Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

saolun canlarımmm carefullll istanbullllllcareful bende tüp denedim bu aşıalma onun onda biri kadar bile diil.çok korkktummm çokkk ama bi dakikada bitti o kadar basit.bana gündelik hayatına dön dedi.dinlen demedi.ben çıknca bi kaç mağaza gezdim evin halılarını değiştirdimşimdi evdeyim.açım ama karnım çok sıkışıkkk gibiiii bölee çok tuhaf bi his.sıkışıyorum çok yemişim gibikomik yaa hemde çoook açım.bakim yemek yiyince nolcakkk:76:valla iki hafta içinde adet olmazsaaam test yapacaz böle işte.olmadı aralıkta bekle beni tüpppppppp:)))))

canım hadı hayırlı olsun ınsallh ıyı haberını alırız..ne guzel ya cok pozıtıfsın allah gonlune gore verır ınsallh sen yınede cok yorma kendını allah yardımcın olsun

canım allah gonlune gore verır ınsallh moralını hep yuksek tut bu cok onemlı ınsallh guzel haberlerını alırız bebısin sıkıca tutunur sana..

selamm kızlarr nabersiniz? hemen gelişmeleri yazayım size sabah doktor kontrolum vardı biliyorsunuz:86: yine kan ve ultrosonla muayene oldum veeee doktorr yumoşlar büyümüşş pazartesi yada salı toplarızz dedi ama yarından sonra cumartesi günü tekrar gidicem çağırdılarr büyük ihtimalle tekrar ultrosonla bakıp hangi gün toplayacaklarına karar verecekler çok heycanlıyımmm kızlarr ya yolun sonuna geldimm demekk şuan bunları size yazarken bile kalbim küt küt atıyo ama iğnelere devam cumartesiye kadar vurulcam zaten hepsi c.tesi günü bitiyoo inşallahh herşeyy çok güzel olur benim için dua edin hem çok korkuyorumm yumurta toplama işinden hemde çok heycanlanıyorumm inşallahh emeklerim boşa gitmezz de bebeğime kavuşurum biran önce rabbim kimseye fazla aratmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasınn başkalarının bebeklerine bakıp özendirmesinn çekenler anlar ancak bebek özlemini ve anne olamamanın acısını allah kimseye yaşatmasınn:81:cumartesi gününkü gelişmeler yazarım yinee şimdilik hoşçakalınn kızlar öpüldünüz nanaktan:90::90::90:

hayırlısı olsun canımm benimm umarım tüp bbk denemeye gerek kalmazz güzel haberlerini alırızz inşallahh bebeğin gelirr ve sana sımsıkı tutunur dualarım seninlee benden önce senin müjdeli haberini alıcaz inşallahh kocamann öpüldünn tatlımm:90:

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 22 KASIM TEST GÜNÜ:)??????(KIZLAR CANANONUN SONUCU NEYDİ ???

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)?????????

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

Kızlaar bende ayın 16 sına ıgnelere baslıyorum hadı hayırlısı bakalım ınsallah ıyı olucak budefa dua edın lutfen kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

Esracım dogru soyluyon bende sevmıyorum ama ıgneyı napalım arkadasım hersey bebeısımız ıcın anne olmak ıcın caba verıyoruz allah emeyımızı bos etmesın acı bırsey deyıl alıstık ıgnelere hayatım ama surupta olmaz beee....

Gokkusagıcım canım dogru soyluyon guc olmasın arkadasım benım de esımın kızkardeslerı buralardalarda bıze uzak yerlerde oturuyolar faydalarıda yok zararlarıda herkes kendı halınde yanı,canım sen bana gore tecrubelı evlılerdesın ama ıyıde sımdıye kadar naptın hayatım sen gercı hemen cocuk yapmak ıyde ama bazende ıyı deyıl neyse gencsın olur ınsallah ha buarada benım recetem geldı ayın 16 sına baslıyorum allah rasta getırır ınsaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhh

Baby amın amın amın amın canımm gozlerım doldu yazdıgın sozler allah senınde cumle ugrasanlarında emeklerımız bos etmesın guzel rabbım kucaklarımızı bos koymasın arkadasım allahım duysun, senınde muradın olsun canım

selam kızlar bende rapor çıkartama işlemlerine başlıyacağım...izmitte olduğumdan üniversitede deneyeceğim galiba ama şimdiden 2.yi nerde yaparım diye araştırıyoruum...o kadar çok korkuyorum kiii

canim cok sevindim allah yardimcin olsun insallah : haberinide alacagiz tatlimbenim.

aminnn canımmmm allahh kimsenin kucağını boş bırakmasınn herkesin kucağına bi bebişş koysunallahh herkesinn dileğini ve dualarını kabul etsinn test gününü bekleyen arkadaşlara pozitif sonuçlarr versinn AMİNNNN

kızlaar bende ayın 16 sına ıgnelere baslıyorum hadı hayırlısı bakalım ınsallah ıyı olucak budefa dua edın lutfen kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

hayırlısı olsun canımm içini ferahh tut sen herşey çok güzel olucakk bu kez veee bebeğin annesiine gelecekk tıpış tıpışş:92::92::92:

sevgili derin 2 listede ben yokum ama yarın ankara anatolıa da yumoşlar toplanacak mikro için
hepimiz için hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…