günaydın kızlar derinciğim üzüldüm ama rabbimin takdiri elden ne gelirki.
kızlar benim çarş toplandı yumurtalar transferim cuma yapıldı transfer başarılı dedi dr.fakat transfer sonrası yumurtalar hakkında bilgi vermeye geldiler ve resmen hüsrana uğradım.22 yumurta toplanmış ve yarısı döllenmiş sadece 2 hücreli transfer ettiler.ve transfer olan embriyo gelişimide biraz geri dedi( dondurulmuşta hiç kalmamış ne diyelim hakkımızda hayırlısı biz çabamızı gösteriyoruz.
kızlar benim çarş toplandı yumurtalar transferim cuma yapıldı transfer başarılı dedi dr.fakat transfer sonrası yumurtalar hakkında bilgi vermeye geldiler ve resmen hüsrana uğradım.22 yumurta toplanmış ve yarısı döllenmiş sadece 2 hücreli transfer ettiler.ve transfer olan embriyo gelişimide biraz geri dedi( dondurulmuşta hiç kalmamış ne diyelim hakkımızda hayırlısı biz çabamızı gösteriyoruz.
Transferin hayirli olsun.
Benimde yumurtalar çarsamba toplanip transfer cuma günü oldu.
Iki tane embriyo koydular.
Insallah bebeklerimiz bizlere tutunurlar.
Moralini yüksek tut.
Saol canımmmopuyorumnanaktanRabbim veriyor sabrını çok şükürHiç sıkma canını beşak bir topicdde emriyon iyi değil gelişimide iyi değil ama hadi verelim başka çare yok demişti arkadaşa doktoru ve şu an hamile vee değerleri yüksekk emriyonun bölünmüş ve ikiz gebelik olmuş olma durumu varropuyorumnanaktanYanii hiiiiçççç kimse bilemez onu Rabbim vermek istedikten sonra Olumsuz sakın düşünme hep ortalarda tut fikirini oluabilir olmayabilir.çok fokuslanmakda iyi değil.Bana çok kaliteli bir emriyo harika bir transfer oldu çok başarılı denildi sonuç negatif.Yani bırak onları bu saatten sonra.Nasibinde varsa hepsi de bahanen olacak ve harika bir zaferin olacak inşallah:)Allah yardımcın olsun )
Bence toplanan 22 yumurtanın sayısı çok gzüel ve yarısı döllenmiş buda 11 eder oda harika.. 2 hücreli diye endişelenme rahimdede bölünme ihtimali var..
11 embriyodan dondurmaya nasıl yetmedi onu anlamadım ..
Birde kaç embriyo transfer edildi ..??
Merhaba KIZLARRRRRRRRRRR ben geldimmmmmmm
geçen hafta rahatsız olduğumu yazmıştım çarşamba sabahı doktora gittim 3 gün rapor verdi.
bu sabahta geldim ki ne göreyim ben yokken haallomuştur dediğim işlerin hepsi kalmış beni beklemiş
ancak toparladım hatta şimdi önümde bir dosya var açık duruyor, "sayın amirim biraz rahatladıysan yeni gelecek araştırma görevinin kararnamesini hazırlayıver dedi" bende aldım elime dosyayı sizin tüm yazdıklarınızı okudum.
DERİN herşeyde vardır bir hayır. her şeyin vakti zamanını ALLAH bilir.
bende doğum kontrol haplarını kullanmaya devam ediyorum bu akşamla birlikte 4 adet kaldı
bayrama kadar inşallah benim transferimde yapılacak.
anlamadan istemeden bedavadan gebe kalanlar anlamıyor bizi
anlamalarını da beklemiyorum zaten
herkesi sevgi ve selamla kucaklıyorumzemuszemus
sayın amirim geliyor işime dönüyorum
merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum perşembe günü yumurtalarım toplanacak cumartesi günü transfer edilecek 2 gün döllenmesi içi yeterlimi sizce . bugun tekrar kontrolum var
canım hayırlı olsun ; benim salı toplanmıştı, perşembe transfer olmuştu. Şuanda hamileyim .Allahım yazdıysa oluyor canım , umarım tedavin sonucu bebişn seninle olur
Merhaba KIZLARRRRRRRRRRR ben geldimmmmmmm
geçen hafta rahatsız olduğumu yazmıştım çarşamba sabahı doktora gittim 3 gün rapor verdi.
bu sabahta geldim ki ne göreyim ben yokken haallomuştur dediğim işlerin hepsi kalmış beni beklemiş
ancak toparladım hatta şimdi önümde bir dosya var açık duruyor, "sayın amirim biraz rahatladıysan yeni gelecek araştırma görevinin kararnamesini hazırlayıver dedi" bende aldım elime dosyayı sizin tüm yazdıklarınızı okudum.
DERİN herşeyde vardır bir hayır. her şeyin vakti zamanını ALLAH bilir.
bende doğum kontrol haplarını kullanmaya devam ediyorum bu akşamla birlikte 4 adet kaldı
bayrama kadar inşallah benim transferimde yapılacak.
anlamadan istemeden bedavadan gebe kalanlar anlamıyor bizi
anlamalarını da beklemiyorum zaten
herkesi sevgi ve selamla kucaklıyorumzemuszemus
sayın amirim geliyor işime dönüyorum
QUOTE=tlyvz;15742492]canım bende onu sordum hatta dr la konuşcam dedim bu kadar yumurta ve döllenen var diyosunuz neden dondurulmaya kalmıyo dedim bana cevap olarak bunun cevabını vermiyo drlar yani ne spermden nede yumurtadan kaynaklıdır diye bi açıklama olmuyo dediler.yaş 30 olduğu için tek embriyo 2 hücreli dedi ama gelişimi geri dedi.
Derin kendince bak ne güzel kararlar veriyorsun ben kayıvalidemle aynı binada oturuyorum altlı üstlü devamlı görüşüyoruz.. :)) Düşün artık...
Şimdiye kadar hep sadece eşimin psikolojisinin bozulduğunu düşündüler hala da öyle bence ..
'' Çocuk bi tatile gitsin gelisn kendini toplasın öyle başlayın , oğlanın psikolojisinin düzelmesi lazım ''
Laflara bak..
Benim psikolojim nolacak hiç kimsenin umurunda mı acaba ?
O kadar hastanelere giden benim , rahim ultrasonu, kan tahlilleri , hele o beni bas bas bağırtan rahim filmi..
Daha bitmedi.. İlaçlarımı aldım adetimle berabe tedavim başlıyor .. Lucrin iğneler , pregon iğneler bunlarıda ben kullanıcam. 2 günde bir kliniğin kapısınıda ben aşındırıcam .. benim yumurtalarım toplanacak bana transfer yapılacak.. O ağrılara sancılara ebn katlanıcam.. Bende soruyorum allah aşkına teyyareden bi sperm verirken mi psikolojisi bozulmuş..
Ah Derin söylenecek söz varda evladım için katlanıyorum...
Çocuğum bi dünyaya gelsinde hiç bişey yok gözümde .. 3 yıl bu mücadelenin içindeyim..
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?