arkadaşlar hepimizin birbirimize olan hayırlıy dualarınıza canı gönülden amiiiiiin diyorum.
14 adet yumurtam var tabi bunlardan kaçı döllenir sağlıklı gelişir göreceğiz. Ameliyathaneye girince sinirlerim boşaldı tutamadım kendimi. Doktorumda bak sen böyle yaparsan bu bebeklerde bol bol ağlar çıldırtırlar seni diye güldürdü. Şimdi sadece bir sürü sağlıklı yumurta düşün onları toplayalım diye moral verdide ancak sustum sonrasını hatırlamıyorum bile. şimdi hala hastanedeyiz bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
arkadaşlar hepimizin birbirimize olan hayırlıy dualarınıza canı gönülden amiiiiiin diyorum.
14 adet yumurtam var tabi bunlardan kaçı döllenir sağlıklı gelişir göreceğiz. Ameliyathaneye girince sinirlerim boşaldı tutamadım kendimi. Doktorumda bak sen böyle yaparsan bu bebeklerde bol bol ağlar çıldırtırlar seni diye güldürdü. Şimdi sadece bir sürü sağlıklı yumurta düşün onları toplayalım diye moral verdide ancak sustum sonrasını hatırlamıyorum bile. şimdi hala hastanedeyiz bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
sagol canım benim ilk denemme ve ne yapılması gerktigini bilkmiyorum bilgilerin için sagol :)
cnım biz senle aynı merkesdeyizzbilgi vermeyebilirler telefonda bu konuda çok ketumlarr benim cmt toplandı yumoşlar pzt karın ağrım şiddetli diye aradım ya benim transfer nası olcak çok karnım arıyo diyee serap hanım canım az sonra arıycam dedi bi aradı hade gel transferi yapıorus bugün dedii
14 adet yumurtam var tabi bunlardan kaçı döllenir sağlıklı gelişir göreceğiz. Ameliyathaneye girince sinirlerim boşaldı tutamadım kendimi. Doktorumda bak sen böyle yaparsan bu bebeklerde bol bol ağlar çıldırtırlar seni diye güldürdü. şimdi sadece bir sürü sağlıklı yumurta düşün onları toplayalım diye moral verdide ancak sustum sonrasını hatırlamıyorum bile. şimdi hala hastanedeyiz bekliyoruz. Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
korkutma kıss birden benii benim agrım yok ama biz haber vericez transfer gününü dedii bakalım beklemedeyizzz
her şey güzel olsun
inşşşşş
ama stres yok sakın en büyük düşmen
yapmamaya çalışıyorum pazartesiyide atlatsam belki daha rahat olucammm stres degilde acaba olucak mı düşüncesi var işte bu da yeitor zaten :d
şimdi buradan konuşmak kolay
yaşarken bizde stres yapıyoruz
acaba ne olcak diye düşünüyoruz
ama bu düşünceeri en aza indmek yapabildiğin kadar
yoksa tamamen unutmak düşünmemek imkansız
kesinlikle canımm peki sorun nedir sizdeki bizdeki soprun ben pko luyum :)
canımbizde yok yokvalla
erkek infertiltesiyiz benimde yumurta kalitemde sorun var
kan pıhtılaşmasıda var
yeter yumurta kalitesi için bişey yapıyormusun fsh ın nasıl ?
canım fsh normal
ama yumurta kalitei iç,n yapılacak bir şey olmadığını söyledi dr
bitkiislşeyler deniyorum
ama ne kadar etkier bilemem
korkutma kıss birden benii benim agrım yok ama biz haber vericez transfer gününü dedii bakalım beklemedeyizzz
bütün ilaçların kaynağı bitkiler eminim az da olsa etkileri vardır :)) benimde rezervlerimde azalma var ve tek yumurtalığım tembel ordan birden fazla gelmiyo gelsede bi işe yaramıyor sanırım ... Tek yumurtalıkla idare ediyorum kalitesi için dhea selenyum kullanalar var ama bende pek bilmiyorum incir kürü yapmıştım ilk tedavimde bir de çörekotlu tarçınlı macun ama bu sefer yapmadım bende pek takılmadım bu sefer herşey olurunda :))
doktorum normal muayenede yumurtalıklarında birden fazla yumurta var dedi buda tüp bebekte avantajmış dedi
aralıkta tüpe başlıycaz ne demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?