inşallahhhhh canımmmmmmmm
yeetercıgım ınşşşşşşş hamıle kalırız canım
iİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CANIM
RABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI VEERSİN
MELEKLERİNİZİ GÖNDERSİN
İMŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ruyamda hep nesagıtf aldıgımı goruorum bugunlerde
ESRAAA rüyaların tersii çıkarrrrrrrr:)))
YETEEERRRRRRR canım gün aydınlarrrrr:))))keyfin nasıl neler yapıosun caımmm
BABYYY nasıl gidiyo canım
CANANO canım ne aşamadasın aklımdasııın
KADEMİİ keyifler nasıı hayatım))
LALEEEEE NEREYE GİTTİNN YAAAHUU:)ÇATLATTIN BENİ BURDA:)
KIZLAR YOK MU LİSTEMİZİ ARTTIRACAKKKK
Canım haydi hayırlısı. Allah bereket versin ,tamamına erdirsin.Selam Kızlar
Bugün hastaneye gittim her iki tarafta da 10-11 arası yumurta varmış doktor çok güzel dedi çarşamba tekrar çağırdı,haftaya yumurta toplanır bu hafta yetişmez.İnşallah allah olmayanlara en kısa sürede nasip eder. Aminnn
yeter ınş dediğin gbıdır
derın ınş tersı olur
canano ınş devamda gusel olur canım
ESRAAA rüyaların tersii çıkarrrrrrrr:)))
YETEEERRRRRRR canım gün aydınlarrrrr:))))keyfin nasıl neler yapıosun caımmm
BABYYY nasıl gidiyo canım
CANANO canım ne aşamadasın aklımdasııın
KADEMİİ keyifler nasıı hayatım))
LALEEEEE NEREYE GİTTİNN YAAAHUU:)ÇATLATTIN BENİ BURDA:)
KIZLAR YOK MU LİSTEMİZİ ARTTIRACAKKKK
canım zor bir süreç:
Stres dolu bir dönem
Ama inşşşş sonunda hamiş olusunuznda
Bu günler anılarınızda kalsın
Küçük yaramazlara güzel massal olarak anlatın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Her şey gönlünüzden geçen gibi olsun
CANANO ayyy maşaaallaaahhhhhçok güzel sayılar rahat ol arkadaşım stresten uzak dur çok zor biliyorum ama ben ne olumsuzluk yaşadıysam hep stresten takmaktan oldu ilk tedavimdee rahat olll keyfine baakk çok gül bi deee
Babyyy o kadar iyi anlıyorum ki senii....bende aynı şeyleri düşündüm durdum yaşamak içinde olmak çok zorrama rahat ol.Olacaksa olacak buda bahanesi olacak işalaalllhhhhhh:)bende bekliyom adeti ama heyecan yok şekerim.neticede bu boş geçmemek için yapacağım bi deneme.hiiç kasamam kendimi.hatta tüpde de aynı moda girmeyi düşünüyorum dorusu.çok kastım heyecanlandım sonuç negatifdi.artık bu konuya kitlenmemem gerektiğini biliyorum.Tabi bu tavrımıı sonuna kadar koruyabilmem kolay diil ama ossun siz varsınızzz sizee haykıracammm tüm hissettiklerimii rahatlıycammmm
kademii ohh harikasın bol keyif bol eğlence o arada aaaaaa hamişim olacass işallahhhhhh
günaydın kızlar
inşş hamiş olursunuz kızlarrrrrrrr
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
CANANO ayyy maşaaallaaahhhhhçok güzel sayılar rahat ol arkadaşım stresten uzak dur çok zor biliyorum ama ben ne olumsuzluk yaşadıysam hep stresten takmaktan oldu ilk tedavimdee rahat olll keyfine baakk çok gül bi deee
Babyyy o kadar iyi anlıyorum ki senii....bende aynı şeyleri düşündüm durdum yaşamak içinde olmak çok zorrama rahat ol.Olacaksa olacak buda bahanesi olacak işalaalllhhhhhh:)bende bekliyom adeti ama heyecan yok şekerim.neticede bu boş geçmemek için yapacağım bi deneme.hiiç kasamam kendimi.hatta tüpde de aynı moda girmeyi düşünüyorum dorusu.çok kastım heyecanlandım sonuç negatifdi.artık bu konuya kitlenmemem gerektiğini biliyorum.Tabi bu tavrımıı sonuna kadar koruyabilmem kolay diil ama ossun siz varsınızzz sizee haykıracammm tüm hissettiklerimii rahatlıycammmm
kademii ohh harikasın bol keyif bol eğlence o arada aaaaaa hamişim olacass işallahhhhhh
yeter merhaba herkes sitreste.ben alıştım,seninde tüpe karşı savaş açtığını, ayakta kalabildiğini ,inatla devam edeceğini biliyorum.haydi hep beraber pozitif olacağımızı kızlara gösterelim.birlikten kuvvet doğar değilmi?
inşallah canımm gerçekten zor bi süreçten geçiyoruz acaba neler olucak ilk deneme de tutucak mı diye düşünmeden edemiyorum işte çok da heycanlıyım az kaldı artık yavaş yavaş günlerde geçiyo şu 19 kasım bi gelse bütün meraklarımın sonucunu öğrenicem ama sabretmek ne kadar zor yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?