ohhh maşallahhhhbenimde 10 gibi dedi 8 çıktı 4 döllendii ilkindee hayırlıısııylaaa mis gibi yumoşşşolsunlarrr işallahh
benimde 3.gün 2 tane transfer edildi. biri 5 biri 7 hücreli.. ama seninki daha şanslı sanırım.. ben çalışıyorum, yanımda kimse de yok.. yani annemi çağırmadım.. kendimi iyice hasta gibi hissetmek istemiyorum dedim.. doktorum normal günlük hayatına dön dedi... hareketini kısıtlamak sonuca etkilemez dedi.. şuan yorucu bir işim yok, oturuyorum daha çok ama pztden sonra günde en az 3 saat ayakta kalmam gerekecek rapor alayım mı dedim doktoruma, gerek yok bi sorun olmaz dedi.. ne bileyim hoca sonuçta biliyodur dimi...:
ama sende de iki tane var :)) aslında pek inanmıyorum bak bi dünya kişi var 2 hücreli tutmuş bi tanede diğerine 5 tane konmuş olmamış kısmet bence birazda.... allahım onlarda bizim kısmetimizdir inşşş pozitif sonuç alır 9 ay sonrada inşşş kucağımıza alırız sağlıklı :))
işide çok düşünme hepsi normal yaşa dönün diyor
çok eğilip kalkmak yok uzanma yok stres yok
ve çalışmak en iyiysi en azından beynin başka şeylerle meşgul olur :))
en acı ilaçları bile çiğniyorum, doktora gittiğimde hap vermeyin iğne verin diyorum şaşırıyolar hahahahh
benimde 3.gün 2 tane transfer edildi. biri 5 biri 7 hücreli.. ama seninki daha şanslı sanırım.. ben çalışıyorum, yanımda kimse de yok.. yani annemi çağırmadım.. kendimi iyice hasta gibi hissetmek istemiyorum dedim.. doktorum normal günlük hayatına dön dedi... hareketini kısıtlamak sonuca etkilemez dedi.. şuan yorucu bir işim yok, oturuyorum daha çok ama pztden sonra günde en az 3 saat ayakta kalmam gerekecek rapor alayım mı dedim doktoruma, gerek yok bi sorun olmaz dedi.. ne bileyim hoca sonuçta biliyodur dimi...:
ama sende de iki tane var :)) aslında pek inanmıyorum bak bi dünya kişi var 2 hücreli tutmuş bi tanede diğerine 5 tane konmuş olmamış kısmet bence birazda.... allahım onlarda bizim kısmetimizdir inşşş pozitif sonuç alır 9 ay sonrada inşşş kucağımıza alırız sağlıklı :))
işide çok düşünme hepsi normal yaşa dönün diyor
çok eğilip kalkmak yok uzanma yok stres yok
ve çalışmak en iyiysi en azından beynin başka şeylerle meşgul olur :))
rabbım sna avede cmlemız ehyaırlı bır evlat verır ınşşşşşşşşş
rabbım sna avede cmlemız ehyaırlı bır evlat verır ınşşşşşşşşş
amin cümlemize inşşşşşşşş :)):92:
amin cümlemize inşşşşşşşş :)):92:
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:) ıgnedende korkuorum keske surup verseler :)))))))
Hay Allah siziii nappmasın emiiii:))))esraa kız şurupmuuu ahahahha:)))ay siz ççook yaşayın:)iğneden korkuyosunn nası dooğurcan kız:)))valla iğne ilaç bilmem ne vız gelirr bu iştee sadecee yumurta toplama sonrası 4-5 günlük yoğun ağrlar beni kasar bu işte:))ben iğneye gidiodum aman sakin olunn nefes alınn bu kıymetli bi iğneee diolardııı bende yahu sakin olun ben çok güzel iğne olarım hadi ohh derin nefeste temammm diodum valllaa benim eşim kan bile veremez bana çok şaşırıyo hiç kasmaz o işlerde ateş ağrılar beni çok yormuştu sadece:)))onlar olmasa her ayy yaparım ay bi tüp heheheheheh yapsalar tebiii
:)))))))))))))):))))))))):))))))))))))
tup bebkte normal dogum yapmıolar ztaen :)
buyuk ıhtımal doguramam zaten :))))))))
he kız surup olsa keske
kan gorunce fenalasırım
ıgne gorunce her tarafım tıtrer
hap desen 3 bardak suylan ancak cıgneye cıgneye yutuorum :)
canımstres yapamabana en kötü beklemek geliyo inanın dünde dört enjeksiyona razıyım dokuz ay boyunca yeterki benimle kalsın sağlıklı tabiii :))
ınsanoglunu ne kadar memnunıyetsız demı :)
evlenırsın cocuk ıstersın olmaz oluncada 9 ay fazla gelır dogum seklını begenmezsın yada cınsıyetıne uzulursun
dogumdan sonra ay keske buyuse derız sonra okusada adam olsa sonra sonra sonra )::):):)
valla doğrusun ne diyeyyim
erkek infertilitesine gelin
orada devam edlim yaaa
ben çok yoruluyorum bir oraya bir buraya
ya ben ne yapım tup bebek ozeldeyım adana bolumndeyım gebe kalamaynlar vede erkek ınfertılesı bolumdeyım ben cıkıcam zaten bırazdan :))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))):))))))))):))))))))))))
tup bebkte normal dogum yapmıolar ztaen :)
buyuk ıhtımal doguramam zaten :))))))))
he kız surup olsa keske
kan gorunce fenalasırım
ıgne gorunce her tarafım tıtrer
hap desen 3 bardak suylan ancak cıgneye cıgneye yutuorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?