Nevin Hanım şaka mıdır bu yeter abi söyleminiz merak ettim?
Kızlar günaydıııııııııııııııııııııııınnnnherpinisee kocamannn sevgilerrr:)))
Laleeeeee hoşgeldin vallahi meraktaydııkkk:)ohh hadi bakalımm kaliteli kalitelli yumoşların olsuuuunn işalllaaaaaaaaaahhhhCanım benim haberdar et bisi ne zaman yumoşlar toplenceeekkk ))dualarımıs seninleee
Canaanoooo canımcımm hadi güsel haberler bekliyorusss:)))yumoşlar ne zaman toplencekk heyacanlı bekleyyişşşşş
Kademicimm canımcımm nasılsın nası gidio))
yetercimmmm esracımmm keyifler yerinde miiiesracan hiç düşünme nası olcak son şans gün doğmadan neler doğar Rabbim ne yazdıysa o Allah yar ve yardımcımız olsun cümlemisiinn:))
Babyyy ayyyyy ne hissettiğiniii o kadar iyi anlıyorum kiiiiiiinolcak nası olcak olcak mı ay ilk seferde olsaa Hayırlısını iste Allahtan canım.Sağlıkla hakkında hayırlısı neysee o olsun ))
nevin hanım şaka mıdır bu yeter abi söyleminiz merak ettim?
laleeeeee hoşgeldin vallahi meraktaydııkkk:)ohh hadi bakalımm kaliteli kalitelli yumoşların olsuuuunn işalllaaaaaaaaaahhhhcanım benim haberdar et bisi ne zaman yumoşlar toplenceeekkk ))dualarımıs seninleee
Canaanoooo canımcımm hadi güsel haberler bekliyorusss:)))yumoşlar ne zaman toplencekk heyacanlı bekleyyişşşşş
yetercimmmm esracımmm keyifler yerinde miiiesracan hiç düşünme nası olcak son şans gün doğmadan neler doğar rabbim ne yazdıysa o allah yar ve yardımcımız olsun cümlemisiinn:))
babyyy ayyyyy ne hissettiğiniii o kadar iyi anlıyorum kiiiiiiinolcak nası olcak olcak mı ay ilk seferde olsaa hayırlısını iste allahtan canım.sağlıkla hakkında hayırlısı neysee o olsun ))
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn;
Bugün hastaneye gittim yumoşlarım güzel gelişiyo e2 için kan verdim, yarın tekrardan gidicem sonuçları almak için ve yumurta toplama gününe karar verilecek sanırım,büyük br ümitle ve heyecanla bekliyoruz.
cok zor bır surec ben ılkınde baslamadan yıkıldım gıbı bırsey 4 yıl bu kredıyı odıcez maddı bakımdan asla yaptıramam tekrardan
rabbım sabır versın hepımıze..
gelınlen aran nasıl dıyınce bnde ıkıncı cocuk ıcınmı ugrasıor bu yeter dedım :)))))))))))))))))
sasırdım :))))))))))))))
pc almnda ıı oldu yoktun ortalarda sımdı ne gusel konusuyoruz[/QUOTE
CANIM YAA EVET ÇOK ZOR BİR SÜREÇ
BİZDE MADDİ OLARA ÇOK YIPRANDIK
İLÇALAR HAS DERKEN ÇOK AÇILDIK
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
NERDE BİRİNCİYİ YAPAMADIMKİ KİNCİYE ÇALIŞAYIM
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn;
bugün hastaneye gittim yumoşlarım güzel gelişiyo e2 için kan verdim, yarın tekrardan gidicem sonuçları almak için ve yumurta toplama gününe karar verilecek sanırım,büyük br ümitle ve heyecanla bekliyoruz.
canım her şey gönlünden geçen gibi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş
canım biz iyi anlaşırızyeter abinin eşini sordum :))
Nevin Hanım şaka mıdır bu yeter abi söyleminiz merak ettim?
Laleeeeee hoşgeldin vallahi meraktaydııkkk:)ohh hadi bakalımm kaliteli kalitelli yumoşların olsuuuunn işalllaaaaaaaaaahhhhCanım benim haberdar et bisi ne zaman yumoşlar toplenceeekkk ))dualarımıs seninleee
yetercimmmm esracımmm keyifler yerinde miiiesracan hiç düşünme nası olcak son şans gün doğmadan neler doğar Rabbim ne yazdıysa o Allah yar ve yardımcımız olsun cümlemisiinn:))
Babyyy ayyyyy ne hissettiğiniii o kadar iyi anlıyorum kiiiiiiinolcak nası olcak olcak mı ay ilk seferde olsaa Hayırlısını iste Allahtan canım.Sağlıkla hakkında hayırlısı neysee o olsun ))
cok zor bır surec ben ılkınde baslamadan yıkıldım gıbı bırsey 4 yıl bu kredıyı odıcez maddı bakımdan asla yaptıramam tekrardan
rabbım sabır versın hepımıze..
gelınlen aran nasıl dıyınce bnde ıkıncı cocuk ıcınmı ugrasıor bu yeter dedım :)))))))))))))))))
sasırdım :))))))))))))))
pc almnda ıı oldu yoktun ortalarda sımdı ne gusel konusuyoruz[/QUOTE
CANIM YAA EVET ÇOK ZOR BİR SÜREÇ
BİZDE MADDİ OLARA ÇOK YIPRANDIK
İLÇALAR HAS DERKEN ÇOK AÇILDIK
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
NERDE BİRİNCİYİ YAPAMADIMKİ KİNCİYE ÇALIŞAYIM
kız artık dalgaya alıoruz bızde esıme dıorumkı 21 tane spermımız duruormu acaba dıe :))))))))
kız artık dalgaya alıoruz bızde esıme dıorumkı 21 tane spermımız duruormu acaba dıe :))))))))
NEREYE GİDECEKLER
BEKLESİNLER CANIMARTIK
HEP BİZMİ ONLARI BEKLEYECEĞİZ
GİTSİNLER YUMOŞLARI DÖLESİNLER
HERKES İŞİNİ YAPSIN AMA
amin aminaminnnnnnnnn canım allah herkesin gönlüne göre versin.
NEREYE GİDECEKLER
BEKLESİNLER CANIMARTIK
HEP BİZMİ ONLARI BEKLEYECEĞİZ
GİTSİNLER YUMOŞLARI DÖLESİNLER
HERKES İŞİNİ YAPSIN AMA
:)))))))))) cok guldum ınankı
Selam Kızlar
Bugün yine hastaneye gittim E2 değerim 834, doktor yumurtalara baktı pazartesi yada salı yumurtaları toplarız dedi tekrar e2 için kan verdim yarın tekrardan gidiyorum. Bu Hafta full hastaneye gittim çok yoruldum valla hem hastane hem iş hem ev yorucuydu.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
yumurtalrının toplanmasına az kalmıssssss
ınşşş cıktıgın bu yolun sonu gusel bıter bebegınlen gelırsın evıne......
Günaydın canlarrrrr:92:
Canan hadi maşallahhhhhhtoplansın yumaşlarrrrr:))))Hayırlısıylaa işallahhh çok yorucu hayatım ya bu tedaviyi fikren taşımak bile yorucuuu Ama Allah emeklerini boşa çıkamasınn hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Durumlar nedir kızlarrr yok mu şu listemizii arttırannnnnLaleee nası gidiyo canımcım baby,kademi,yetercan,esra tüm canlarrrrr ))
Yetercannn sen aramızda en tecrübelilerimisdensin topicimizde faydalı tartışmalar açalım konuşalım gelen bakanlarda kalıcı olur bölece ne dersin
burayı tam bir buluşmanoktası yapmak için var mı fikirler kızlarrrr:84:
derincimm doğru söylüyorsun birbirimize yardımcı olabilecek tartışmalar içine girelim mesela tüp bebek tedavi süresince ananas yemenin faydalı olduğunu okudum bazı topiklerde özellikle yumurtalar toplanmadan önce yenmesi tavsiye ediliyo yumurta toplama işleminden sonra vucud çok su kaybediyormuş ve ananas bu su kaybını önlediği gibi ilaçların kolay sindirilmesini de sağlıyormuş ve bebeğin sımsıkı tutunması engelleyen bazı enfeksiyonları parçalıyo diye duydum yani gebe kalmadan önce mutlaka yenmesi gerekiyormuş günde 3-4 dilim falan bence bunlar üzerine tartışalım ne kadarı doğru veya eksik bildiğimiz varsa birbirimize yardımcı olalım kısslarr;
Kızlar... benimde 30 ekimde transferim yapıldı.. beklemedeyim şuan... minnoşumun 7 hücreli resmine bakıp duruyoruyorum
benimde 28 ekimde transferim oldu on hücreliymiş ama resmi yok malesef test günüm yaklaştıkça heycan yapıyorum pazartesi ye kadar zaman nasıl geçer ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?