Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın kıslarr ben çok iyiyim sizler nasılsınızz....yumoşlarım dölllenmişşş cok heyecanlıyımm şimdi merkezden haber bekliyorum....

Günaydınlar herkese..
bugün test sonucu alacak olan bi arkadaş vardı... nevaa... nerdesin, çok merak ediyorum, nolur güzel bir haberle gelll....
benim 2 günüm daha var teste... gün daha beklicem, olsun sonu güzel olsunda beklerim ben 12 gün daha :)

baby gunaydın canımmmmmmmm

yeter ben geldım sen yoksun gıııııııııııııııı

nezo az kaldı desene senın bebegın gelmesıne ınşşşşşşşş

ıstanbulllll ınş hayırlı sonuclarlan aramıza doneceksın canım ınşşşşşşş

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neva hayırlı haberlerını beklıoruzzzzz ınşşşşş

NEVAAAMMMMtatlım hakkında hayırlısı diyelimben vallahii senden olumlu netice bekliodumAma aynen dediğin gibi tatlım yılmak yaakkkk:)))ne dedi doktorun görüşebildin miii???bundan sonrası için ne düşünüosun tatlım

Kızlarr günaaayydınnnnnn

buruk başladık ama hayırlısı buymuş tek tesellisi bu insanınHakkımızda hayırlısıııbaby,yeterrr esraaa istanbulll kızçelerrr nası keyiflerr yawwwww:)))herkeşe ay lav yuuu

nevacan harikasın sen maşallahh ne kadar tefekkür sahibi davrandın helal arkadaşım

iyiym ben canım kızkardeşimin oğlu var (2,5 yaşında )ona alış verişe çıktık
valla dilim bir karış dışarda geldim eve
çok yordu yaramaz ben i

sizi de üzmek istemem ama malesef arkadaşlar ama yılmak yokkk :))
canım olmadı demek ne kadar zordur
sonuçlara bakarken değerleyin istediğin gib olması için dua etmenin ne olduğunu
her an küçük meleğinle beraber olduğunu düşünürken (negatif alınca )onun seninle olmadığını bilmek ne zordur
v.s v.s
hepsini yaşadım neler hissetiğini anlıyorum
canım
ama geçecek iyi günlerde gelecek
senin bebklerine sarıldığın kokusunu içine çektiğin günlerde gelecek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yüzümüze baksın

canım sabah kaltım kız kadeşim aradı abla gel oğlana alış veriş yapalım dedi
bayramlık cıcı alalım
dışarıya çıktık ama öldük
bizi çok yordu sonra dışarda yemek yedi
uykum geldi deyip arabasında uyudu

yorucu ve gusel bır gun gecırmıssın desene.....

yorucu ve gusel bır gun gecırmıssın desene.....

evet ya yorucu ama güzel
ben
o sıpaya bayılıyorum (yeğenime )beni ne kadar yorarsa yorsun
ona kızmaıyorum
teydem öpem geçsin diyor
işte her şey bitiyor
o öyle söyleyince
rabbim bizlerede kendi çocuklarımızı büyütmeyi nasip etsin

kafam karma karışık merkezimi mi değiştirsem laparoskopi olsam bilmiyorum
???
doktorumla konuşmadım daha iki gün sonra tekrarlamı istediler ne işe yarıcaksa doktorum ne dicekki işteeee çleeeee
kendi koyvermiyorum bıraksam salya sümük dolaşacağım annemi ve eşimide üzmek istemiyorum onlar benden çok üzüldüler daha da üzmek istemiyorum metanetli davranmaya çalışıyorum hayırlısı böyleymiş napalımmmm (

canım olmadı demek ne kadar zordur
sonuçlara bakarken değerleyin istediğin gib olması için dua etmenin ne olduğunu
her an küçük meleğinle beraber olduğunu düşünürken (negatif alınca )onun seninle olmadığını bilmek ne zordur
v.s v.s
hepsini yaşadım neler hissetiğini anlıyorum
canım
ama geçecek iyi günlerde gelecek
senin bebklerine sarıldığın kokusunu içine çektiğin günlerde gelecek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yüzümüze baksın
amin canım ama bu böyle bir yol ilk tüp bebek dendiğinde çok yıkılmıştım ama biliyorum bu süreçte umut var hayal kırıklığı var
herzaman herşey istediğin zaman olmuyo demek ki vakti var daha yinede şükür bana ilk önce verip sonra almadı diyorum :))

Merhaba Arkadaşlar

Bu sabah 08.30 yumurtalarım toplandı şuan sağ kasığımda çok ağrı var yatıyorum transfer günüm perşembe 13.30 dan sonra bu arada 25 yumurta çıktı bakalım kaçı döllenicek herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…