- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
canımturan çetinde 2 defada ben yaptırdımbende o yuzden tuhaf oldum orası hakkında
bzıler sorunumuz oldugu ıcın oraya gıdıoruz
zaten toplasan 20 spermımız var
yanı böle umut verıcı cumleler kullanmadı
yuzde 40 sans verıorum dedi sadece
kecıboynuzuymus cart curt hıcte fayda saglamaz dedi
semınerde esra hanım gayet kıbardı
erhan beyde gusel davranıor
ama bulente beyın butun bunyesı sınırlen kaplıydı
konusma tarzı bıle enteresandı
yetercıgım orda eger ben ona ters bır sey sölesem
esım aslaaaa buraya gelmem dıyıp tedavımı yarıda bırakacaktı
baska yerede gucum yetmezzzzzz
turan cetın 6 mılyar ıstedı ankara tup bebek merkezıde pahalı balcalıyı ıstemıorum
doktor deıl kımsenın kımseyı bu sekılde rencıde etmeye tabıkı hakkı yok
orda esım olmasaydı susmazdım asla.... ama dedim yha maddıyat elımı kolumu bagladı
cok buyuk sıkıntılarlan ben bu tedavıyı goruorum belkıde ılk vede son sansım bu benım
kendılerı ekıp vede fıyat bakımından uygun oldukları ıcın bız orayı tercıh ettık
adana topıgınde sölemek ıstemedım esım okuor cunku........
bugun ıcmde tuhaf bır duygu var bndede
ne sevınc ne uzuntu
tuhafım yha
hayırlısıylan bıtseydıde su tedavı baska bişi istemıorum
gecen bulente bey bızımlen agır konustu yha
esımın gozlerı doldu
sımdı 2 tane 70 lik içerim
2 paket malbora bıtırırım ustune sampanya ıcerım eve gıder gıtmez ceketımı atım esım hamıle kalır dedi
ben bır doktor olarak hos bulmadım o konusmasını
esım paramparca oldu ordakı elıf hemsırenınde gzlerı doldu
benımde doldu aglayacaktım
anadı hatalı konustugunu galıba
bana dondu keyfıne bak senden emecek sutunun rızkı varsa gelecektır evladın dedi...
TeŞEKKÜR EDERİM .İYİYİM canım.Evde dinleniyorum.İnşallah haftaya işe başlayacağım bomba gibiyim.:))aklinialirimsmile:lepi:
kızlarr günüüüzzzzzz aydın olsun canlarayy esranın yazdıklarını okudum sinirlereee garrg oldumkötükedihüsoelime verselere parçalarım o hayvanı vallaa:))
yeterrr kız sana sorduydumben ne aşamadasın nee yapıosun ne zaman deneyceennnhihoyyyt
bu arada laleee arazii oldu yaaaabilmiyorumkismile
baby tedavi nasıl gidiyooo
kademi nasıılsın hayatımmm:)
vee topicimisiin kızları napaaarrsınızzz yahuu)ne var ne çok ))
canımturan çetinde 2 defada ben yaptırdım
ilaçlarla berabermi 6 milyar istediler turan çetinde
blcalıdada 3500 tl dediler az değil yani
güya devletin has
ama iş infertiliteye gelince özelden geri kamıyorlar
Esra çok üzüldüm yaao ne biçim bi hitap öyle.terbiyesiz.sanki siz onun üreme yeteneği üzerine konuşmaya gittiniz orayaa klava:salaakkkkötükedihüsocanım benim ne kadara yapıo ki bu yer rezil herif yaaakötükedihüsoya bi de ne alaka bu konu niye buraya geldi onu anlamadım salak size tedaviyi süreci neler olacağını anlatacağına bunu mu anlatıyor.yüzde %40 da az bi şan değil canım bu tek emriyo yasasından sonra ortalama şansımız o zaten benim doktorum da eskinden 2-3 koyardık o durumda %70 lere çıkardı demişti.yani herkesin şansı aynı bakma sen %90 bilmem ne diyenlere.birden fazla emriyo alıp hamile kalamayanlarda var.burda bi arkadaş vardı adını hatırlamıorum ama 2 emriyo vercez demişler 3. yü vermişler kadıncağıza da çöpe gitmesin diye koyduk demişlerdi.tutmadı.Yani o bile bazen şansı arttırmaya yetmiyor.Esracım ben şimdi senin adına endişelendm.sen doktora güvenmezsen bu tedavide işin zorlaşır canım.tek gidip konuşmayı denesen ya da telefonla konuşsan?yani kafan rahat en azından niye böle davrandı diye düşünmeden başlarsın???Bi de canım sperm sayısına niye takılıosun.bu gün 20 dir sonra çoğalada bilir.kaldı ki bebek için bi tanesi lazım sanaa yani geri kalan 19 gereksiz öyle düşün.hele bilde tese denen yöntemn uygulandığı kadın yumurta toplamak için beklerken adamdan hiç sperm alınamaması durumları yaşanan şeyler.sen inançlı kızsın.Rabbim sana verecekse herşey bahanesi olacak canım.ben derim ki muhakkak konuş doktorla.o gün bunları bu şekilde söylediniz ne yapmaya çalıştığınızı anlamadığım gibi çok üzüldüm.bu söylediklerinizin bana ve ya tedavime ne faydası vardı anlatır mısınız diye bence üslubunca sor bebeğim.eşine de belli etmeden tabi.
Canım Bülent Beyin söylediklerini doktora yakıştıramadım.Ben 2 kez bülent beyde muayene olmak zorunda kaldım.1.sinde sulu ulturasyonu yapmıştı.Ben biraz kasıntı buldum.2. muayenesinden önce Esra Hanım gelecek ay başlayacağız dediği halde muayenede Esra Hanımın protokolda yazdıklarını hemşireye okuttu 1 ay daha ginera kullan gel dedi.Ama kist falan yoktu,sonraki ay EsraHanıma gittim geçen ay neden başlanmadı ki dedi .Bülent Bey ginerea ya devam etti dedim.Şöyle bir kafa salladı.Onun üzerine 3 ay kistle uğraştım.Sitrese girdim.Bu da bana ders oldu hastaneye gitmeden Elif hemşire ile görüşüyorum Esra Hanımın olduğu güne denk gidiyorum.Hatta Bülent hasta dosyalarını karşıya alınca özellikle dosyamım Esra Hanımda kalıp kalmadığını kontrol ettiriyorum.Geçen ay Esra Hanım belim ile ilğili kontrollerini yaptır problem yoksa adetin 5. gününe kadar tüpe başlarız rahat ol demişti.İçimi rahatlatmıştı.Valla canım amacım Bülent Beyi kötülemek değil hastanede dr olarak Tayfun Bağış ve Esra Hanıma çok güvenmiştim.Kendime yakın buldum.Esra Hanım da buradayım bir yerlere gitmiyorum dediği için devam edeceğim.Allahtan hayırlısı.
bızde o gun buruk ayrıldık ordan hatta hıc tup bebek yaptırmak bıle ıstemedık tamamen ınancımızı yıtırdık.canım 5 mılyarımız var topu topu gıttgım yerlen benım aramda 2 2.5 saatt yol farkı var gıt gel zaten tedavıye baslamadık 1 mılyara yakın gıttı.ılaclar hastane derken bıtıcek hatta gene fazlası tutucak.bız orda sıra beklerken hemsıre ıle tartıstı cok sınrılıydı.benm sadece işim o adamlan olmayacak ekıp halınde calısan bır yer burası hastane oldugu ıcın.ınş yola esra hanımlan devam ederız...herseyın hayırlısı olsun ınşşşşşşşş benım ıcınde herkes ıcınde
allah büyük esra cım hiç kafanı yorma. ne yazıkki muhtaç olduk zor dönemlerden geçiyoruz. onlarda allah ın kendilerine verdiği bu nimeti başkalarının kalbini kırmak için kullanırken hiç akıllarına rabbimin geri alabileceği gelmiyor herhalde. bu hayatta olmasa öteki yaşamımızda yapışak ayaklarına helallik isteyecek. sen rahat ol. tedavi sürecinizin yıpranmasına izin verme. ne diyeyim rabbim hayırlı iyi doktorlarla karşılaştırsın. o kadar kızdım ki terbiyesiz... onlarda böle konuşursa ne diyeyim artık ben....
Oh miss kademicimmm:)sende esrayla aynı yerdesin yani.Sende bu şekilde düşünüyosan bence doktor kötülemek falan değil bu adamda sorun var demektir.herkesin elektiriği birbiriyle uymaz elbette ama bi adam herkese bi şekilde negatif elektirik verebiliyorsa sorunludur.kaldı ki bu dahiliye cildiye değil ki yaa çok önemli bir alan.bence biiri o doktora dersini vermeli ah ona ben lazımımmm yaaa:))))
gülsüm aycım selamlarr sen de tedavide misin yaw))ekleyelim listemisee seni dee :lepi:
İşallah canım ya...Ama yanına bırakma derim ben yine de bu gün senin canını yakan yarın başkasına aynını yapacak.en azından açıklama yapmalı sana maksadı neymiş açıklamalı.Bencede imkanın varsa başka doktorla devam et.Ben çok hassaslaştım bu olaydan yaaaöffff annemin söylediği bile batarken elin adamını vururum herhalde öfff esra hanım kimse ondan iyi bahsediolar işallah onla devam edersin.bi de kadın kadının derdinden daha iyi anlaar beekaydirigubbakcemile2ya benim doktorum ben yumurta toplamada çok heycanlanınca dışarda bi sürü makara yaptı benle yaygaracııı yaygaracııı diyeeekaydirigubbakcemile3meraktan ölecen herşeyi bilmeye çalışıosun dedi.onların işini zorlaştıran transferd bile anestezi alarak işlami ancak yaptırabilen bi hasta olduğum halde çok şefkatliydiler.negatifden sonraki görüşmem de emriyoloğum oya hanımda ben senin annen yaşındayım tavsiyelerimi doktor tavsiyesi diil anne tavsiyesi gör ben seni öle görüyorum dedikaydirigubbakcemile5çok tatlılar valla başka merkezmii diyodum negatifi aldığımda ama o kadar güsel yaklaşıyolarki:))bende 3.000 tl ye yaptırdım canımcım para diil herşeyde.yani o adam bu fiyata yapsa döverdi hastasını heralde pis saygısızkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?