Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar çok üzgünüm bugün sizlerle ilgilenemedim
çıkıyorum şimdide
sarımelek hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin.listeye ekledim cnm seni
berkal senide ekledim listeye

selam kızlar diyicektim ama herkes çıkmış özlediiiiiiiiim sizleri meğer ben size çok alışmışım
ben gündüz çok yoruluyorum 3 gündürde akşamleyin evde değildim yatmaya geldim eve sadece bugün fırsat buldum ancak biraz geçmişe baktım ama çok yazmışsınız valla ama merak ettim sizleri
beni gelişmelerden haber edin tamam mı
öpüyorum hepinizi

şöle bi bakıp çıkayım dedim kimseciklerde yokmuş...
eylülüm cnm nbr nasılsın? bizde seni özledik cnm...

şöle bi bakıp çıkayım dedim kimseciklerde yokmuş...
eylülüm cnm nbr nasılsın? bizde seni özledik cnm...

maralım iyiyim canım çalışıyorum zaman geçiriyorum işte
canım sen başlamışsın iğnelerine herşey güzel gider inşallah
bende puregon kullandım ikisinde de hatta aşılamada da kullandım isimler farklı sadece sen kaç dozla başladın pgt yapılacakmış problem varsa anlaşılır ne güzel
bende birdahakinde pgt yapılmasını istiycem belki doktorumda ister
neyse canım hayırlı olsun inşallah bebişlerine kavuşursun

Yeteeer cıgım merhaba sen nerede yaptıracaksın tup bebegı mersın unıversıtesınde kıme gıdıyon.:uhm::1hug:

herkese günaydın cumanız mübarek olsun

eylülüm özledim seni hep aklımdasın ama işlerden dolayı giremediğini biliyorum cnm bnm

eylülüm başladım allahın izniyle inşallah...
200 dozla başladım + 5 doz llucrin
evet cnm bnm mol gebelik öyküm olduğu için pgt yapılacak, sende kaç tane yumurta topladılar kaçı döllendi genellikle nasıl oluyo bu konuda hiç bilgim yok...

ama sana niye pgt yapsınlar ki, tekrarlayan düşüklerde, genetik problem olduğu zaman, akraba evliliklerine falan yapılıyo...

amin cnm bnm hepimiz inşallah...

günaydın şekerler hepinize...
cumanız mübarek olsun, sela ve cuma ezanı arasında ayetel kürsi okuyup dua etmeyi unutmayın :)))

günaydın kıslarkaydirigubbakcemile2.....Bu cuma mübarek günde Allahım dualarımızı kabul etsin yarabbim.....:Saruboceq:

günaydın kızlarrr herkes iyidir umarm ben çok hastayım soğuk algınlığı grip yorgunluk hepsi birbirine karıştı sanırım....

herkese günaydın.. hayırlı cumalar.. herkes iyi mi? bugün güzel haberler var mı arkadaşlar?

meldir tatlım çok geçmiş olsun bitanem
biliyosun ben çok çektim gripten 3 hafta mahvetti beni ama hiç ilaç almadan atlattım uzun sürsede
cnm bitanem greyfurt ve limon mandalina portakal sularını isteğine göre karıştır içinede 1 tane aspirin at ve battaniyenin altına gir yat cnm bitanem başka çaresi yok bunun

alara güzelim sana da günaydın şimdilik kimseden bi haber yok aynen dünkü gibiyiz yani
sen nasılsın bakalım

tşk ederim kızlar gizemcim ah keşke içebilsem miğdem yüzünden c vitamini alamıyorum artık eczaneden tabet alacağım asitli meyve yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…