Hepimiz için hayırlısı olur inş bayramın 2. günü adet olucam daha 1 hafta var bu ayın sonunu bulur benim trasfer sanırımHaydiiii hayırrrlıııssıııııııı:)))))maşallahh yaa bak bi kere tuttuysaaa işallahhh yaa bu kez sağlıkla olur sağlıklaa devam ederrrr:13:ne zamanj regli olacan canım benim:)var mı kırmızılaraa dahaa:)
hepimiz için hayırlısı olur inş bayramın 2. Günü adet olucam daha 1 hafta var bu ayın sonunu bulur benim trasfer sanırım
hayırlısı olsun canım
bebişli olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoşbulduk derin umut tüp bebekte başlıyoruz kısmet olursa 2 defa aşılama yaptırdık ilki tutmuştu 4.5 aylıkken doğum yaptım malesef 2.tutmadı. Eşimde sperm hareketsizliği var görünen problemler arasında tabi belli olmuyorki stresten herşey çıkabiliyor.bugün adetimin 23. Günü lucrine başladım sanırım uzun protokol olacak adetin 3. Gunu de diğer iğnelere başlıcam sanırım herkes için hayırlısı olur inşallah
kıyamam canımmm ya çok üzüldüm gerçektenherşeyin hayırlısı ama yılmak yok mücadeleye devamm allah inşallah bundan sonraki tedavinde nasip eder allah daha fazla aratmasın canım benim üzme kendini bizler senin daima yanındayız bebişin mutlaka olucak tatlımm sadece biraz daha zamanı varmışşş öyle düşün :
ÇOK SAĞOL CANIM EVET YILMAK YOK :) BUGÜN HEP BURDAYDIM BİLİYORUM Kİ SİZLER DAHA İYİ ANLIYORSUNUZ BENİ VE İNANIN BURDAN SİZLERDEN GÜÇ ALDIM HEP
ıyi akşamlar kızlar bende bu yola yarın umut tüp bebek ile çıkıyorum
ulun beyden ön görüşme randevusu aldım
kan testi için doktorun verdiği tarihten önce adet olmamız mümkün mü, bi bilginiz var mı kızlar? yoksa negatifi kan testi ile mi öğreniriz illakii:26:
ya biliyormusunuz, yarın kan tahlilini yaptırmayı hiç istemiyorum, olumsuz çıkacak diye, içimde öyle bir his var çünkü, olmadı diyor bana nedense,.. "olmadı bu sefer olmadı ama başka bir zaman olacak".. o yüzden yarın için hiç ama hiç hevesim yok kızlar.. hem yarın negatif sonucu alınca olabilme ihtimalide bitmiş olacak.. ben şuanda var mı yok mu bilmiyorum ama var olabilme ihtimali ile yaşadığım %50lik mutlulukla yaşamak istiyorum.. bu bile yetiyo bana...
benimde ilk denemem ve 7 günüm kaldı teste içimde tarifi inanılmaz bi duygu en zoru bence bu kısmı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?