bende kadın kuaföre gidemiyordumbende erkek dokrora gidemiorum canım.kapalı vs. diilim ama bana uygun değil.:)
sevgili Crafty;
Bu tüp bebek tedavsi gercekten cok ilginc, bu tedaviyi normal bir dr a görünmek olarak algilama, 2-3 haftalik sürede dr la ve klinikle o kadar icli disli oluyosun ki, ailenin bir parcasi gibi, en önemlisi sana iyi aciklama yapiliyor mu ? dr sana karsi nazik mi ? dr ve ekibi senin ruh halinden anliyor mu bu cok önemli, yoksa seni para dolu bir canta olarak mi görüyorlar, ben yumurtalarimin toplanma isleminde esimle birlikteydim ve cok duygusaldim, ayrica korkuyordum ne olucak bilmiyorum, bir hemsire yanima gelip korkmami söyledi ve elimi tuttu, benimle birlikte 5 dk oturup sohbet etti bu sekilde. o zaman dedim ki, evet bu klinik dogru bir secim benim icin, sonuc ne olursa olsun ! dr ve ekibi önce insan olucak... Lütfen buna cok dikkat et !
selamm cancanlarımmmm benimm nasılsınız bakalım? beni sormayın iğnelerden delik deşik oldumm yarın sabahh saat 9'da hastanede olmam gerekiyoo smyrna art gidicemmkontrolum var inşallahh tekrar menegon vermezler çok korkuyorumm ve inşallahh yumurtalıklarım büyümüştürr toplasınlar artık istiyorumm ne olacaksa herşey olsun sabrım kalmadıı artık iğne olmaya tahammül edemiyorumm günde 2 kere sabah akşam sağlık ocağına gitmek istemiyorumm evime çok uzak ve yoruluyorum zaten iğne olunca yürüyecek halim kalmıyoo.. acaba yarın belli olur mu kızlar yumurta toplama günü ikinci kontrolüm olucak yarın söylerler mi acepp yoksa daha erken mi sizce:86::86:.. kaçıncı kontrolde belli olur sizcee ölücemm heycandan ve meraktannn yaaa
gökkuşağım ttalım bu arada arkadaşımın ablası ayık olarak toplatmış yumurtalarınııonunla konuştum senin için hiçö acımadı dedi.sonrasında kasıklarımda ağrı oldu o kadar dedi.o an anlamamış yani tatlım
ayyyy derincigim yaaaa cok rahatlattin beni cok sagol canim arkadasim gunun guzel haberi benim icin vallabu sana canim.
ne demek canım ya:)ben şimdi aşılama korkusundayım
çok fenaayım çok
Sen bana gore erken evlenmıssın herhalde secıcı olunca boyle herseye gecmı kalıyorum acaba..sen kac senelık evlısın gokkusagı,,kımsen varmı buralarda ..?
selamm cancanlarımmmm benimm nasılsınız bakalım? beni sormayın iğnelerden delik deşik oldumm yarın sabahh saat 9'da hastanede olmam gerekiyoo smyrna art gidicemmkontrolum var inşallahh tekrar menegon vermezler çok korkuyorumm ve inşallahh yumurtalıklarım büyümüştürr toplasınlar artık istiyorumm ne olacaksa herşey olsun sabrım kalmadıı artık iğne olmaya tahammül edemiyorumm günde 2 kere sabah akşam sağlık ocağına gitmek istemiyorumm evime çok uzak ve yoruluyorum zaten iğne olunca yürüyecek halim kalmıyoo.. acaba yarın belli olur mu kızlar yumurta toplama günü ikinci kontrolüm olucak yarın söylerler mi acepp yoksa daha erken mi sizce:86::86:.. kaçıncı kontrolde belli olur sizcee ölücemm heycandan ve meraktannn yaaa
kızlarr aşılama olduummmmçok basitmiş yaaa:)))hergün yaptırsam yaptırırım yanee hehehe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?