Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hepimiz için hayırlısı olur inş bayramın 2. günü adet olucam daha 1 hafta var bu ayın sonunu bulur benim trasfer sanırım

hepimiz için hayırlısı olur inş bayramın 2. Günü adet olucam daha 1 hafta var bu ayın sonunu bulur benim trasfer sanırım

hayırlısı olsun canım
bebişli olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlısı olsun canım büyük umutlarla inşşşş

kan testi için doktorun verdiği tarihten önce adet olmamız mümkün mü, bi bilginiz var mı kızlar? yoksa negatifi kan testi ile mi öğreniriz illakii:26:

yok henüz hiç bişey yok, endişe edecek bi durum yok. sadece merak ettim, yani bana taransferden sonra 11.gün, yani 10 kasım çarş. test günün dedi doktor, hani o günü beklerken olur mu diye merak işte..
ama korkmayın kızlar, kötü bi durum yok yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem inşallah kısmetse...

ya biliyormusunuz, yarın kan tahlilini yaptırmayı hiç istemiyorum, olumsuz çıkacak diye, içimde öyle bir his var çünkü, olmadı diyor bana nedense,.. "olmadı bu sefer olmadı ama başka bir zaman olacak".. o yüzden yarın için hiç ama hiç hevesim yok kızlar.. hem yarın negatif sonucu alınca olabilme ihtimalide bitmiş olacak.. ben şuanda var mı yok mu bilmiyorum ama var olabilme ihtimali ile yaşadığım %50lik mutlulukla yaşamak istiyorum.. bu bile yetiyo bana...

olumsuzu görene kadar düşünmüyoruz tamam mı bebişin ordaysa boşu boşuna onu üzme

benimde ilk denemem ve 7 günüm kaldı teste içimde tarifi inanılmaz bi duygu en zoru bence bu kısmı (

benimde ilk denemem ve 7 günüm kaldı teste içimde tarifi inanılmaz bi duygu en zoru bence bu kısmı (

evet ya gerçekten en zoru 12 gün boyunca beklemek ne iğneler ne anestezi,en zoru beklemek bana da az kaldı perşembe günü transferim olacak bayram boyunca nasıl beklicem bilemiyorum bir öncekinde 6.gününden itibaren idrar testi yapmıştım negatifti bu transferde yapmayı hiç düşünmüyorum en iyisi kan testini beklemek süpriz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…