Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım hayırlısı gerçekten hemşireler çok tatlı ve gerekli ilgiyi veriyorlar.İnşallah hakkında hayırlısı olsun.Esra Hanım ekip başkanı Bülent olmadığı zaman ona da denk gelebilir.Canım gittiğin zaman sor Esra Hanım burdamı diye ,ordaysa dosyamı Esraya verin de, yumurta gelişimini izler ve devanmına bakar..Hatta tlf.ile Elif hemşire ile görüş olayı anlat hatırlar,Esra ile devam etmeyi istediğini söyle ve ısrarcı ol.Ben özellikle Esra ya gideceğimi sekretere söylüyorum.Bir de Esra ya gidersen olayı anlat,hatta bülent ile devam edersen de gerekeni söyle derim.Selamlar.

Canım doğrudur ekiple çalışıyorlar ama ısrarcı ol Esra nın olduğu günler onun için randevu al derim.

kızlar merhaba coktandır gırmıyorum okuyorum sureklı gerçide yazmıyorum bende mıkroenjeksıyon yaptırdım sonucumu beklıyorum heyecala gelın bırlıkte paylasalım:hulya:

İnşallah hayırlısı ile bebeğin seninle ömür boyu devam eder.Mutlu haberlerini alırız.

turan cetıne gıdenlerlen gorustum ben baskentte begenmemısler on gorusmede bıle para alıolarmıs

evet canım dosya açtırmaya karar verince alıyrlar 80 tl civarında bir ücret ama zaten turan çetindede dosya açlırken dr muaene ücreti die 250 tl alıyorlar

canım kısmetse 2011 de deneyeceğiz biz bu yıl 2010 da 3 defa denedik çok yıprandık maddi olaakta
ilaçları almakta çok zorlandım şimdi formlarda arkadaşlardan ilaçları ayarlamay çalışıyorum (bazı arkadaşlar ücretsiz gönderiyorlar )hemde kendime zaman tanıdım biraz

hersey bır dert ya :) ne zor ısmıs
merkez secene kadar canmız cıktı sımdıde doktor basımıza bela cıktı
kız bırde alt muayelere erhan bey gırdı bana 2 defa
rahım fılmımı cekende erkektı esım sımdıden bulent beyı gorunce cldırdı :)))))))
esra gırsın artık o ılgılensın dıor :):):):)

yetercıgım mesafe olarak yakınız olurda benım ılaclarım artarsa sana verırım canım
zaten telefon numaran var bende ....
cope atmaktansa işine yarasın daha ııı

yetercıgım mesafe olarak yakınız olurda benım ılaclarım artarsa sana verırım canım
zaten telefon numaran var bende ....
cope atmaktansa işine yarasın daha ııı

cok pahalı yha bızden 70 aldılar hatta 68 :)

teşekür edrim canım sağol
evet ya üstelik (tüp bebkte değilsen )20 günde bir defa ödüyorsun bu ücreti

yok canım henüz doğum kontrol haplarını kullanıyorum 19 kasımda bitiyo hapım sonra iğnelere başlıcam galiba göbekten ayy çok korkuyorum ama inşallah ilk denemede tutar da çektiğim zahmetlere değer herkes bebeğine kavuşsun allahımmm aminnn

benm hele herseyım sorun olacak ben herseyden korkuorum :)
ılacı suya atmadan ıcemem
ıgneyı gorunce fenalasırım
alt muayenden korkarım
hem ıdrar sıkısması hem alt muayene aman TANRIMMMmmmmmm :):):):):)

bayb senin tedavi başlangıcınla benim aşılama aaçakışacak sanırsaamm:))))

esraaa korkuyu bana sor hatırlamıo musunn ben heyecandan yumurta toplamada masada kalıoodummmkaydirigubbakcemile3kalp 96 1 dakika sonra 196 kaydirigubbakcemile3

transferde bile heyecandan bebeği iterim diye anestezi verdilerr ahahahah:))))))))))

babyyycannn ben ide ğne ilaç vız gelir tırıs giderr amaaa:))))göbekten iğne deyinceee bi kopmuştumAllahtan bana menagon verdiler dee kalçadannn oldum zemuszemus menagona ek 3 aşı oldum onları ya göbek ya koldan dediler tabiisii koldan oldummkaydirigubbakcemile2göbekten düşünemiyorummmolumunekankayizsmile

senı zaten hıc unutamıorum :)))))o heyecanını ama sımdı dıgerını bu kadar heyecan yapmazsın
ben o kadar olmam ınşşşşş
benım merkezde vermıolar transferde anestezi

derincimm korkunun ecele faydası yok demişlerrrr doktor göbekten diyor başka bişi demiyor ama korkulacak bişi yokmuş yaw meğerse diğer iğneler gibi değilmiş bana vereceği hiç yakmıyo acıtmıyo bile dedi zaten iğneler kalem gibiymiş insülün iğneleri gibi ucu incecik olanlardan hiç hissetmicekmişim... eşimle ben söylemiştim canımın yanmasını istemiyorum diyo boşuna mı açtık kesenin ağzını canımmm o kadar para veriyorsak bu kadar da ayrıcalığım olsun dimiii ya

hadeee bakalım derinncim ilk önce kim hamile kalacak inşallah berabere kalırız da ilaçtı iğneydi bi daha olmayalım hamileliğin tadını çıkaralımm buradan olmayan ve hamile kalmak isteyenler inşallahh biran önce hamile kalırız da daha hamileler topiği açıcaz kıslarr ohoooo çok işimizzz var çokkkk

günaydın kızlar

inşş hamiş olursunuz kızlarrrrrrrr

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…