Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ayyy Canannnn hadii bakalım yaaa ohhh az kaldııııyaa ayyy dorukta heyecaann biz bunları konuşurken Laleciimin tyoplandıı bilee belkiidee ayy ne güsell ya gelsin minnoşşlarrrrr

Aynen esracım bende o ultrasona kıl oluodum bitince muayene valla girişesim geliooduu tekme tokaatttt aletee

inş. emeklerimiz boşa çıkmaz benimde dün toplandı yumurtalarım ....Allahım inş. güzel haberler alırım....Alırızzz

çoooooookk geçmiş olsun tatlım :kendine dikkat et biraz bu havalar hepimizi aldatıyoo nasıl giyiniceğimizi şaşırıyoruz ay canımcım sen bize lazımsın amannn diyyim dikkat et boğaz ağrısı çok kötü biliyorum bitki çayları iç limonlu boğazına iyi gelir doktora git dicem ama oda bi ton ilaç veriyo zaten ilaç kullanıyoruz.. bu aralar hasta olmamamız lazım kıslar kendimize daha çok özen gösterelim neyse canım lafı çok uzatmayım bnde iyiyim sabırsızlıkla ayın 19'u bekliyorum bakalım neler olucak:92::92::92:

BABYYY NEVAAMM saolun canlarım benim Allah razı olsun:)valla süper arıyo her yerim:))

babyyy 19 na ne kaldıı yaaa ayyyyyhiçbişii valla çok fenaa öff ne heyecanlı bu süerçlerin her birii:)benim kırmızılara göre aşılama zamanımda belli olcek sanırsam senle aynı tarihlerde doktor yollları taştannnn kontrollere gidiyor olurus gibime geliioo:)hayırlııssııı

Nevaaaaa ya nasılsıınnn çok azcık kaldı heyecan var mı tatlımm:)))şahsen listeye bakınca sen ve istanbul listemizin ilk haberci anniş adaylarrııı işallahhhhhvallahi her baktığımda heyecanlanıyorum.neler yapıosun bakimmm???yatış mı yoksa var mı gezme tozmaa

inş. emeklerimiz boşa çıkmaz benimde dün toplandı yumurtalarım ....Allahım inş. güzel haberler alırım....Alırızzz

maşallahhhhh nezoooocannnnkaç yuoş oldu tatlımmm:)))ay transfer ne zaman tatlımmmm:))))nası hissediosun var mı ağrı sızııınerde tedavi oluosun kaçıncı deneme bakemmeraklı tazeyiz topicceek ona göreeeistersen cici bi listemiz var kaydedebilir senide amaa senden hep nasılsın örenmek isteris ona göree

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -6 KASIM YUMURTA TOPLAMA

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 8 KASIM YUMURTA TOPLAMA GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 10 KASIM

*NEVA78:28 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 8 KASIM

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...
RABBIM LISTEDE OLAN OLMAYAN HERKESEEEEEEEEEE HAYIRLI BIR EVLAT NASP EYLEEEEEEEEEEEEEEEEE(AMİN)

amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tabiki canım ilk denemem 9 yumoş toplandı pazartesi yada salı transfer olucak .. inş. canımm ümraniye erdem de tedavi oluyor cok hafif bir agrım var ama oturup kalkarken zorluyor...

arkadaşlar hepimizin birbirimize olan hayırlıy dualarınıza canı gönülden amiiiiiin diyorum.
14 adet yumurtam var tabi bunlardan kaçı döllenir sağlıklı gelişir göreceğiz. Ameliyathaneye girince sinirlerim boşaldı tutamadım kendimi. Doktorumda bak sen böyle yaparsan bu bebeklerde bol bol ağlar çıldırtırlar seni diye güldürdü. Şimdi sadece bir sürü sağlıklı yumurta düşün onları toplayalım diye moral verdide ancak sustum sonrasını hatırlamıyorum bile. şimdi hala hastanedeyiz bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

hayırlı sonuçları veririzz inş. canımmm birbirmizi tanımasakda dualarda buluşuyoruzz...

14 tnesi döllenir 12 tanesi sağlıklı emriyo olur
10 tanesinide dondururlar inşşş

korkma canımm bana da hep bi tane olsun ama bizim olsun dediler bencede öyle bi tane olsun ama tutunsun :))

birazdan eşim gelsin arayacagım canımm inş. iyi haber verirler...hemn verirler mi acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…