Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inşallahhhhh canımmmmmmmm

canım zor bir süreç:
Stres dolu bir dönem
Ama inşşşş sonunda hamiş olusunuznda
Bu günler anılarınızda kalsın
Küçük yaramazlara güzel massal olarak anlatın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Her şey gönlünüzden geçen gibi olsun

yeetercıgım ınşşşşşşş hamıle kalırız canım

iİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CANIM
RABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI VEERSİN
MELEKLERİNİZİ GÖNDERSİN
İMŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

EKİM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRE8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: 27 Ekim Tüp İzmir smyrna art -Yarın BAŞLIYOR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. -TEDAVİDE

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSYEMİSEEE:)TÜM TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS:13:

ESRAAA rüyaların tersii çıkarrrrrrrr:)))

YETEEERRRRRRR canım gün aydınlarrrrr:))))keyfin nasıl neler yapıosun caımmm

BABYYY nasıl gidiyo canım

CANANO canım ne aşamadasın aklımdasııın

KADEMİİ keyifler nasıı hayatım))

LALEEEEE NEREYE GİTTİNN YAAAHUU:)ÇATLATTIN BENİ BURDA:)

KIZLAR YOK MU LİSTEMİZİ ARTTIRACAKKKK

Selam Kızlar

Bugün hastaneye gittim her iki tarafta da 10-11 arası yumurta varmış doktor çok güzel dedi çarşamba tekrar çağırdı,haftaya yumurta toplanır bu hafta yetişmez.İnşallah allah olmayanlara en kısa sürede nasip eder. Aminnn

yeter ınş dediğin gbıdır

derın ınş tersı olur

canano ınş devamda gusel olur canım

Canım keyifler iyi.Şu an kısa yürüyüş yaptım.Hava çok hoş,moraller iyi,perşembe ye iş başı,yeteri kadar dinlendim,Çarşamba günü kontrolim var.İnşallah her şey daha iyi olacak.Herkese kolay gelsin.Selamlar.

Canım haydi hayırlısı. Allah bereket versin ,tamamına erdirsin.

yeter ınş dediğin gbıdır

derın ınş tersı olur

canano ınş devamda gusel olur canım

Canım rezerv azlığı ile tüp başlamak ,daha önce doğal hamile kalan biri olarak çok zor ve sitresli olmuştuİki yıl içinde rezervlerim çok azalmış..Ama inan şunu anladım boş yere sitrese girme ,hayırlısı olsun,imkanlarının ölçüsünde kafanı dağıt,seni sitrese koymayan insanlarla zaman geçir,lütfen üzülme,pozitif ol derim.Zaman la olaylara daha mantıklı bakarsın.Şunu bil ki inşallah kucağına bebeğini alacaksın,dualarını eksik etme ,Yüce Rabbimin izni ile anne olacaksın.Öpüyorum.

şimdilik iyi gidiyor derincimm haplarımı içiyorum ve endişeli bekleyişlerle adet olmayı bekliyorum adetimin birinci günü hastaneye gidicem işte bakalım neler olucak hep birlikte bekleyip görücezz bu arada sen neler yapıyosun aşılama için heyecan var mı?

inşallah canımm gerçekten zor bi süreçten geçiyoruz acaba neler olucak ilk deneme de tutucak mı diye düşünmeden edemiyorum işte çok da heycanlıyım az kaldı artık yavaş yavaş günlerde geçiyo şu 19 kasım bi gelse bütün meraklarımın sonucunu öğrenicem ama sabretmek ne kadar zor yaw

CANANO ayyy maşaaallaaahhhhh çok güzel sayılar rahat ol arkadaşım stresten uzak dur çok zor biliyorum ama ben ne olumsuzluk yaşadıysam hep stresten takmaktan oldu ilk tedavimdeerahat olll keyfine baakk çok gül bi deee

Babyyy o kadar iyi anlıyorum ki senii....bende aynı şeyleri düşündüm durdum yaşamak içinde olmak çok zorrama rahat ol.Olacaksa olacak buda bahanesi olacak işalaalllhhhhhh:)bende bekliyom adeti ama heyecan yok şekerim.neticede bu boş geçmemek için yapacağım bi deneme.hiiç kasamam kendimi.hatta tüpde de aynı moda girmeyi düşünüyorum dorusu.çok kastım heyecanlandım sonuç negatifdi.artık bu konuya kitlenmemem gerektiğini biliyorum.Tabi bu tavrımıı sonuna kadar koruyabilmem kolay diil ama ossun siz varsınızzz sizee haykıracammm tüm hissettiklerimii rahatlıycammmm

kademii ohh harikasın bol keyif bol eğlence o arada aaaaaa hamişim olacass işallahhhhhh

Canım herkesin hamişşşşşşşşşşş olması temennim.Pozitif ol,mutlu ol,sitres yok,hayatı yaşa ,kafana takma olacak inşallah.

günaydın kızlar

inşş hamiş olursunuz kızlarrrrrrrr

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeter merhaba herkes sitreste.Ben alıştım,seninde tüpe karşı savaş açtığını, ayakta kalabildiğini ,inatla devam edeceğini biliyorum.Haydi hep beraber pozitif olacağımızı kızlara gösterelim.Birlikten kuvvet doğar değilmi?

inşallah derincimm benim bu ilk denemem tüp bebek için daha öncesinde normal yolla hamile kalmayı bekleyip durdum baktık olmuyo bi doktora gidip aşılama yaptıralım dedik oda bize direk tüp bebek dedi o yüzden çok heycanlıyım öncesinde hiç bunun gibi operasyonlar geçirmediğim için hem çok meraktayım hemde acaba ilk deneme de tutucak mı diye endişeliyim zaten hamile kalırsam avızım çıktığı kadar bağıracam bende hamileyimm diye çevremde hamile olup yada çocuğu olupda nispet yapanlara inat olsun allahım o günleri bi göstersinde sağ salim kucağıma alayım sonrasında kimin ne dediği umurumda bile değil biz kadınlar kulubu olarak birbirimize yeterizzz diymi kızlarrr hoppaaaa üzülmek yok az kaldı bebişlerimize kavuşucaz allahın izniyle...

canım biz bu sene 3 kez denedik biraz yorulduk hem maddi hemde manevi
ama 2011 tekrar deneyeceğiz
veeeee inşşşş
yüce rabbimin izni ile bu şavaşı kazanacağız
her -şey ço-cuk-iç-in

canım bu zor yolda başarı ve sabır diliyorum
inşşşsonu çok güzel olsun
ama her zaman hayılı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
inşşş sizlerde tedavileinizde başarılı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…