Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben colayı falan kesemıorum suan transferden sonra ıcmıcem
ayrıyetten dıkkat ettıgım hıcbır sey yok
balık aldım sadece transferden sonra yemek ııcn
keyfıme bakacam anlıyacagınız
olacagı varsa ben sanmıorum yatmaklan kalkmaklan yemeylen ıcmeylen alkası olacgını

canım evet transferden sonra kabızlık çok önemli ben bıl bol su içtim kaysı suyu içtim mürdüm eriği
yedim kivi ve ananas yadim hiç sorun yaşamadım

canım kabız sorunu bende çoğunlukta var
o yüzden evde hep kaysı suyu bulnur yedikleri dikkat ederim
offfffffffffffffffff çok kötü bir şey yaaaaaaaaa

EVET AZ KALDI :)) zaman azaldıkça dakikalar saatlere geçiyor geçmek bilmiyor . regli olacak gibi hissediyorum dayanamayacağım gidip test yaptıracağım yarın... gerçi annem yanımda izin vermez benden kan alındıkça kadın mahvoluyor içi eziliyor :))

canım evet transferden sonra kabızlık çok önemli ben bıl bol su içtim kaysı suyu içtim mürdüm eriği
yedim kivi ve ananas yadim hiç sorun yaşamadım

özellikle sabah aç karna hoşaf oda sıcaklığında tavsiye ediyorum kayısı olur şeftali birde ayva hoşafı
iki adet ayvayı küp küp doğra az şeker bikaç karanfille aç karna içiyorsun bi saat sonra ohhhhdiyosun :)) ) :90:

kesinlikle derincim çok ucuz yırtım zehirlenede bilirdim dışardan yemeyin arkadaşlar bu dönem ve hafif gıdalar olsun tercihiniz çünkü ilaçlardan herşeyimiz hassaslaşıyor denge diye bişey kalmıyor :))

teşekür ederim

Aynen canolar neva çok haklı hazır gıdalardan kaçınmak bu dönemde çok mantıklııille canınız bişi istiyosa muhakkak bildiğiniz yerlerden alınbu arada kızlar ben istanbuldayım doğma büyüme ama anne baba malatya-elazığsize harika bi tavsiye verecem canlar.kabız olmamak için kayısı kurusu alıyosunuz ya kesinlikle 'GÜN KURUSU'almanızı tavsiye ederim.nedeniyse cablar kayısılar dalından toplandığında gün kurusu olarak hazırlanan kayısı güneşte hatta toprağın üstünde doğal olarak kurutulur.diğer şekerpareler islim damı deriz böle kapalı bi göz oda gibi yapılan bi yer var orda kükürtle sürekli ateş yakılarak pişirilir ve hazırlanır.gün krurusu tamamen doğaldır diğerinde kükürt vs. vardır:78:işte böle canlar evdekileri tüketin devamında muhakkak gün krusu isteyin.kızlar günkurusu koyu renktir,diğeri sarıdır.koyu renk olanlar doğal yollarla kurutulmuştur bilinee

lütfen listeye beni de ekleyin.daha yeni üye oldum bu siteye ve dün transferim gerçekleşti.bayramın birinci umarım allahım bana bize çifte bayram yaşatır.

EKİM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -TEDAVİDE

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. -TEDAVİDE

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU

*NEVA78:28 ekim TRANSFERİ OLDU

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSYEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

benimde hap yutamama gibi bir fobim var kızlar, vitamini çiğneyerek içiyorum sanırım onun yüzünden de kabızlık sorunu yerine sürekli wc ye gitme sorunu yaşıyorum

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM

NEVAAA İSTANBULL AYSEYHH KIZLAR LİSTEYE EKLEDİM SİZİ:)16 KASIM AYSEYHİN TEST GÜNÜ KIZLAR SİZİNKİLER NE O BİLGİYİDE LİSTEYE EKLEYELİMMMMMM:)))))

istanbul kız nası yutamıyon kız kapa gözünü yutttKabız olmayın sakın haaa:)laçlar saten kabzlık yapo bol su tüketin ))sebze meyveee kayısı erikk

Kızlar 41 kere MAŞALLAAHHHHHHlistemisse de bakın işallahhh kızlarrr canlarrr hamişlerle şenleneeceeek Listemiiisssss:13:

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

VEEEEEEEEE Kızlar Yumurta toplama günüm pazartesi yarın akşam 21.00 de çatlatma iğnemi vurucam p.tesi sabahı 07.30 da hastanede olucaz.

VEEEEEEEEE Kızlar Yumurta toplama günüm pazartesi yarın akşam 21.00 de çatlatma iğnemi vurucam p.tesi sabahı 07.30 da hastanede olucaz.

haydiiiiii canann haydii canannnn haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiOhh arkadaşım maşallahh hemen listemise yazıorummmm 8 kasımmmm yumoş toplanıyorrrrrr

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 8 Kasım YUMURTA TOPLAMA GÜNÜ:)

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...

kız istanbul kız nevaa test gününüzz neydii kızzz kaçıncıııı günde test olacaanız bakem ordasınız görüyom yazın bak valla gelirim yanınızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…