Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim için üzülme tatlım senin sıkı durman lazım bebişide üzme :)))

inan yazdıklarını ve direncini imrenerek okuyorum neva, kendimi bıraksam diyorsun ya... ben onu düşünecek halde bile olamam, süpersin arkadaşım! heh ben bide yengeç burcuyum.. sorma gitsin, herşeye ağlarım zaten..
seni üzmek istemem canım ama merak ettim, sizdeki sorun neydi? sende mi, eşimde mi?

maşallah canan, 25 yumurta süper :) benim 8 tanecikti... ağrı olması normal diyorlar, biraz kanama da olabiliyor, ben hapşurduğumda canım çok yanıyodu :)))
Allah sonunu hayır etsin, güzel haberler alırsın inşallah arkadaşım...

ne güzel canım umarım hepsi dönlenirler ve gelişirler
ağrılarının olması çok normal ne kadar çok yumurta o kadar ağrı bu da onun cilvesi :))
iki üç güne kalmaz ağrıların geçer :)
umarım transverinde bekleme sürecinde sorunsuz geçer ve sende bebişine kavuşursun :))

bende yok yok hipo troidi hastasııymışım tedavi süreci ile öğrendim over rezervlerimde azalma var fsh ım yüksekti gerçi şimdi düştü neden düştü onuda bilmiyorum kendiliğinden mi troidle mi alakalı .... sol tüpümde tıkanıklık var oda kendiliğineden açılır mı acaba :)))
eşimin sperm sayısı 90 milyon ama hareketli % 14- 20 vesaire vesaire :))

canım inşşş hepsi dölensin kaliteli olsun
kasığındaki ağrı yumurta sayının fazla olmasından kaynaklanıyor

ama teransferden sonra bebişini alınca göbüşüne hepsini unutacaksın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

neva yazdıklarını okurken
acaba nevadanımı sorun çok
yoksa bendemi diye düşündüm

canım benim bazı testlerimdede fsh yüksek çıkmıştı ama adetilken değilde adetin farkı zamanı yaptırmışım (o zamanlar bilmiyordum tabi)sorakilerde sorun çıkmadı
sorun vardıda düzeldimi yoksa bilmiyorum yani

şeker bizde erkek infertilitesiyiz
sayı iler har morfoloji
benim yumurtalar kalitesiz
kan pıhtılaşması var
yaş dersen 35 oldu
aralık 14 te ganetik tanı için gideceğim
herhalde ondada çıkar birşeyler

ama allahın izni ile ben ane olacağım
inşşşşşşşş

canım inşallah o saydığın bütün sorunlar bir çırpıda çözülür, sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun, ben bugün aldım elime kağıdı kalemi "ne zaman geleceğini bilemediğim bebeğime mektup" yazdım... içimi döktüm... rahatladım...

yaş benimde 32 erkek int için cakşır diye bişey duydum benimle beraber tedaviye giren bayanın eşine tese yapılcakmış iki ay cakşır kullanmış tese ye gerek kalmadı
valla ben diyorum ki en azından sorunun ne olduğunu biliyoruz sebepsiz int de çok bunlar biraz da bahanesi biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbime kalıyor
teknoloji inannılmaz ilerledi doğru yerde doğru zamanda doğru insanlara düşersek bi yumurta bi spermmm :)))
menopoza girmiş 69 yaşında teyzeye tattırdılar annelik duygusunu bizde zamanıgeldiğinde tatadacağız inşşş :))

inşş arkadaşım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşş daha çk beklemeyiz
rabbim yüzümüze baksın

ıstanbul bnde yamzay karar verdım aglamk ıstemedıgım ıcın yaazamadım......elım varmadı ona mektup yazmaya

ne güzel bebişinde seni hissediyo inan :)) ne olur rahat ol :)) sen iyi olursan herşey güzel olur önce sen :)) büyük finale 36 saatttttt

canım cakşır bide kualndık ama çok işe yaramadı
yaaaaaaaaaa doğrusun doğru yer doğru merkz konusunda
ama bizim imkanımın çok fazla yok küçük yerdeyiz
buraların en iyisine bakıyoruz
keşke büyük şehirde olsaydık
şansımız daha fazla olurmuydu acaba diye düşünüyorm
ama bilmiyorum
eğer kısmetimde bir çocuk varsa yolumuz mutlaka zamanı gelince kesişecektir ,diye düşünüyorum

bizde çankırıdan ankara gidiyoruz gata ya gidiyorum ankaradaki diğer merkezlere bakmadım ama tüp bebekte merkez ve labotuvarı çok önemli şimdi belki değiştireceğim annemler izmirde ama izmirede gitsem yine bi araştırma hastanesine giderim ege yada dokuz eylül özel merkezlere güvenmiyorum en azında araştırma hastanelerinde konseye giriyorsun en az bi prof üç dört doçent beraber değerlendiriyorlar
merkez değiştirmeye çok çok sıcak bakmıyorum çünkü hekim seni tanıyor neyr nasıl cevap verdiğini biliyor başka merkez sil baştan demek gibi geliyor
ama çankırıdan gidip gelmek çok yoruyor bide küçük yer biz sabahın köründe çıkıyoruz geleliyoruz herkez yolumuzu gözlüyo kislere bişey söylemek istemiyorum onlara cevap vermek zor geliyo en azından izmire gidedersem sadece ailemin haberi olur rahat rahat gider gelirim hem yorucu olmaz hem moral olur diye düşünüyorum

canım seni çok iyi anlıyorum bizde ilçedeyiz buradan tüp bebk merkezine gitmek 45 dk tranle ve benim gittiğim merkez öğleye kadar infertilite has bakıyorlar düşün sabah saat 7 de çıkıyorsun 8 merkezdesin sıra bekle muayene ol eve dön bazan kan sonuçlarını bekliyorsun öğleden sonraya kalyorsun çok yorucu

canım ben daha önceki merkezimi değiştirdi önceki yer özeldi şimdiki yer araştırma has
ama şu anda yeni bir merkez arayışı içine girmek üzreyim doru değil biliyorum her yeni yer sıfırdan başlamak demek
ama artık
okadar çok olumsuzluk yaşadım ki acaba mekezimi değiştirsemmi diye düşünüyorum
işin en iyi yapıldığı yer demişti bir dr arkadaş
olanağınız varsa ben orayı tavsiye ederim demişti bana
canım eğe ünvrst bu

bende bundan on sene öncesini biliiyorum egenin o zaman en iyi oydu ama şimdi pek bilmiyorum ama çok bahsediyorlar benim bir arkadaşımda orda yaptırdı sebepsiz infertilite on yıl aradılar orda kavuştular şimdi iki yaşında bebişi :))) bak hiç aklıma gelmemişti onlarla bi irtibata geçeyim :İ))İ

canım sende biliyrsundur
zaten mikroenjeksyonda sebepsiz infertilite olanların şansı bize oranla biraz dah yüksek

evet ara hemen:92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…