slam kızlar hastanedeyim yumurcuklar toplanacak sıramı bekliyorum. Tel.den yazdığım için kısa yazdım. Bana hepimize dua edin.
Günayydıınn hayatımmmmvalla benimm boğazım çok fena yaaa eşimindee:)kalktık ikimizde berbatızzz ya canlar bir aya yaklatı nerdeyse baoğazım şişiyo iniyo ağrıyo geçi belime vuruyo ağrısııı (şu an sol bademcikk kocamaammmm kıpkırmızı bi hapşırma var bidee ya gece uyurken uyanıp oluyo valla gün içinde az amaa bi de şeffaf bi akıntı var temiz bi sıvı su gibi akıo anlamadım gördüğünüz gibii kendimi bi hastanenin morguna bırakacammmm artıkkkk sen nasılsın canımcımm )) ne var ne yok??? keyfin nasıl
inş. emeklerimiz boşa çıkmaz benimde dün toplandı yumurtalarım ....Allahım inş. güzel haberler alırım....Alırızzz
bismillahirrahmanırrahim...
kasım ayı vaziyet listesi:))))
*derin2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -beklemede
*esra8: Kasım tüp adana seyhan başkentte , -beklemede
*laledevrindenim: Tüp izmir smyrna art -6 kasım yumurta toplama
*kademi: şubat adana seyhan başkentte, -beklemede
*canano:ist semiha şakir hasta. 8 kasım yumurta toplama günü
*yeteeeeer:adaba seyhan başken - beklemede
*baby2435:izmir smyrna art-tedavide
*istanbull34:30 ekim transferi oldu-test günü 10 kasım
*neva78:28 ekim transferi oldu-test günü 8 kasım
*ayseyh78:4 kasım transferi oldu-test günü 16 kasım
*nursın1981: -tedavide
listemiz aylık maylık değildirrr!!!herkeşler girebilir listemiseee:)tüm
tüp bebekkk savaşçılarını bekliyoruuusss
yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma yarabbiiii...amin...
Rabbım lıstede olan olmayan herkeseeeeeeeeee hayırlı bır evlat nasp eyleeeeeeeeeeeeeeeee(amin)
amin canımm ...geçmiş olsun derin
nezoo ve lale devrim sizlerede bol şans allahım tamamına erdirir inşşşşş
maşallahhhhh nezoooocannnnkaç yuoş oldu tatlımmm:)))ay transfer ne zaman tatlımmmm:))))nası hissediosun var mı ağrı sızııı nerde tedavi oluosun kaçıncı deneme bakem meraklı tazeyiz topicceek ona göreee istersen cici bi listemiz var kaydedebilir senide amaa senden hep nasılsın örenmek isteris ona göree
tabiki canım ilk denemem 9 yumoş toplandı pazartesi yada salı transfer olucak .. inş. canımm ümraniye erdem de tedavi oluyor cok hafif bir agrım var ama oturup kalkarken zorluyor...
merkezi arayıp öğrendin mi yumoşların ne durumda olduklarını :))
hayırlı sonuçları veririzz inş. canımmm birbirmizi tanımasakda dualarda buluşuyoruzz...arkadaşlar hepimizin birbirimize olan hayırlıy dualarınıza canı gönülden amiiiiiin diyorum.
14 adet yumurtam var tabi bunlardan kaçı döllenir sağlıklı gelişir göreceğiz. Ameliyathaneye girince sinirlerim boşaldı tutamadım kendimi. Doktorumda bak sen böyle yaparsan bu bebeklerde bol bol ağlar çıldırtırlar seni diye güldürdü. Şimdi sadece bir sürü sağlıklı yumurta düşün onları toplayalım diye moral verdide ancak sustum sonrasını hatırlamıyorum bile. şimdi hala hastanedeyiz bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
korkudan arayamadım desem
arkadaşlar hepimizin birbirimize olan hayırlıy dualarınıza canı gönülden amiiiiiin diyorum.
14 adet yumurtam var tabi bunlardan kaçı döllenir sağlıklı gelişir göreceğiz. Ameliyathaneye girince sinirlerim boşaldı tutamadım kendimi. Doktorumda bak sen böyle yaparsan bu bebeklerde bol bol ağlar çıldırtırlar seni diye güldürdü. Şimdi sadece bir sürü sağlıklı yumurta düşün onları toplayalım diye moral verdide ancak sustum sonrasını hatırlamıyorum bile. şimdi hala hastanedeyiz bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
korkma canımm bana da hep bi tane olsun ama bizim olsun dediler bencede öyle bi tane olsun ama tutunsun :))
birazdan eşim gelsin arayacagım canımm inş. iyi haber verirler...hemn verirler mi acaba ??
24 saat sonra kaç tanesinin döllenip döllenmediğini öğreniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?