Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benımm bende aynı dertten muzdarıbım... sana sorum su rahım fılmı neden cekılıo? ve cok mu acı verıooo?eyvahedigeldismile

arkadaşlar ben yeni tüp bebek yaptırdım sonucu bekliyorm
benimle aynı durumda olan varmı lütfen yazın bana

Valla gülüyümmü ağlayaımmı anladım .. Ne kadar deli saçması işler varsa bu gelinlerin başında..
Bilmediğin şeyleri içme bence parana vucuduna yazık..
Bizede macunlar şunlar bunlar geldi eşim için sperm sayısı artsın diye bi kaşık yemedi..
Etraftan böyle saçma sabalak şeyler çok türer hiç aldırma .. Yiğeceksen bol meyve sebze gerisi boş..
Hiçbişeye sıkma canını .. Önemli olan eşlerimizin ne düşündüğü..
Evet kafa rahat olmazsa bu işte olmaz bence Derin..

Narsude sen tüp bebek yaptıracaksın sanırım ve daha henüz başlamadın ..
Rahim filmi rahime enjektör yardımıyla ilça verilip tüplerin açık olup olmadığına bakılmasıdır..
Devlette yapıyor özel klinikte ..
Hiç acımıyor dersem yalan olur fakat bazı insanların acı eşiği yüksek olduğu için onlar pek hissetmiyor..
Ben bir kere öektirdim devlette ve biraz zor geçti.. fakat şunu söylebilirim acısada anlık bir olay.. Sonuçta çok çabuk bitiyor..
Yanında giderken ped götür birazcık kanaman oluyor çünkü..
Özelde yaptırmak istersen parasını verip, anestezide yapılıyor fakat genelde devlet anastezi uygulamıyor.. Kolay gelsin ...

arkadaşlar ben yeni tüp bebek yaptırdım sonucu bekliyorm
benimle aynı durumda olan varmı lütfen yazın bana

Canımcımm tüp bebek transferini yaptırıp bekleme sürecind eolan çok kadın var.. Diğer topikleride gözlemlemeni tavsiye ederi.. Bzi daha o aşamaya gelemedik.. (

dün kontrolüm vardı doktorumuz yumrtalar istediğim gibi büyümedi daha dedi
ve iğneyi 300 çıkarttı bugun de gidicem tekrar bakıcak yumurta boyutuna sinirlerim çok bozuldu

Benim kullandığım doğum kontrol hapları 2 adet kaldı haftaya adet olurum büyük ihtimal iğnelere başlarız
transferim bayramdan önce olacak inşallah
düşündükçe heycan, stres,, ateş, sevinç, mutluluk,hüzün
bütün duygular karmakarışık

canım moralını bozma rabbım hayırlısını versın
lalem hadı gozun aydın az kaldı desnee mşşş

Günaydınlar ..
Esra lale gibi seninde az kalmış.. Güzel haberlerini alırız inş..
Lale anladığım kadarıyla senin kısa protokol ..

Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...

Canım o kadar kolaymı .. Jelin gelmesi normal .. Vajina bu aldığını alır kalanını dışarı atar.. sonuçta oda çıkmaz yol gibi.. Belli bir yerden sonra kendini temizlenemeye programlamıştır..
Ayrıca bırak kahverengi lekelenmeyi transferden sonra kanama geçirenler bile oldu ki bunlar hamile arkadaşlarımız..
Emriyo dışarı ancak düşük şeklinde atılır bunun farkını da anlarsın .. Tabi allah göstermesinde..
Sen endişelenme sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Teşekkür ederim moral ve bilgilendirme için.benim dondurulan ve transfer edilen embriyom 5. gün embriyosuydu.18 ekim transfer tarihim, test tarihi olarak 30 ekim yazıyor kağıtta.bazı merkezler 10.gün yaptırıyor.acaba beklesem mi 12. günü yoksa 10. gün kan testi yaptırsam mı?

İnşallah hepimiz birbirimizden mutlu haberler alırız.
1 ekimde gittik doğ.kont.hap. ozaman başladım.
yarın bitiyor
3-4 gün sonra adet olurum
adet olunca tekrar gideceğiz bu sefer gonal-f lere başlayacağız
bakalım inşallah bayrama kadar her şey olup bitecek

Kesin olsun bence 12. günü bekle..
10 günden çok 122 günün doğru olduğunu söyleyen doktor daha çok..
Yinede sen bilirsin tabiki..
Umarım güzel haberler alırsın..:))

slm kızlar tüpbebk bende yaptırmak istiyorum Allahın izniyle tabi aralık yada ocak gibi düşünüyorum sizin problemler neydi

slm kızlar tüpbebk bende yaptırmak istiyorum Allahın izniyle tabi aralık yada ocak gibi düşünüyorum sizin problemler neydi

hoşgeldin canım
görünüşe göre bizim hiç problemimiz yok
sebebi bilinmeyen infertilite

Herşeyin vaktini zamanını RABBİM bilir ama 2009 Ocak tan beri bu son aşamaya kadar geldik:ecrin_bebek:
hayırlısı

hoşbulduk canım bizede öyle dediler ama benim eşimden kaynaklandığını biliyorum hayırlısı artık aralık gibi istiyorum Rabbim nasip ederse onun izniyle olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…