kafam karma karışık merkezimi mi değiştirsem laparoskopi olsam bilmiyorum
???
doktorumla konuşmadım daha iki gün sonra tekrarlamı istediler ne işe yarıcaksa doktorum ne dicekki işteeee çleeeee
kendi koyvermiyorum bıraksam salya sümük dolaşacağım annemi ve eşimide üzmek istemiyorum onlar benden çok üzüldüler daha da üzmek istemiyorum metanetli davranmaya çalışıyorum hayırlısı böyleymiş napalımmmm(
Merhaba Arkadaşlar
Bu sabah 08.30 yumurtalarım toplandı şuan sağ kasığımda çok ağrı var yatıyorum transfer günüm perşembe 13.30 dan sonra bu arada 25 yumurta çıktı bakalım kaçı döllenicek herşeyin hayırlısı
evet yaacanlarr merhabalarr:)neler olmuş yaf:distanbulll işallahh hayırlısıyla güzel neticelerrr bekliyoruss:)yetercan ohh ne güzel yorgunluklarr:))):nevacımmm sen harika birisin maşallaahhhh iyice düşün salim kafa merkeze şehre karar verirsin yine tatlım:)
:) takıldım kaldım burda hiç bilgisayarı kapatasım yok
Ahhh be canım bennnimo kadar zor ki bana bi de ilaca devam dediler negatif olduğu halde reglimi geri itmek gibi bi his böle tam kanama başlayacak hop fitili atıyorum geri gidio bende böyleydim.ama gittim konuştum kararımı böylece verdim.sende git bi konuş tüm sorularını sorr,ikna olmazsan başka merkezi düşün.ben ikna oldum devam dedim.laparoskopi ne hayatım ?onu duymadım hiç.bu arada çok da kasma kendini inan bana KİMSEEE EŞİNNN ANNENN BİLE BU KONUYAAA SENİN KADAR Ü-ZÜ-LE-MEZZ!!!!!!O yüzden asla unutma içine atarsan daha kötü olusun.ve bu süreçte en iyi olması gereken sensin.ve inan tekrar söylüyorum yaşadım bunu kimse senden çok üzülümez hayatım...deşarj ol mutlaka.sonra da yola devam elbettteeee
bana da devam et ilacına dediler ama ben sabah almadım ve bantımıda çıkardım :))
ne değişecekki :))
senin reglin ne kadar gecikti
ne bileyim ben eşime kendim daha çok üzüldüm onu düşündükçe kötü oluyorum zaten :i))
onların olmadığı bi zaman mutlaka bırakırım kendimi mutlaka bi yerden çıkarda şimdi değil
diyorum ya en büyük yıkımı ben ilk defa tüp bebek dendiğinde yaşadım bunun ne kadar zor olduğunu biliyodum çünkü hele ilk uygulamadan kaçmak için elimden geleni yaptım eşim ve hocamız yok çok düşünmek dedi öyle kandırdı
over rezervlerinde azalma olanların normal yolla hamile kalma şansı tüp bebeğe göre daha fazla biz az yumurta ürettiğimiz için tüpdede az emriyo oluşor ama normal gebelikte zaten her ay tek yumurta yeterli
lbenim tek tüpüm tıkalı laparoskopiyle açılabiliyor ve rahimde başka bişey varsa bu arada düzeltiliyor bende o yüzden kararsızım
hocamız demiştiki sana laporoskopi yaparız tüpleri açarız sonra aşılama geçeriz olmadı tüp bebek ama bu yoladan gidersek tüpe iki sene var gel vakit kaybetmeyelim dedi tüpe başladık ama benim aklım hep ilk şıkta kaldı
Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -YUMOŞLAR TOPLANDI
*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 11 KASIN TRANSFER GÜNÜ
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 10 KASIM
*NEVA78:BEKLEMEDE
*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM
*NURSIN1981: -TEDAVİDE
*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS
Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...
RABBIM LISTEDE OLAN OLMAYAN HERKESEEEEEEEEEE HAYIRLI BIR EVLAT NASP EYLEEEEEEEEEEEEEEEEE(AMİN)
Canlarr merhabalarr:)neler olmuş yaf İSTANBULLL işallahh hayırlısıyla güzel neticelerrr bekliyoruss:)yetercan ohh ne güzel yorgunluklarr:))):NEVACIMMM sen harika birisin MAŞALLAAHHHH iyice düşün salim kafa merkeze şehre karar verirsin yine tatlım:)
canım keşke denseydin ilk şıkkı
yani bilpruz tüp ebktede garanti yok
o kadar çaba boşa gide biliyor anevi çok yoruyor
allah yardımcımız olsun
hem maddi hem m
Hoşgeldiin Nursınciimm aramızaaaahangi hastanede oluyorsun canım tedavini???tüp bebebk yaptırma nedenin ne canımcım???ben hemen ekliyorum listemizee haydii hayırlııısıı olsuunn:13:hayatım sen neyi merak ediyorsun süreci mi?daha açık sor sorularını bildiğimiz kadar yanıtlayalım.burda bir arada olmamızın amacı birbirimize destek olmak,deneyimlediklerimiizi paylaşmak.Çünkü bizim halimizden yaşamayan anlamaz caınm.hem madden hem manen çok zor bir süreçten geçioruzz.bu imtihanı yaşamamış olan anlayamaz:71
Hoşbulduk derin umut tüp bebekte başlıyoruz kısmet olursa 2 defa aşılama yaptırdık ilki tutmuştu 4.5 aylıkken doğum yaptım malesef 2.tutmadı. Eşimde sperm hareketsizliği var görünen problemler arasında tabi belli olmuyorki stresten herşey çıkabiliyor.Bugün adetimin 23. günü lucrine başladım sanırım uzun protokol olacak adetin 3. gunu de diğer iğnelere başlıcam sanırım herkes için hayırlısı olur inşallah
çok sağol canım sende öylesin
merkez sıra bekliyoruz çok cici bi arkadaşla bana dediki hep ne günahım var diye düşündüm neden olmuyor diye ne yaptım ki sonra tedaviye başlayınca o kadar çok kişiyle karşılaştım ki hepsi birbirinden iyi insanlar sonra bi an onların ne günahı var diye düşündüm ama inan hayatımda o kadar insan tanıdım ama toplasan bu merkezdekiler kadar yoktur dedi
sonra gülüştük bende ona bizim özel olduğumuzu söyledim biz herşeyin değerini öğreniyoruz çünkü
evet çocuk istiyoruz ama biliyoruz ki iyi bişey için umudumuzu paramızı harcıyoruz ne iğneler ne gidip geldiğim yol gözümde büyüyor onuncuda kesin olacak ama on defa yaptırman lazın deseler inan koşaşa giderim
allahım umut güzel bişey umudumuzu yitirtmesin yarabbim :))
doktorum amerikaya kongreye gitmiş belki yeni bilgilerle gelir tekrar konuşacağım mutlaka laporoskopiyi :))
bismillahirrahmanırrahim...
Kasım ayı vaziyet listesi:))))
*derin2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -beklemede
*esra8: Kasım tüp adana seyhan başkentte , -beklemede
*laledevrindenim: Tüp izmir smyrna art -yumoşlar toplandı
*kademi: şubat adana seyhan başkentte, -beklemede
*canano:ist semiha şakir hasta. 11 kasın transfer günü
*yeteeeeer:adaba seyhan başken - beklemede
*baby2435:izmir smyrna art-tedavide
*istanbull34:30 ekim transferi oldu-test günü 10 kasım
*neva78:beklemede
*ayseyh78:4 kasım transferi oldu-test günü 16 kasım
*nursın1981: -tedavide
*mia: Transferi oldu-18 kasım test günü
listemiz aylık maylık değildirrr!!!herkeşler girebilir listemiseee:)tüm
tüp bebekkk savaşçılarını bekliyoruuusss
yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma yarabbiiii...amin...
Rabbım lıstede olan olmayan herkeseeeeeeeeee hayırlı bır evlat nasp eyleeeeeeeeeeeeeeeee(amin)
ıyi akşamlar kızlar bende bu yola yarın umut tüp bebek ile çıkıyorum
ulun beyden ön görüşme randevusu aldım
sizi de üzmek istemem ama malesef arkadaşlar ama yılmak yokkk :))
Kızlarr günaaayydınnnnnn
buruk başladık ama hayırlısı buymuş tek tesellisi bu insanınHakkımızda hayırlısııı baby,yeterrr esraaa istanbulll kızçelerrr nası keyiflerr yawwwww:)))herkeşe ay lav yuuu
nevacan harikasın sen maşallahh ne kadar tefekkür sahibi davrandın helal arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?