- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
günaydın kıslar :))) transfer sonrası en önemli şey kabız olmamak her halde ...bana da hemşireler çok yatıp kabız olma demişlerdi :)) gerçi daha kötüsü oldu transferden sonra misafirhaneye geçtik eşime bana kaşarlı tost al dedim gitmiş kuşbaşılı kaşarlı pide almış bende yedim ondan sonra kabız olmayayım diye kayısı kurusu mandalina kabakçekirdeği badem kive önüme ne geldiyse yedim akşam bi güzel hepsini çıkardım gram öğütmemmiş midem çıkardım ağladım tekrar çıkardım tekrar ağladım... :))) moralim çok ama çok bozuldu allahtan bi güç geldi sabah iyi kalktım ve unuttum kafamdaki tüm umutsuzlukları şimdi tevekküldeyim :)) sakınan göze çöp batar hesabı :))
şimdi az az sıksık yiyorum çoğunlukla sıvı gıda
birde bişey sormak istiyorum progestan veya estraderm ağız kuruluğu yaparmı bende inanılmaz bi ağız kuruluğu var deli gibi su içiyorum .
o konu da haklısın canım gerçekten kabız yapıyorama bn kivide yiyorum yanında kivi de kabızlığı önlüyoo yani her ikisi birbirini tamamlıyor.. o yüzden no problem:79: hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım da başka bişi istemem canımm:92:
EVET AZ KALDI :)) zaman azaldıkça dakikalar saatlere geçiyor geçmek bilmiyor . regli olacak gibi hissediyorum dayanamayacağım gidip test yaptıracağım yarın... gerçi annem yanımda izin vermez benden kan alındıkça kadın mahvoluyor içi eziliyor :))Günayydınn Hayırlı cumalarr kızlarrrrr:80:valla baby güzel paylaşımına teşekkürelr bencede herşeyi doğalından almak en doğrusuu hayatımfolik asite dikkaat canlarrrr sebzemizi meyvemizii yiyorus sütümüz yoğurdumuzzz:))))bebişlere ziyafett hazırlığıı malummm
Nevacım yaa ay ne fena ama hemen toparlanman harika canım benimmbende yapıodu hayatım ağız kuruluğu ilaçtandır yani başka bi nedeni yoktur kanımca.amann başka neler yapıodu bana karnım şiştii bende kolay tuvalete gidebilmek için kayısı erik ne varsa artık suuu hepp yiyordum ama biraz ihmal etsem unutsam hemen zorluyordu tuvalete gitmekte.kaın ağrısı yaptı sonraa.gaz sancıları.pöfff pis ilaç ama olsun varsın işe yarasında:)nevaaaa az kaldııııııııııııııı
canım evet transferden sonra kabızlık çok önemli ben bıl bol su içtim kaysı suyu içtim mürdüm eriği
yedim kivi ve ananas yadim hiç sorun yaşamadım
Bu arada tedavi de ki arkadaşlaraa bi tavsiye hemencik,iyi beslenmek önemli ama özellikle direk tedavi sırasında beslenme şeklini birden keskin hatlarla değiştirmek tamamen değiştirmek doğru değil.çünkü vücudunuzun alışık olduğu sistemide bozmamak gerekiyor.sadece gebelik fikriyle bile sağlıklı besinlere yönelmek gerekiyor.normal gebelik planlamasında da aynını yapıor uzmanlar.daha çok sebze,daha çok meyve,kalsiyum ve tabii folik asitttama nevacım valla insan oluo öyle ama acayip karıştırmısın yavrum ya:)Allahtan gıda zehirlenmesiolup başına bela olmamışlar yani bu lazım bu da bu daaa idye vallahi neva ucuz yırtmış bence çok fazla da yememek gerek.kararında olsun arkidişler.bünyenize eziyet etmen bakem
özellikle sabah aç karna hoşaf oda sıcaklığında tavsiye ediyorum kayısı olur şeftali birde ayva hoşafı
iki adet ayvayı küp küp doğra az şeker bikaç karanfille aç karna içiyorsun bi saat sonra ohhhhdiyosun :)) ) :90:
lütfen listeye beni de ekleyin.daha yeni üye oldum bu siteye ve dün transferim gerçekleşti.bayramın birinci umarım allahım bana bize çifte bayram yaşatır.
VEEEEEEEEE Kızlar Yumurta toplama günüm pazartesi yarın akşam 21.00 de çatlatma iğnemi vurucam p.tesi sabahı 07.30 da hastanede olucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?