Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar sayfalar uçmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tedavideki arakadaşlar bu gün cuma hepnize
okadar dua edeyirorumki
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
iniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:) ıgnedende korkuorum keske surup verseler :)))))))

Hay Allah siziii nappmasın emiiii:))))esraa kız şurupmuuu ahahahha:)))ay siz ççook yaşayın:)iğneden korkuyosunn nası dooğurcan kız:)))valla iğne ilaç bilmem ne vız gelirr bu iştee sadecee yumurta toplama sonrası 4-5 günlük yoğun ağrlar beni kasar bu işte:))ben iğneye gidiodum aman sakin olunn nefes alınn bu kıymetli bi iğneee diolardııı bende yahu sakin olun ben çok güzel iğne olarım hadi ohh derin nefeste temammm diodum valllaabenim eşim kan bile veremez bana çok şaşırıyo hiç kasmaz o işlerde ateş ağrılar beni çok yormuştu sadece:)))onlar olmasa her ayy yaparım ay bi tüp heheheheheh yapsalar tebiii

:)))))))))))))):))))))))):))))))))))))
tup bebkte normal dogum yapmıolar ztaen :)
buyuk ıhtımal doguramam zaten :))))))))
he kız surup olsa keske
kan gorunce fenalasırım
ıgne gorunce her tarafım tıtrer
hap desen 3 bardak suylan ancak cıgneye cıgneye yutuorum :)

doğurursun canımyaa
neden doğurmayacaksın
HEM ALTERNATİFDE SEZERYAN VAAR
KIZLAR YABOŞVERİN HAMİŞ OLUN SAĞLIKLA GELSİN BEBELER
NORAM OLACAĞINA SEZERYAN OLUR

Son düzenleme:
bana en kötü beklemek geliyo inanın dünde dört enjeksiyona razıyım dokuz ay boyunca yeterki benimle kalsın sağlıklı tabiii :))

evlenırsın cocuk ıstersın olmaz oluncada 9 ay fazla gelır dogum seklını begenmezsın yada cınsıyetıne uzulursun
dogumdan sonra ay keske buyuse derız sonra okusada adam olsa sonra sonra sonra )::):):)

evlenırsın cocuk ıstersın olmaz oluncada 9 ay fazla gelır dogum seklını begenmezsın yada cınsıyetıne uzulursun
dogumdan sonra ay keske buyuse derız sonra okusada adam olsa sonra sonra sonra )::):):)

valla doğrusun ne diyeyyim

erkek infertilitesine gelin
orada devam edlim yaaa
ben çok yoruluyorum bir oraya bir buraya

ya ben ne yapım tup bebek ozeldeyım adana bolumndeyım gebe kalamaynlar vede erkek ınfertılesı bolumdeyım ben cıkıcam zaten bırazdan :))))))))))))))))))))))))))

şeker herkesi aynı yerde toplayalım yaaaaaaaaa
böyle olmuyorrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yeterrrrrrrrrrrrr nasılsın tatlım unuttunmu beniiiiiiiiiiiiiiiii sevgiler..............

E biliyorum hayatım bende tüp bebek denemiş biriyim zaten normal doğum yok tebikiiiifekatt sezeryanda bi doğum şekerimm iğneli miğneli hem deeanneee:)))))valla işin zor senin iğneden korlk hap içeme Rabbim kolaylıklar versin iaşaallaaahhhh

Pazartesi lucrine başlıyorum uzun protokol olacak sanırım beni de ekleyin listeye lutfen transfer ne zamn olur bilmiyorum artık fazla da bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…