Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canımm benim seni çok iyi anlıyorum bende histereskopi için ameliyathanye girip masaya yatınca ağlamaya başlamıştım hatta doktor bana ağlama bak rimellerin akıyo deyip güldürmüştü sonrası malum anesteziyle uyumuşum neyse canımm şimdiden geçmiş olsun sana inşallh hayırlısıylada transferin gerçekleşir ve bebeğin sana sımsıkı tutunur artık sevinç gözyaşları akıtırsın hayırlısıyla seninle aynı merkezde tedavi görüyoruz canım bakalım benim ne zaman toplancak 19 kasımda hapım bitiyo allah herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemk sabretmek çok zor cancanlarrr

kızlar rabbimhepimizin emeklerinin
karşığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Lalleeee maşallahh arkadaşıma maşallahhhhhhcanım benim bende çok fena olmuştum vallahi yeniden yaşadım o anı okurken yazdıklarını:2:haydi gözün aydın tatlım benim sırada miniğinle buluşman var geçmişler ossuun yumoşlarınn hayırlısıylaa sağlıklaaa döllenip cicişş emriyolar ossun işallahhhhh

sagol canım benim ilk denemme ve ne yapılması gerktigini bilkmiyorum bilgilerin için sagol :)

cnım biz senle aynı merkesdeyizzbilgi vermeyebilirler telefonda bu konuda çok ketumlarrbenim cmt toplandı yumoşlar pzt karın ağrım şiddetli diye aradım ya benim transfer nası olcak çok karnım arıyo diyee serap hanım canım az sonra arıycam dedi bi aradı hade gel transferi yapıorus bugün dedii

yumurta sayın cok gusel canm

korkutma kıss birden benii benim agrım yok ama biz haber vericez transfer gününü dedii bakalım beklemedeyizzz

canım hayırlı olsun
inşşş hepside kaliteli embiryolar olsunlar
annelerine tutunsunlar
AMA DR KONUŞ 5. GÜN TRANSFERİ İSTE
rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:
korkutma kıss birden benii benim agrım yok ama biz haber vericez transfer gününü dedii bakalım beklemedeyizzz

her şey güzel olsun
inşşşşş
ama stres yok sakın en büyük düşmen

her şey güzel olsun
inşşşşş
ama stres yok sakın en büyük düşmen

yapmamaya çalışıyorum pazartesiyide atlatsam belki daha rahat olucammm stres degilde acaba olucak mı düşüncesi var işte bu da yeitor zaten

yapmamaya çalışıyorum pazartesiyide atlatsam belki daha rahat olucammm stres degilde acaba olucak mı düşüncesi var işte bu da yeitor zaten :d

şimdi buradan konuşmak kolay
yaşarken bizde stres yapıyoruz
acaba ne olcak diye düşünüyoruz
ama bu düşünceeri en aza indmek yapabildiğin kadar
yoksa tamamen unutmak düşünmemek imkansız

şimdi buradan konuşmak kolay
yaşarken bizde stres yapıyoruz
acaba ne olcak diye düşünüyoruz
ama bu düşünceeri en aza indmek yapabildiğin kadar
yoksa tamamen unutmak düşünmemek imkansız

kesinlikle canımm peki sorun nedir sizdeki bizdeki soprun ben pko luyum :)

yeter yumurta kalitesi için bişey yapıyormusun fsh ın nasıl ?

canım fsh normal
ama yumurta kalitei iç,n yapılacak bir şey olmadığını söyledi dr
bitkiislşeyler deniyorum
ama ne kadar etkier bilemem

canım fsh normal
ama yumurta kalitei iç,n yapılacak bir şey olmadığını söyledi dr
bitkiislşeyler deniyorum
ama ne kadar etkier bilemem

bütün ilaçların kaynağı bitkiler eminim az da olsa etkileri vardır :)) benimde rezervlerimde azalma var ve tek yumurtalığım tembel ordan birden fazla gelmiyo gelsede bi işe yaramıyor sanırım ... tek yumurtalıkla idare ediyorum kalitesi için dhea selenyum kullanalar var ama bende pek bilmiyorum incir kürü yapmıştım ilk tedavimde bir de çörekotlu tarçınlı macun ama bu sefer yapmadım bende pek takılmadım bu sefer herşey olurunda :))

korkmaa bee benim ekstrem bi durumduherkesin adet arısı gibşi dediği ağrıyla üç gün süründüm bennnağrımıyosa ağrımas kız zaten ikinci gn bugün ben dedim sana onlar arayıp transferi haber verecekler sanaa:13:ketumdurr didiimmaradığında bile bilgi vermiyolar kaçı döllendi diyeegidice oya hanım bizzat anlatıyo

canım yaa bende yaptım incir ve ballı tarçın
ama çok işe yaramadı sanırım

doktorum normal muayenede yumurtalıklarında birden fazla yumurta var dedi buda tüp bebekte avantajmış dedi
aralıkta tüpe başlıycaz ne demek istedi

doktorum normal muayenede yumurtalıklarında birden fazla yumurta var dedi buda tüp bebekte avantajmış dedi
aralıkta tüpe başlıycaz ne demek istedi

canım kadınalrda normalde her ay bir yumurta yetişiyor
dr um bana fazla yumoşu olan bayablarda vardır ama onlar istisna oluyorlar demişti)eğer sende bir den fazla varsa
tüp bebkte ilaçlarıda kulanınca sayı fazla olacak diye demiştir
inşş her şey gönlünce olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…