bnde ne bılım cok uzun olmasın dıe hmeen randevu almak ıstedım bulent bostu esra hnımı ıstemsıtık oysakı
eger esra hnımın randevusunu bekleseydık aralık adetımde tedavıye baslıcaktık.elıf hanım gercekten cok kıbar o bıle bır tuhaf oldu.en son gıttıgımde esra hanımlan ınş gorusme ımkanım olur...ne dıyelım doktor elıne dustunmu bu işler böle.paranda olsa
Canım doğrudur ekiple çalışıyorlar ama ısrarcı ol Esra nın olduğu günler onun için randevu al derim.esım ersa hanımlan konustu zaten ordan cıkınca bız sızınlen devam etmek ıstıyoruz dıe
oda ekıp halınde oldugumuz ıcın benım sızn yanınızda oldugum zamnlar olacaktır dıe söledı
bakalım ya böle seylere takılmak ıstemıorum sımdı:)
melegım gelsınde kendı ıstedıgını sölesın :1hug:
kızlar merhaba coktandır gırmıyorum okuyorum sureklı gerçide yazmıyorum bende mıkroenjeksıyon yaptırdım sonucumu beklıyorum heyecala gelın bırlıkte paylasalım:hulya:
turan cetıne gıdenlerlen gorustum ben baskentte begenmemısler on gorusmede bıle para alıolarmıs
aklinialirimsmile:lepi:
Kızlarr günüüüzzzzzz aydın olsun canlarayy esranın yazdıklarını okudum sinirlereee garrg oldumkötükedihüsoelime verselere parçalarım o hayvanı vallaa:))
yeterrr kız sana sorduydumben ne aşamadasın nee yapıosun ne zaman deneyceennnhihoyyyt
bu arada laleee arazii oldu yaaaabilmiyorumkismile
baby tedavi nasıl gidiyooo
kademi nasıılsın hayatımmm:)
vee topicimisiin kızları napaaarrsınızzz yahuu)ne var ne çok ))
Canım hayırlısı gerçekten hemşireler çok tatlı ve gerekli ilgiyi veriyorlar.İnşallah hakkında hayırlısı olsun.Esra Hanım ekip başkanı Bülent olmadığı zaman ona da denk gelebilir.Canım gittiğin zaman sor Esra Hanım burdamı diye ,ordaysa dosyamı Esraya verin de, yumurta gelişimini izler ve devanmına bakar..Hatta tlf.ile Elif hemşire ile görüş olayı anlat hatırlar,Esra ile devam etmeyi istediğini söyle ve ısrarcı ol.Ben özellikle Esra ya gideceğimi sekretere söylüyorum.Bir de Esra ya gidersen olayı anlat,hatta bülent ile devam edersen de gerekeni söyle derim.Selamlar.
canım kısmetse 2011 de deneyeceğiz biz bu yıl 2010 da 3 defa denedik çok yıprandık maddi olaakta
ilaçları almakta çok zorlandım şimdi formlarda arkadaşlardan ilaçları ayarlamay çalışıyorum (bazı arkadaşlar ücretsiz gönderiyorlar )hemde kendime zaman tanıdım biraz
evet canım dosya açtırmaya karar verince alıyrlar 80 tl civarında bir ücret ama zaten turan çetindede dosya açlırken dr muaene ücreti die 250 tl alıyorlar
yetercıgım mesafe olarak yakınız olurda benım ılaclarım artarsa sana verırım canım
zaten telefon numaran var bende ....
cope atmaktansa işine yarasın daha ııı
cok pahalı yha bızden 70 aldılar hatta 68 :)
EKİM AYIII VAZİYETT LİSTESİİİİİ!!!!!!!!!!kaydirigubbakcemile2
derin2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -beklemede
*esre8: Kasım tüp adana seyhan başkentte , -beklemede
*laledevrindenim: 27 ekim tüp izmir smyrna art -yarın başlıyor
*kademi: şubat adana seyhan başkentte, -beklemede
*canano:ist semiha şakir hasta. -tedavide
*yeteeeeer:adaba seyhan başken - beklemede
*baby2435:izmir smyrna art-tedavide
evett başka kimlerr varrrrrrr
kıızllaaarr yok mu arttıraannn:)))))))))))
KIZLAR LİSTEMİZDE Kİ LALEDEN HABER YOKK:)
CANANCIMMM NE DURUMDASIN MERAKTAYIIZZ:)
BABYCİMM GEÇENLERDE YAZMIŞTI BAŞLADI MI İĞNELERE MERAKTAYIMM:)
yok canım henüz doğum kontrol haplarını kullanıyorum 19 kasımda bitiyo hapım sonra iğnelere başlıcam galiba göbekten ayy çok korkuyorum ama inşallah ilk denemede tutar da çektiğim zahmetlere değer herkes bebeğine kavuşsun allahımmm aminnn
bayb senin tedavi başlangıcınla benim aşılama aaçakışacak sanırsaamm:))))
esraaa korkuyu bana sor hatırlamıo musunn ben heyecandan yumurta toplamada masada kalıoodummmkaydirigubbakcemile3kalp 96 1 dakika sonra 196 kaydirigubbakcemile3
transferde bile heyecandan bebeği iterim diye anestezi verdilerr ahahahah:))))))))))
babyyycannn ben ide ğne ilaç vız gelir tırıs giderr amaaa:))))göbekten iğne deyinceee bi kopmuştumAllahtan bana menagon verdiler dee kalçadannn oldum zemuszemus menagona ek 3 aşı oldum onları ya göbek ya koldan dediler tabiisii koldan oldummkaydirigubbakcemile2göbekten düşünemiyorummmolumunekankayizsmile
bayb senin tedavi başlangıcınla benim aşılama aaçakışacak sanırsaamm:))))
esraaa korkuyu bana sor hatırlamıo musunn ben heyecandan yumurta toplamada masada kalıoodummmkaydirigubbakcemile3kalp 96 1 dakika sonra 196 kaydirigubbakcemile3
transferde bile heyecandan bebeği iterim diye anestezi verdilerr ahahahah:))))))))))
günaydın kızlar
inşş hamiş olursunuz kızlarrrrrrrr
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?