Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canim valla evet tutsunda ben bebisimi kucagima aldiktan sonra da spor yapar gene zayiflarim yeter ki emeklerimiz bosa gitmesin allahtan kabizlik olmadi hic bende

mrb arkadaşlar aranızda tüpbebek yaptıran yada yaptıracak olanlar varmı

merhaba esracim ben almanya dayim ve yeni yaptirdim, hersey bitti simdi kanda hamilelik testi icin bekliyorum, sormak istedigin bir sey olursa yardimci olmaya calisirim

Valla benimkilerin hepsi göbektendi, dr özellikle göbektenten dedi. menogon ile basladim, onunla beraber cetrodiol kullandim, sonra catlatma ignesi, simdide asiri uyarilmaya karsi Fragmin P Forte kullaniyorum, allahim nasil canim yaniyo, göbegim nokta nokta morluk oldu

canim bende asiri uyarilma oldugu icin karnimda su toplandi, aldigim hormonlara vücudum cok tepki göstermis, benden 24 tane yumurta topladilar o yüzden !

selamm kızlarr bugün hastaneye gittim yine kan verip ultrosana girdim.. yumurtalıklarıma baktılar ve ilave olarak menogon verdiler saat 4 te vurulcaksın dediler ve vuruldum yarın itibariyle hergün sabah saat 9 da orgalutran vurulcam koldan saat yine 11 de puregona devam ve saat 4 de menogon günde 3 defa iğne olucamm puff orgalutran ve menogon için sağlık ocağına gidip vurulcam kendimm yapamazmışım hemşirenin yapması daha iyiymş sadece purogonu evde kendim yapıcamm off kızlar ya menegon iğnesi göbekten yapılınca çok acıyoo walla puregondan daha fazla yakıyoo neysee perşembe günü tekrar gidicekmişimm hakkımda hayırlısı olsun bu arada ilişkiye girmemizde yasaklandı çarşamba günü eşim perhize gircekmiş öyle dediler ama ben pek anlayamadım orasını neyse o gün gelsin nasıl olsa öğrenirimm:94:şimdilik gelişmeler bu kadannn kızlarrr öpüyorumnanaktan:):86::86:

ay ben cok korkuyorum ıgnelerden
korkutma benı ((((
ayrıca bebegın hayırlısıylan olsunda bosver gırme ılıskıye :))))))))))))

ay ben cok korkuyorum ıgnelerden
korkutma benı ((((
ayrıca bebegın hayırlısıylan olsunda bosver gırme ılıskıye :))))))))))))

bitanemm seni korkutmak istememm ki benimde iğne fobim var çok tırsıyorumm iğneden ama bak kuzu kuzu vuruluyorum ben dayanıyorsam sen hayli hayli dayanırsın tamam iğneler yakıyo ama öyle dayanılmıcak gibi değil biran anda yakıp geçiyo o kadar onlar önemli değilde benim iğne yerlerim çok acıyoo göbeğim delik deşik oldu ya allahtan orgalutranı koldan vurcaklarr ordan yırtımm:81::81:

Canim merhaba bende Menogon kullandim, dedigin kadar acimiyor, sana tavsiyem, bezi ile iyice islat göbegini ve göbegini iyice sisirip SIKISTIR, igneye dikkat edersen bir tarafi ince, ince tarafindan derine batir ve yaklasik 45 derecelik aci ile, hic acimadigini görüceksin, derine enjekte derken SIKISTIRDIGIN bölgeyi yavas yavas birak ilac rahat dagilsin, o zaman hic acimicak inan bana, ben menogonu basta 3 toz 1 su, son 3 gün 4 toz 1 su kullandim !

allh kımsenın bu emeklerını bosa cıkartmasınnnnn
babay oldurmeyen acı ınsanı guclendırırmıs
hem fobılerımızıde yenmememızse sebep olacak bu yavrucaklar

benden menegonu kalçadan vuruldum
:)
istanbulcum platesi zayıflamaktansa rahatlamak için yapıcam zaten çok kilolu bi insan değilim 3-4 kilo aldım ama bi bakıma iyi oldu 47-48 51-52 ye çıktım böyle kalmak istiyorumda spor beni rahatlatıyor ve bende de sendeki gibi ettiki yapıyor spor yapınca daha bi keyifli yiyiyorum

valla en kötü benim sanirim 62 kiloydum su an rahat vücudumdaki su ile 66 kiloyumdur (( birde hamile kalirsam yandi gülüm keten helvam (((((

iyice duba gibi birsey olucam sanirim,:84: keske 10 kilo zayiflayip tedaviye öyle baslasaydim, ama ne yapiyim saglik olsun, bebisim olsunda varsin kilom olsun BEN YERIM onun icin

minasofia hiç moralini bozma burda daha beteri var ben tedaviye başladığımda 62-63 kiloydum şimdi 70 lerdeyim....Her gören hamile misin diye soruyor daha beter moralim bozuluyor,daha çok yiyorum...Ama ben de yeter ki sağlıkla hamile kalayım bütün aldığımız hormanlar bebek için... Kafaya kiloyu takmayın kızlar yeter ki bebişler gelsin.

bişi sorcammm
tüp bebekte illaki kilo alınıo mu?
benim sorunum yok eşimin sperm azlığı nedeni ile bu işi düşünüorum ama zaten kiloluyum
herkes alıyorsa kilo erteleyeceğim bu tedaviyi çünkü
sağlığımdan olmak istemiorum yanlış anlamayın derdim dış görünüş değil :)

Canım hakkında hayırlısı olsun.İnşallah mutlu haberi alırsınız.

Hamişlar gözünüz aydın darısı tedavide olan ve bekleyenlere nasip olsun.

canım menogonu sağlık ocağındaki hemşire yapıyo şuan acıdan oturamıyorum eğilemiyorumm göbeğim felaket acıyoo ve iki enjeksiyon oluyorum şırınga küçük geldiği için yani hiç bi eczanede insülin iğnelerinin enjekte yerinin daha büyük olanını bulamadım benim aldığım birlik enjeksiyon mecburen iki kere vuruluyorum ve iki kere canım yanıyoo normalde kabadan vuruluyo ama bana göbekten yaptırcaksın dedilerr göbeğimm menogondan dolayıı şiş ve çok acıyoo morarmaya da başladıı bence hemşire etimi parmağıyla sıkıştırmadan yaptı ve iğneyi batırırken bile canım acıdı neden öyle oldu bilmiyorumm ama sorunun hemşireden kaynaklandığını düşünüyorum ilk kez göbekten iğne vurduğu belli mahvoldum ben:18::18:

minasofie cim amin arkadasim allah hepimizin yuzunu guldursun emeyimizi bos etmesin canim benim oyle dogru soyluyon 1 damla suya can vermek icin ugras veriyoruz kurban oldugum ALLAHIM CAN VERSIN INSALLAHDA BURDAKI ARKADASLARIMINDA BENIMDE YUZUMU ZU YUZUMU GULDURSUN GUZEL ALLAHIM..canim benim iki denemem oldu daha once ikisindede knamam oldu ama benimkiler tutunmadi ama yinede oncesinde kahverengi seklinde geliyo tutunuyo demekmis ama uzan hic kalkma oyle olursa zaten kismeti varsa bir sekilde tutuyo canim insallah tutunsun bebislerin bizde mutlu haberlerini duyup tesseli olalim insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…