Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

herkeseee günaydınn cancanlarrrrrr:79::79::79::79::79: nabersinizzzzzz kıslarrrrr moraller nasıl???:13::13::13:

slam kızlar hastanedeyim yumurcuklar toplanacak sıramı bekliyorum. Tel.den yazdığım için kısa yazdım. Bana hepimize dua edin.

slam kızlar hastanedeyim yumurcuklar toplanacak sıramı bekliyorum. Tel.den yazdığım için kısa yazdım. Bana hepimize dua edin.

Laleeciimmmm ayy ne güsel haber buuu az kaldıı minnoşla kavuşmana desenneeRabbim kolalıklar versin inşallahhh dualarım seninlee kaç toplancak merakla bekelemedeyiimmm

herkeseee günaydınn cancanlarrrrrr:79::79::79::79::79: nabersinizzzzzz kıslarrrrr moraller nasıl???:13::13::13:

Günayydıınn hayatımmmmvalla benimm boğazım çok fena yaaaeşimindee:)kalktık ikimizde berbatızzzya canlar bir aya yaklatı nerdeyse baoğazım şişiyo iniyo ağrıyo geçi belime vuruyo ağrısııı(şu an sol bademcikk kocamaammmm kıpkırmızı bi hapşırma var bidee ya gece uyurken uyanıp oluyo valla gün içinde az amaabi de şeffaf bi akıntı var temiz bi sıvı su gibi akıo anlamadımgördüğünüz gibii kendimi bi hastanenin morguna bırakacammmm artıkkkksen nasılsın canımcımm))ne var ne yok??? keyfin nasıl

Pazartesi lucrine başlıyorum uzun protokol olacak sanırım beni de ekleyin listeye lutfen transfer ne zamn olur bilmiyorum artık fazla da bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Hoşgeldiin Nursınciimm aramızaaaahangi hastanede oluyorsun canım tedavini???tüp bebebk yaptırma nedenin ne canımcım???ben hemen ekliyorum listemizee haydii hayırlııısıı olsuunn:13:hayatım sen neyi merak ediyorsun süreci mi?daha açık sor sorularını bildiğimiz kadar yanıtlayalım.burda bir arada olmamızın amacı birbirimize destek olmak,deneyimlediklerimiizi paylaşmak.Çünkü bizim halimizden yaşamayan anlamaz caınm.hem madden hem manen çok zor bir süreçten geçioruzz.bu imtihanı yaşamamış olan anlayamaz:71

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -6 KASIM YUMURTA TOPLAMA

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 8 KASIM YUMURTA TOPLAMA GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 10 KASIM

*NEVA78:28 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 8 KASIM

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...

Geçmiş olsun canımcım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin ayağa kalkarsın bak anne olucaz yarın öbürgün :90:

herkese selam

yarin doktorla randevum var, yumurtalarima bakacak... umarim yeterince buyumuslerdir. dun uyuyamadim

allah hepimize yardim etsin

Aminnn hayatıımmmmmmCanım benim umarım sağlıkla büyümüştüür yumoşlarııınnnnkız daha uyumamak için çok erkennndaha yumoş toplamaa var,transferrr,testt günüüüüühayırlısıyla sağlıkla kavuş miniğine inşallahh:)gelişmelerden bizi haberdar ederim dersen seni de listemize ekleyebilirm hayatım:)ama güüün gün raporrr isteriss heeebiz çok meraklıı bi topiciiizzzDualarım seninle canım

Geçmiş olsun canımcım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin ayağa kalkarsın bak anne olucaz yarın öbürgün :90:

Cananımm saol canım ya böle giderse aşılamada başarılı olsak çocuk sırf bademcik doğar heraldeee kafam kadar oldularrrsen nasılsın hayatım ne var ne yok bakalım))

sus kız daha cok korkutma benı :)))))
derın kız ne oluor bılıormusun merkeze gıdene kadar tutrıorum orda dgan bebeklerın resmını gorunce ne aklıma ıgne ne baska bısı gelmıor
allh bana bır rahatlık verıor

Bismilllahırrahmanirahım

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -6 KASIM YUMURTA TOPLAMA

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 8 KASIM YUMURTA TOPLAMA GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 10 KASIM

*NEVA78:28 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 8 KASIM

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...
RABBIM LISTEDE OLAN OLMAYAN HERKESEEEEEEEEEE HAYIRLI BIR EVLAT NASP EYLEEEEEEEEEEEEEEEEE(AMİN)

aynen canım benim:)o uğurda yapılan her şey vız geliyor.benim durum biraz ekstremdi doğrusu.ki doktorumda bana genelde böle olmaz ben senin kadar zor geçiren daha görmedim dedi.oysa ağrı eşiği düşük biri de diilim ben.ama aşırı stres yaptım.ameliyathaneye girince zaten elden ayaktn çıktımo kadar kasmışım ki karnıma basmak zorunda kalmışlar yumurtaları alabilmek için.aynı akşam kolumda ki tutulmadan az daha acile gidiodum.ağrıdan hüngür hüngür ağlamıştım.ki ben geçen sene bacağımı kırdım tıkım çıkmadı,o şekilde bi gün gezmişimöle çokda çıtkırıldım diilim ama böle oldu.ama transferde çok mutlu girdim.bi kere alıştım tebiigülümseyerek uydudum öle uyandım.çıkınca annemlere derin2 çok mutlu hiç sorun yok herşey yolunda demişlerdi.şimdi geriye bakınca ağrıı acıı hiç gözüme gelmio inanın sadece yeniden deneyeceğim zamanı dolduruyorum hatta o kadar ki boş duramıyorum kız araya aşşılama attırıııyorummm

ınsan zamnla hersyee alısıor ben jınekolojık muayene bıle zar zor olurken smdı pasa pasa cıkıorum
rabbım bu emeklerımızın karsılıgını mukafatsız bırakmayacaktır bılıorum.allh herkesın kucagını doldursun eger hayırlı ıse hepımız ıcın hayırsızsa kımseye vermesınnnn

Cananımm saol canım ya böle giderse aşılamada başarılı olsak çocuk sırf bademcik doğar heraldeee kafam kadar oldularrrsen nasılsın hayatım ne var ne yok bakalım))

İyiyim canım saat sayıyorum napalım bugün son kez decapepty vurdum bu akşam saat 21.00 de çatlatma iğnemi vuruyorum veeee p.tesi sabahı erkenden anesteziye gidiyorum. Bilmiyorum ama çok mutluyum bebişlerime kavuşucam diye seviniyorum

ay sen böle yazınca bnde heyacnlandım bırden ne gusel maşşşşş
mutlu ol sonu mutlu bıtsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…