kullandığımız hormonlar ilk başta şişlik sonra da kilo yapıyor bende beden değiştirdim hiç bişeyin içine giremiyorum ama boş verdim yemeye devam
inşşş tutaCAK VE İNŞŞ UZUN ZAMAN GİYEMEZSİN EVDEKİLERİ YENİ CİCİLERİN BOL BOL ELBİSELER ALIRSIN İNŞŞŞ
mrb arkadaşlar aranızda tüpbebek yaptıran yada yaptıracak olanlar varmı
slm kızlar, neva bende pilates yaptım 3 ay, ve 3 ayda 3 kilo aldım. yazın bırakınca kiloları geri verdim :) o iğneler bana hiç iştah açmadı aksine zayıflattı bile beni. bence bünyedenbünyeye değişiyor. bide kızlar siz bu iğneleri hep göbekten mi yaptırdınız, bana doktor koldan yada göbekten dedi. ben hepsini koluma vurdurdum. hiç öyle bi ağrıda olmuyordu...
ay ben cok korkuyorum ıgnelerdenselamm kızlarr bugün hastaneye gittim yine kan verip ultrosana girdim.. yumurtalıklarıma baktılar ve ilave olarak menogon verdiler saat 4 te vurulcaksın dediler ve vuruldum yarın itibariyle hergün sabah saat 9 da orgalutran vurulcam koldan saat yine 11 de puregona devam ve saat 4 de menogon günde 3 defa iğne olucamm puff orgalutran ve menogon için sağlık ocağına gidip vurulcam kendimm yapamazmışım hemşirenin yapması daha iyiymş sadece purogonu evde kendim yapıcamm off kızlar ya menegon iğnesi göbekten yapılınca çok acıyoo walla puregondan daha fazla yakıyoo neysee perşembe günü tekrar gidicekmişimm hakkımda hayırlısı olsun bu arada ilişkiye girmemizde yasaklandıçarşamba günü eşim perhize gircekmiş öyle dediler ama ben pek anlayamadım orasını neyse o gün gelsin nasıl olsa öğrenirimm:94:şimdilik gelişmeler bu kadannn kızlarrr öpüyorumnanaktan:):86::86:
ay ben cok korkuyorum ıgnelerden
korkutma benı((((
ayrıca bebegın hayırlısıylan olsunda bosver gırme ılıskıye :))))))))))))
selamm kızlarr bugün hastaneye gittim yine kan verip ultrosana girdim.. yumurtalıklarıma baktılar ve ilave olarak menogon verdiler saat 4 te vurulcaksın dediler ve vuruldum yarın itibariyle hergün sabah saat 9 da orgalutran vurulcam koldan saat yine 11 de puregona devam ve saat 4 de menogon günde 3 defa iğne olucamm puff orgalutran ve menogon için sağlık ocağına gidip vurulcam kendimm yapamazmışım hemşirenin yapması daha iyiymş sadece purogonu evde kendim yapıcamm off kızlar ya menegon iğnesi göbekten yapılınca çok acıyoo walla puregondan daha fazla yakıyoo neysee perşembe günü tekrar gidicekmişimm hakkımda hayırlısı olsun bu arada ilişkiye girmemizde yasaklandıçarşamba günü eşim perhize gircekmiş öyle dediler ama ben pek anlayamadım orasını neyse o gün gelsin nasıl olsa öğrenirimm:94:şimdilik gelişmeler bu kadannn kızlarrr öpüyorumnanaktan:):86::86:
merhaba bayanlar, bu siteyi yaklasik 1 yildir takip ediyorum, ancak yeni üye olup araniza katilmak tüp bebekle ilgili yasadiklarimi anlatmak istedim, ben almanyada yasiyorum, 1 yil bebek icin ugrastiktan sonra kadin-dogum uzmanim beni tüp bebek klinigine yönlendirdi, daha iyi bir arastirma yapilsin dedi. bende esimle berlin de bir tüp bebek klinigine gittik. ilk randevu , kan tahlilleri ve sperm örnegi, hersey süper 1 hafta sonra randevumuz var, ak mi kara mi ortaya cikicak ! randevumuza gittik ve dr umuz direk olarak bana döndü PCO sendromunuz var FHS hormonu degeri 13 , dogal yolla cocuk sahibi olmaniz mümkün degil dedi. esime döndü sperm sayiniz cok az ve ancak 2 saat canli kaliyor dediBIR ANDA beynime bir balyoz yedim sandim, sanki bogazim dügümlendi konusma özelligimi yitirdim. esim peki ne olucak dedi. ICSI yöntemi uygulanicak, peki iyide ne bu ? spermin direk yumurtaya enjekte edilmesi, ilk tepkim hayir ben istemiyorum, dogal yolla olmuyosa kapatalim bu sayfayi dedim ve oda dan ciktim, tam 2 ay sonra kendime gelince 1 kere dene dedim, 1 kere ! ne kaybederiz, aksine kazaniriz tekrar dr umuza gittik, gene ultrason kontrolu, kan örnegi ve adet gününü bekleme.... adetin 3 günü dr a gidildi, gene kan örnegi ve ultrason-hayatimda ilk defa hasta halimle dr a muayene oldum,cok utanc vericiydi,ama sadece 1 dk sürdü,yani katlanilir - sonrasinda eczane den 1 koca toorba ilacla eve geldik, 2 fakli firmadan igne ve kullanma cizelgesi :
menogon : sabah 7.30 / 3 toz 1 su
cetrodiol : aksam 19:30
dedim tanrim bu ne, ben egitimciyim, tip okusam hadi neyse, 3 toz nasil 1 su yeter miisin icinden cikamadik dogru klinige, ve detayli anlatim, dikkatli bir sekilde menogon ampülü acilacak siringaya cekilecek, önce ilk toz karistirilacak sonra 2. ve 3. ! göbek deliginin altindan bir bölge secilip iki parmagimizla SIKISTIRILACAK ve igne 45 derecelik aci ile sokulup yavasca enjekte edilecek, peki olay tamamdir. yaptik ortalama 10 gün,fakat bende asiri degisimler oldu, aglama krizleri, yanlizlik hissi :) tam bir hormon bombasi gibi oldum. fiziksel olarak ise; karnim sisti, günden güne. 10. günde görenler 2 aylik hamile misin diye soruyodu, hicbir pantolonum olmamaya basladi. ve o anda dr umdan haber, yumurtalar toplanicak. hmm peki , ama nasil, klinik cantasi gecelik ilaclar, hersey hazir. sabah klinige gittik esimle, süperdi, cok candan ve nese icinde karsiladilar, anestezi uzmani geldi, konustuk. sonra operasyon odasina gittik yatag uzandim, hemsire ve anestesi uzmani ile sohbet ederken sanirim o esnada ilaci verdi, bir anda kendimi 5 tekila icmis gibi buldum, acayip bir mutluluk hissi geldi :) uyandim, aaaaa oda dayim,olay bitmis, süperim ve acayip tuvaletim var. tuvaletim biraz kanli, ama normalmis , odaya dönüyorum lab. uzmani beni bekliyor konusmak icin, esimle dinliyoruz. Öncelikle tebrik ederim 24 ADET YUMURTA TOPLANDI. hmm diyorum iyi mi peki, diyor ki süper, ancak biz buna asiri uyarilma diyoruz OHSS durumu, karninizda su fazlaliligi var, karninizin normal duruma gelmesi 1 ayi bulucak, ancak bu sürecte hergün 3 L. su icilmeli, agriniz olmasin,ve ben rekor kirmaya devam edip o gün 5 L su iciyorum, ne agri ne bir problem 14 yumurta döllenmis, 7 si donduruldu. kalan 7 transfer icin bekletiliyor, ancak bendeki su olayi buna engel, bekleyelim diyor dr. peki 5. gün tranferi yapalim. VE BUGÜN 27.11.2010 da 2 adet (yasimdan dolayi) transferi yapiyor. tranfer esnasinda degil aci duymak, anlamadim bile, ultrasonla muayene ediyordu, ne aralik transfer oldu, toplamda 5dk, gecmis olsun dedi, dedim bitti mi, evet dedi bu kadardi, 20 dk uzanin. peki simdi ne olucak, vaginal ostregon tablete ve progestoron ignesine devam. günde 30-45 dk yürüyüs yapin, temiz hava alin, agir kaldirmayin. 8 ARALIK 2010 da kanda gebelik testi yapalim dedi
sizlere hem basimdan gecen bu serüveni hemde iyi dileklerinizi almak icin araniza katilmak istedim, bu yol cok zorlu bir yol, umarim allah herkesin kalbine göre versin, hayirli ugurlu saglikli bebeklerimiz olsun....
simdi bekleme dönemindeyim, tam 10 gün var, nasil gecicek bilmiyorum, esim benden heyecanli :)))
herkese selamlar....
Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: 25 Kasım Klomenle-TEDAVİDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)??????(KIZLAR CANANONUN SONUCU NEYDİ ???
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:Transfer oldu-10 ARALIK TEST GÜNÜ
*GÖKKUŞAĞIM:Hollanda- Aralık adetini BEKLEMEDE
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))
Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...
Canim merhaba bende Menogon kullandim, dedigin kadar acimiyor, sana tavsiyem, bezi ile iyice islat göbegini ve göbegini iyice sisirip SIKISTIR, igneye dikkat edersen bir tarafi ince, ince tarafindan derine batir ve yaklasik 45 derecelik aci ile, hic acimadigini görüceksin, derine enjekte derken SIKISTIRDIGIN bölgeyi yavas yavas birak ilac rahat dagilsin, o zaman hic acimicak inan bana, ben menogonu basta 3 toz 1 su, son 3 gün 4 toz 1 su kullandim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?