slam kızlar hastanedeyim yumurcuklar toplanacak sıramı bekliyorum. Tel.den yazdığım için kısa yazdım. Bana hepimize dua edin.
herkeseee günaydınn cancanlarrrrrr:79::79::79::79::79: nabersinizzzzzz kıslarrrrr moraller nasıl???:13::13::13:
Allah yardımcın olsunslam kızlar hastanedeyim yumurcuklar toplanacak sıramı bekliyorum. Tel.den yazdığım için kısa yazdım. Bana hepimize dua edin.
Pazartesi lucrine başlıyorum uzun protokol olacak sanırım beni de ekleyin listeye lutfen transfer ne zamn olur bilmiyorum artık fazla da bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
slam kızlar hastanedeyim yumurcuklar toplanacak sıramı bekliyorum. Tel.den yazdığım için kısa yazdım. Bana hepimize dua edin.
Günayydıınn hayatımmmmvalla benimm boğazım çok fena yaaa eşimindee:)kalktık ikimizde berbatızzz ya canlar bir aya yaklatı nerdeyse baoğazım şişiyo iniyo ağrıyo geçi belime vuruyo ağrısııı (şu an sol bademcikk kocamaammmm kıpkırmızı bi hapşırma var bidee ya gece uyurken uyanıp oluyo valla gün içinde az amaa bi de şeffaf bi akıntı var temiz bi sıvı su gibi akıo anlamadım gördüğünüz gibii kendimi bi hastanenin morguna bırakacammmm artıkkkk sen nasılsın canımcımm )) ne var ne yok??? keyfin nasıl
herkese selam
yarin doktorla randevum var, yumurtalarima bakacak... umarim yeterince buyumuslerdir. dun uyuyamadim
allah hepimize yardim etsin
Geçmiş olsun canımcım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin ayağa kalkarsın bak anne olucaz yarın öbürgün :90:
E biliyorum hayatım bende tüp bebek denemiş biriyim zaten normal doğum yok tebikiiiifekatt sezeryanda bi doğum şekerimm iğneli miğneli hem dee anneee:)))))valla işin zor senin iğneden korlk hap içeme Rabbim kolaylıklar versin iaşaallaaahhhh
sus kız daha cok korkutma benı :)))))
derın kız ne oluor bılıormusun merkeze gıdene kadar tutrıorum orda dgan bebeklerın resmını gorunce ne aklıma ıgne ne baska bısı gelmıor
allh bana bır rahatlık verıor
Cananımm saol canım ya böle giderse aşılamada başarılı olsak çocuk sırf bademcik doğar heraldeee kafam kadar oldularrrsen nasılsın hayatım ne var ne yok bakalım ))
İyiyim canım saat sayıyorum napalım bugün son kez decapepty vurdum bu akşam saat 21.00 de çatlatma iğnemi vuruyorum veeee p.tesi sabahı erkenden anesteziye gidiyorum. Bilmiyorum ama çok mutluyum bebişlerime kavuşucam diye seviniyorum
ay sen böle yazınca bnde heyacnlandım bırden ne gusel maşşşşş
mutlu ol sonu mutlu bıtsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?