Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn;

Bugün hastaneye gittim yumoşlarım güzel gelişiyo e2 için kan verdim, yarın tekrardan gidicem sonuçları almak için ve yumurta toplama gününe karar verilecek sanırım,büyük br ümitle ve heyecanla bekliyoruz.

canımyorucu bir gündü kız kardeşimle oğlu geldi kavaltıya
oğlu değime bakmayın bir tür deprem
onunla vakit geçirdik
şimdide pazara çıkacağım

CANIM HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım her şey gönlünden geçen gibi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnn canım allah herkesin gönlüne göre versin.

rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınşşşşşş

aminnnnnnnnn canım allah herkesin gönlüne göre versin.
amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Selam Kızlar

Bugün yine hastaneye gittim E2 değerim 834, doktor yumurtalara baktı pazartesi yada salı yumurtaları toplarız dedi tekrar e2 için kan verdim yarın tekrardan gidiyorum. Bu Hafta full hastaneye gittim çok yoruldum valla hem hastane hem iş hem ev yorucuydu.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

yumurtalrının toplanmasına az kalmıssssss
ınşşş cıktıgın bu yolun sonu gusel bıter bebegınlen gelırsın evıne......

Günaydın canlarrrrr:92:

Canan hadi maşallahhhhhhtoplansın yumaşlarrrrr:))))Hayırlısıylaa işallahhhçok yorucu hayatım ya bu tedaviyi fikren taşımak bile yorucuuuAma Allah emeklerini boşa çıkamasınn hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Durumlar nedir kızlarrr yok mu şu listemizii arttırannnnnLaleee nası gidiyo canımcımbaby,kademi,yetercan,esra tüm canlarrrrr ))

Yetercannn sen aramızda en tecrübelilerimisdensin topicimizde faydalı tartışmalar açalım konuşalım gelen bakanlarda kalıcı olur bölece ne dersin

burayı tam bir buluşmanoktası yapmak için var mı fikirler kızlarrrr:84:

EKİM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -TEDAVİDE

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. -TEDAVİDE

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSYEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

derincimm doğru söylüyorsun birbirimize yardımcı olabilecek tartışmalar içine girelim mesela tüp bebek tedavi süresince ananas yemenin faydalı olduğunu okudum bazı topiklerde özellikle yumurtalar toplanmadan önce yenmesi tavsiye ediliyo yumurta toplama işleminden sonra vucud çok su kaybediyormuş ve ananas bu su kaybını önlediği gibi ilaçların kolay sindirilmesini de sağlıyormuş ve bebeğin sımsıkı tutunması engelleyen bazı enfeksiyonları parçalıyo diye duydum yani gebe kalmadan önce mutlaka yenmesi gerekiyormuş günde 3-4 dilim falan bence bunlar üzerine tartışalım ne kadarı doğru veya eksik bildiğimiz varsa birbirimize yardımcı olalım kısslarr;

Kızlar... benimde 30 ekimde transferim yapıldı.. beklemedeyim şuan... minnoşumun 7 hücreli resmine bakıp duruyorum :)

Ne Kadar doğru bilmiyorum ama bende ananas yiyorum ve bol ananas suyu içiyorum bunun yanında kuru incir ve kuru kayısı yedim genellikle pasolu yemekler yapıp yiyorum daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum bu arada yoğurdumu eksik etmiyorum ve küçük çocukların yediği danone çilekli yoğurdu tüketiyorum.Bugün ceviz yemeğe başladım.Yumurtaların toplanmasına az kaldı 1.kalitede yumurta olsun diye daha fazla şeyler tüketmeye başladım. Hakkımızda herşeyin hayırlısı biz elimizden geleni yapalım da takdir allahındır. Herşeye can veren rabbimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…