Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canlar doktorum olabilir dedi.ama benim içim hiç rahat değil.yarın sabah test var ama.çöktüm...

iyi bak doktorda olabilir demiş canım, ama için hiç rahat etmiyorsa yarını bekleme yakınlarda hastane falan varsa kan testi yaptırıver ben 11. gün yaptırdım biliyosun

canlar doktorum olabilir dedi.ama benim içim hiç rahat değil.yarın sabah test var ama.çöktüm...

İnsallah bu umutsuzluğunun sonu yarın umut olur.yarın ii haberini bekliyecegiz canım bırakma kendini deme saçmalıgını demiyecek ama az sabret yarına az kaldı.off baska ne denir ki .duam senle derin

Derin sakın umudunu yitirme , bende çok merak ettim.. Bize yarın test sonucunu söyle hemen :)
İnş hamişsindir :)))

derin korkma kırmızı kan değilse benimde 8.9.10. günler oldu lekelenme üç gün çok zor geçmişti
bence bekleme yaptır test varsa çıkar boşuna 12. günü beklemeyin 9dan sonra yapın gitsin

Derin haberlerini merakla bekliyoruz umarım bugün güzel haberi verisin bize :)

negatif canlar.salı bi test daha dedi.ama değer sölemedi doktorum.varmıdır benim gibi olup pozitife döenen bilmeme ama içimde tükendi zaten umudum.Rabbim sabır versin bunu yaşayan yaşamış yaşayacak herkese.Nasip işallah başka sefere...

hayırlısı olsun canmmmmmm

Çok üzüldüm ama salı günü bi parçada olsa sana umut olsun .. Böyle birden değişen çok duydum ..
Sabırla salıyı bekicez artık !!

günaydın kızlar derinciğim üzüldüm ama rabbimin takdiri elden ne gelirki.

kızlar benim çarş toplandı yumurtalar transferim cuma yapıldı transfer başarılı dedi dr.fakat transfer sonrası yumurtalar hakkında bilgi vermeye geldiler ve resmen hüsrana uğradım.22 yumurta toplanmış ve yarısı döllenmiş sadece 2 hücreli transfer ettiler.ve transfer olan embriyo gelişimide biraz geri dedi ( dondurulmuşta hiç kalmamış ne diyelim hakkımızda hayırlısı biz çabamızı gösteriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…