Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sevgili Crafty;

Bu tüp bebek tedavsi gercekten cok ilginc, bu tedaviyi normal bir dr a görünmek olarak algilama, 2-3 haftalik sürede dr la ve klinikle o kadar icli disli oluyosun ki, ailenin bir parcasi gibi, en önemlisi sana iyi aciklama yapiliyor mu ? dr sana karsi nazik mi ? dr ve ekibi senin ruh halinden anliyor mu bu cok önemli, yoksa seni para dolu bir canta olarak mi görüyorlar, ben yumurtalarimin toplanma isleminde esimle birlikteydim ve cok duygusaldim, ayrica korkuyordum ne olucak bilmiyorum, bir hemsire yanima gelip korkmami söyledi ve elimi tuttu, benimle birlikte 5 dk oturup sohbet etti bu sekilde. o zaman dedim ki, evet bu klinik dogru bir secim benim icin, sonuc ne olursa olsun ! dr ve ekibi önce insan olucak... Lütfen buna cok dikkat et !

selamm cancanlarımmmm benimm nasılsınız bakalım? beni sormayın iğnelerden delik deşik oldumm yarın sabahh saat 9'da hastanede olmam gerekiyoo smyrna art gidicemm kontrolum var inşallahh tekrar menegon vermezler çok korkuyorumm ve inşallahh yumurtalıklarım büyümüştürr toplasınlar artık istiyorumm ne olacaksa herşey olsun sabrım kalmadıı artık iğne olmaya tahammül edemiyorumm günde 2 kere sabah akşam sağlık ocağına gitmek istemiyorumm evime çok uzak ve yoruluyorum zaten iğne olunca yürüyecek halim kalmıyoo.. acaba yarın belli olur mu kızlar yumurta toplama günü ikinci kontrolüm olucak yarın söylerler mi acepp yoksa daha erken mi sizce:86::86:.. kaçıncı kontrolde belli olur sizcee ölücemm heycandan ve meraktannn yaaa

sağol canım,

Yarın sperm testimiz var ptesi fln belli olur artık bizim işimizde
o zaman çok yararlanacağım deneyimlerinizden.
Sıcak açıklamalarınız için çok teşekkür ederim

Tatlım ben 8 gün iğne oldum canım:)valla beni de şu operasyonlar gerim gerim geriyo ya bu aşılamada acıyo mu yaaaaaa

Baby napalım arkadasım kımse ıgneyı sevmıyor ama mecburen bebısler ıcın hersey dua edelımde emeklerımız bos olmasın bu acılar son bulsun mevlam herbırımıze bırtane hayırlı evlat versın takma hayatım buda gecerrr opuldun

Gokkusagıcım arkadasım benım yasım sana gore bıraz daha olgun ben hmen hemen 3 senelık evlıyım yanı turkıyede ben 1 sene kaldım evlendıkten sonra ık senedırde burdayım zaten buraya geldım hep doktordayız bır bebeyımız olsun dıye nedıyım allah rast getırsın emeyımızı bos etmesın benımde esımde spermı amalıyattan alıyolar canım var ama dısına vermıyormus once bır amalıyat gecırdı onda kalıtelıler cıktı onlada ıkıtane denememız oldu yıne alıcaklar oyle tedavımız olucak onun oncesınde ben ıgnelerımı yapıcam allahım rast getırsın canım benım hepımızınkını bana eve mektup geldı ondan sonra bız butun ılaclarımı eczanaden aldık senın farklı zannedersem allah emeyımızı bos etmesın kader arkadsım ......

Sen bana gore erken evlenmıssın herhalde secıcı olunca boyle herseye gecmı kalıyorum acaba..sen kac senelık evlısın gokkusagı,,kımsen varmı buralarda ..?

Mınosofıa canım benım sen yıne oturup doktorlarla konısabılmıssın benım esım konusuyo ama ben anlamıyorum pek cunkı doktorlarım yabancı ama cok ıyı ınsanlar ve merhametlıler ah bırde tam olarak anlayabılsem demek ıstedıyım tr herseyı konusabılıyon burda oyle deyıl esımden duyana kadar kelımelerı ben anlamak ısterdım napalım ıslerını ıyı yapsınlarda bızı anne baba etsınlerde gerısı onemlı deyıl dıyorum artıkım.....:84:

ayyyy derincigim yaaaa cok rahatlattin beni cok sagol canim arkadasim gunun guzel haberi benim icin valla bu sana canim.

Sen bana gore erken evlenmıssın herhalde secıcı olunca boyle herseye gecmı kalıyorum acaba..sen kac senelık evlısın gokkusagı,,kımsen varmı buralarda ..?

canim ben 9 senelik evliyim. evet ben erken evlendim ama tedavi icin cok gec kaldim.bilseydim boyle problemlerle karsilasacagimizi daha erken tedavi icin basvururdum ama hayirlisi allah bilir sonucta bir kulunu nezaman dunyaya gonderecegini gec olsunda guc olmasin hayirlisiysa rabbim bizlerin emeklerini bosa cikarmasin.

toanacigim canim benimde kimsem yok kendi ailemden ama esimin ailesi var.onlarlada yakin oturuyoruz.yanlizligi allah kimseye vermesin cok sukur esimin ailesi olmasaydi benim icin buraya uyum saglamak daha guc olacakti.canim senin esini ailesidemi yok burda?

canım tedavın hayırlı olsun oncelıkle az daha sabret az kalmıs zaten yanlız ınelere daha devam etcen sanırım ben hala hem gobekten hem kalcadan ıne vuruluyorum allah sabrımızı arttırsın ınsallh yorulmak yok yola devam ınsallh guzel olcak hersey

merhaba arkadaşlar
benim de minişler büyümüşler kaç adet olduklarını bilemiyorum ama büyüyememişler de var umarım bu sorun olmaz cumaya kadar onlarda büyürler de inşallah birsürü birsürüolurlar inşallah yarın sabah erkenden gideceğiz hem benımkıler hem eşiminkiler alınacaklar bakalım hayırlısı , bu zamana kadar gayet iyiydi bundan sonrası da böyle devam eder inşallah

sevgili baby 2435
bu yolda adım attıktan sonrası çabucak geliyor önemli olan hayırlısıyla sonuclanması bende günde 3 defa göbişimden iğne yaptım 2. yada 3. gidişimde tahmini bişi söylemişlerdi ama benımkıler daha erken büyüdüler ve yarın gideceğiz toplama için
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah

kızlarr aşılama olduummmmçok basitmiş yaaa:)))hergün yaptırsam yaptırırım yaneehehehe:))

kızlarr aşılama olduummmmçok basitmiş yaaa:)))hergün yaptırsam yaptırırım yaneehehehe:))

Öncelikle hayırlı olsun...İnşallah güzel haberlerini alırız.Bir de birşey soracağım; aşılamadan sonra da tüp bebekteki gibi istirahat etmek gerekiyor mu? Ben direkt tüp bebek yaptırmıştım da merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…