacak hiç kimsenin umurunda mı acaba ?
O kadar hastanelere giden benim , rahim ultrasonu, kan tahlilleri , hele o beni bas bas bağırtan rahim filmi..
Daha bitmedi.. İlaçlarımı aldım adetimle berabe tedavim başlıyor .. Lucrin iğneler , pregon iğneler bunlarıda ben kullanıcam. 2 günde bir kliniğin kapısınıda ben aşındırıcam .. benim yumurtalarım toplanacak bana transfer yapılacak.. O ağrılara sancılara ebn katlanıcam.. Bende soruyorum allah aşkına teyyareden bi sperm verirken mi psikolojisi bozulmuş..
Ah Derin söylenecek söz varda evladım için katlanıyorum...
Çocuğum bi dünyaya gelsinde hiç bişey yok gözümde .. 3 yıl bu mücadelenin içindeyim..
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ..
Ahh canım yaaa...Allah nasıl biliorsa öle yapsın bu vicdan yoksunlarını.kaza yaptık test günü.boş otoparkta eşim kullanıyordu.bana dioki e çocuun aklı sende:)bende dedi bende olacak tabi sende mi olacakkaydirigubbakcemile3gıcık insanlarr:)herşeyi çeken bizi eşim benim dünya tatlısı bana ilk tedavi kararı verirken her şey sana yapılacak sen yaşayacaksın.sen hazırsann ne zaman istersen dedi.ben hep yanındayım kararları bu konuda sana bırakıyorum.çünkü ilaç,iğne ,işlem her yük sende dei.bana o yeter.diğerleri dış kapı mandalı.şimdi iyice düştüler gözümden.kız eltimde dio ki amway zamozingosu işi yapıo.ki ne aldıysam tırt çıktı memnun olsun diye aldım zorla verdi abuk sabuk şeylkeri.bi ilaç varmışdaa onu birinde dniomuş bana satacakmış.sperm yükselecekmiş.yahu bu konuyu bile kullanıp para kazanmaya çalışo yaaaopuyorumnanaktanben satış koçluğu eğitmenlikler yaptım bölee vicdansız satıcı görmedimsırnaşık şeykafaları rahat tutacaz canoo tek yol buuuopuyorumnanaktan
arkadaşlar ben yeni tüp bebek yaptırdım sonucu bekliyorm
benimle aynı durumda olan varmı lütfen yazın bana
arkadaşlar ben yeni tüp bebek yaptırdım sonucu bekliyorm
benimle aynı durumda olan varmı lütfen yazın bana
dün kontrolüm vardı doktorumuz yumrtalar istediğim gibi büyümedi daha dedi
ve iğneyi 300 çıkarttı bugun de gidicem tekrar bakıcak yumurta boyutuna sinirlerim çok bozuldu
Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...
Teşekkür ederim moral ve bilgilendirme için.benim dondurulan ve transfer edilen embriyom 5. gün embriyosuydu.18 ekim transfer tarihim, test tarihi olarak 30 ekim yazıyor kağıtta.bazı merkezler 10.gün yaptırıyor.acaba beklesem mi 12. günü yoksa 10. gün kan testi yaptırsam mı?Canım o kadar kolaymı .. Jelin gelmesi normal .. Vajina bu aldığını alır kalanını dışarı atar.. sonuçta oda çıkmaz yol gibi.. Belli bir yerden sonra kendini temizlenemeye programlamıştır..
Ayrıca bırak kahverengi lekelenmeyi transferden sonra kanama geçirenler bile oldu ki bunlar hamile arkadaşlarımız..
Emriyo dışarı ancak düşük şeklinde atılır bunun farkını da anlarsın .. Tabi allah göstermesinde..
Sen endişelenme sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Teşekkür ederim moral ve bilgilendirme için.benim dondurulan ve transfer edilen embriyom 5. gün embriyosuydu.18 ekim transfer tarihim, test tarihi olarak 30 ekim yazıyor kağıtta.bazı merkezler 10.gün yaptırıyor.acaba beklesem mi 12. günü yoksa 10. gün kan testi yaptırsam mı?
slm kızlar tüpbebk bende yaptırmak istiyorum Allahın izniyle tabi aralık yada ocak gibi düşünüyorum sizin problemler neydi
hoşgeldin canım
görünüşe göre bizim hiç problemimiz yok
sebebi bilinmeyen infertilite
Herşeyin vaktini zamanını RABBİM bilir ama 2009 Ocak tan beri bu son aşamaya kadar geldik:ecrin_bebek:
hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?