günaydın canlarrrrr:92:
Canan hadi maşallahhhhhhtoplansın yumaşlarrrrr:))))hayırlısıylaa işallahhh çok yorucu hayatım ya bu tedaviyi fikren taşımak bile yorucuuu ama allah emeklerini boşa çıkamasınn hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Durumlar nedir kızlarrr yok mu şu listemizii arttırannnnnlaleee nası gidiyo canımcım baby,kademi,yetercan,esra tüm canlarrrrr ))
yetercannn sen aramızda en tecrübelilerimisdensin topicimizde faydalı tartışmalar açalım konuşalım gelen bakanlarda kalıcı olur bölece ne dersin
burayı tam bir buluşmanoktası yapmak için var mı fikirler kızlarrrr:84:
Kızlar... benimde 30 ekimde transferim yapıldı.. beklemedeyim şuan... minnoşumun 7 hücreli resmine bakıp duruyoruyorum
benimde 28 ekimde transferim oldu on hücreliymiş ama resmi yok malesef test günüm yaklaştıkça heycan yapıyorum pazartesi ye kadar zaman nasıl geçer ki :))
CANIM HAYIRLI OLSUN
BEBİŞİN ÖNCE GÖBÜŞÜNE SIMSIKI TUTUNSUN 9 AY SONRADA KUCAĞINI DOLDURSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Ne Kadar doğru bilmiyorum ama bende ananas yiyorum ve bol ananas suyu içiyorum bunun yanında kuru incir ve kuru kayısı yedim genellikle pasolu yemekler yapıp yiyorum daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum bu arada yoğurdumu eksik etmiyorum ve küçük çocukların yediği danone çilekli yoğurdu tüketiyorum.Bugün ceviz yemeğe başladım.Yumurtaların toplanmasına az kaldı 1.kalitede yumurta olsun diye daha fazla şeyler tüketmeye başladım. Hakkımızda herşeyin hayırlısı biz elimizden geleni yapalım da takdir allahındır. Herşeye can veren rabbimiz.
selam kızlar
bugün yine hastaneye gittim e2 değerim 834, doktor yumurtalara baktı pazartesi yada salı yumurtaları toplarız dedi tekrar e2 için kan verdim yarın tekrardan gidiyorum. Bu hafta full hastaneye gittim çok yoruldum valla hem hastane hem iş hem ev yorucuydu.allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
CANIM HAYIRLI OLSUN
BEBİŞİN ÖNCE GÖBÜŞÜNE SIMSIKI TUTUNSUN 9 AY SONRADA KUCAĞINI DOLDURSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
inşşş allahım isteyen herkeze nasip etsin :)) emeklerimizi boşa çıkarmasın :)))
kızlar ben bi de keçi boynuzu aldım ama daha başlamadm kullanmayaaeşime kür yapim dedim ama son iki gündür yatak depresyonundayım:2:aynı yerde oturuyorrum üstümde battaniye polarım kumanda internett kedim ayak ucumdaa belki sabah bi kahvaltı hazırlıom akşam yemek:dbu arada kahvaltılıkları dolaba koydum gerisi hala masadaa fena yani durum hareket edemiorum nedense duş alıcam ama tuvalete gitmekten acizim imdaaaaaaaaaat:)
bence kal bi duş al saçlarına şekil ver giyin süslen sonra muftağa geç hiç içinden gelmiyorsa ortada ne varsa bi çöp poşeti al içine doldur kaldır balkano canın istediği zaman yaparsın ama gözünden uzaklaştır kendini daha iyi hissedeceksin :)))
inşşş allahım isteyen herkeze nasip etsin :)) emeklerimizi boşa çıkarmasın :)))
İNŞŞ CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ıstanbul ınş hayırlı bır evlatlan tedavın sonuclanır canım
ay derın kecıboynuzunu duydummu gıcık oluyorum :)
ben sımdı bısı ne ıcıyorum ne yıyorum bişiye dıkkate tmıorum
sakınılan goze cop batıor.....
Yumurta toplanmasına kadar böle yapcam
İSTANBULLL canım hayırlı olsuuunnn İnşallahhh pozitif sonuç alırsın tabi sağlılla ve hayırlısıylaaa canım benimyaahu maşallahh canım benim 7 hücreli minnoşumus maşallahhh ya çok güsel işallahh annişini tutmuştur sıkı sıkıı:13:canım benim kaçıncı gün transferiydi?nerde yatırdın?neler yaşadın anlat bakalım:)))ben geçen ay ilk denememi yaptım 2. gün transferiydi 4 hücreli tutunamadı miniğim şimdi bu ay boş geçmeyelim diye aşılama yapıor merkezim ücretsiz olacak hediye aşılama %8 lik bi şans ama deniycez tabi beklentimis yüksek olmayacak ben ümraniye erdemde denedim.bu arada hergüün bekliyorus seni glişmeleri merak ederiiissss
Nevaa canım hayırlı olsunnn:13:10 hücreli minooşumuzz maşaaaallahhh onaatutsun annişini sıkıı sıkıı:)sen nerede nasıl kaçıncı gün trasferiiii hepsini merak ederis bizz:)tabi gün gün an an gelişmelerii isteriss
baby canımcım ben ananas yedim yok badem fındık cevizama ben pek inanmıyorum o işe doktorumda dedi.:)))yahu iyi beslenmek tabi önemli ama şunu yedim tutunuto biras ütopik gelio ama öncesi dönemden başlayarakk bol sıvı meyve sebze az kafein hiç sigara alkol bence iyi olur
esra bende yetere katılıyorum:dnasıl rahatsan öle davran:)ben deneyim dedim aşılamaya kadar büyük bi beklentim olmadığını alalı bi kaç gün olduğu halde daha kullanmamış olmamızdan anlayabilirsiniz aslındaaama artık elim kalkarsa yaparım bakıcaz:d
bence stres stres stres!!!!!tek düşman bu:)
yetercan ben bunu doktoruma sordum bana sen 25 yaşındasın belki ileri yaşlarda kullanılacağı durumlar olabilir ama bu işler para tuzağı demişti.onu yaptıklarında tutabilir tutmayabilir hep aynı ihtimal.sen bakma yüzde bilmem kaçlara dedi.ama şunu kabul edior tebi.eskiden 3-4 koyuyorduk tabi emriyo kalitesine göre hastayıda riske atmadan doktor kendi hastasını tanıyor bünyesine göre vs gibi işte o zaman %70-80 ihtimaller oluşuyordu şimdi de tek emriyoda%35-40 diyor.burda yaş,psikolojik etmenler,sağlık probleminin olup olmaması vb konularda bu oranı belki %5 %10 yukarı aşağı oynatabiliyor.ama bunu tedavide ve ya öncesinde doktorunda bilmesi zor ne bilecek hangi psikolojidesin en azından bu nokta bile olayı değiştirir.bizim burda tefekkür sahibi olmamız gerekli.tek denemede olacak diye bi kaide yok bu işte.her denemede hep aynı ihtimal var olacak ya da olmayacak.mesela benim muhattab olduğum üç dotor vardı.hep onlarla muhattabdım hemşire bilmem ne yoktu bile süreçte operasyonlar dışında.bi tanesi operasyonu yapan takip eden doktor ki doç.ti o,diğeri koordinasyonu yapan bana ilaçları nası kullanıcağımı,tedavide karşılaşacaklarımı anlatan tüm süreçte yanımda olan müdehalelleri izleyen her noktaya hakim ama genelde işin sosyol iletişim boyutunu götüre,diğeriyse emriyoloğum.malumunuz döllenme safhası ve transferde vardı tabi diğer ikisiyle birlikte.ben koordinatörle emriyologtan öyle bir elektrik aldım ki kesin olacak moduydu onlarda.belki yaşım,tedaviye cevabım,sağlık sorunm olmayışı vs. Onları çok olumlu düşündürdü.emriyoloğum günün en iyisi kalitesi mükemmel dedi ama o sırada operasyonu yöneten doktorum transfer anında bile banucum kesin diye bişey yok.bunu unutma.bu bir deneme.çok inanaıyoruz herşey mükemmel ama olası bi aksilik halinde yıkılmak yok ya da minumum dedi.herşeye hazır bir insan olamazsan anne de olamazsın.oldun diyelim yarım olursun kızım.mutlu ol,inan, gerisini allaha bırak dedi.belki onun bu tavrı benim çabuk toparlanıp yola hemen devam edebilmemmem sebep oldu.o yüzden tm tedavide ki arkadaşlara hep diyorum hayırlısını isteyin sonuca hazır olun fakuslanmanın sonu selamet değil,inancımız tmam olacak,keyfini çıkarıcaz ama kesin olaaaccaaakktııı diye dövünmeyeceğiz.olamayacaksa olmuyor beim olmadıda.şu an depresyonda biri olara bunu yazıorum ki elim kalkmıyor ama olumsuz düşündüğümden diil canım bişiy istemiyo nsadece.belki daha ağır geçebilirdi negatif sonrası beni burda tanıyan konuştuklarım bilir pozitif yola devam inançsızlık yok sadece vakti diilmiş dedim.diyorumda.bunuda beni doğru yönlendiren merkezime borçluyum.herkesede o nedenle yaşamış biri olarak tavsiye ediyorum canlar:danam çok uzun oldu yeter:d
merhaba kızlar uçmuşsunuz yine takip edemedim
ben dün yine hastanedeydim veeeeeeee
cumartesi yumurcuklar toplanacak
bu sabah son iki iğnemi yaptım
bu gece 00:00 da çatlatma iğnesinide olacağım
cumartesi merkeze gideceğim
bu arada hem pazartesi hem dün işte olmadığım için benim işler birikmiş onları toparlıyorum.
Birde transferden sonra raporlu olurum diye şimdiden bazı yapacaklarımı yapıyorum
o yüzden girsemde bir şey yazamadım.
Herkesten hayırlı haberler bekliyoruz.
Transferi yapılanların inşallah hayırlı sevinçli sonuçlarını okuruz.
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
rabbim emekelerinizi bşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ymoşlatın kalitel embryo olsun
sana sıkı sıkı tutnsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?