Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

başarı oranı neymiş canım,
anlatımın için de çok teşekkür ederim ayrıca...
bide ücreti ne erdem in onu da söler misin

ben şuan bi boşlukta gibiyim, ne olacak ne yapıcaz hiç bişey düşünmüyoruz.. sperm kalitesini artıracak bişeyler yapsak diyorum ama yine boşver diyorum sonra, küstüm galiba tedaviye
aşılama konusunda bi bilgim yok benim derin'cim.. inşallah sorunsuz geçer yarın, senin için dua edicem

keçi boynuzu kürü,
solgar'ın l-arginini kullanıoruz dr tavsiyesi ile
sonuçları çıksın
başarılı mı durum yazarım ben size denersiniz sizde

ne kadar zamandır kullanıyorsunuz canım? bizde varikosel de varmış, ameliyat olsa mı iyi olmasa mı iyi.. doktorların hepsi başka şey diyo ne yapacağımızı şaşırdık

ne kadar zamandır kullanıyorsunuz canım? bizde varikosel de varmış, ameliyat olsa mı iyi olmasa mı iyi.. doktorların hepsi başka şey diyo ne yapacağımızı şaşırdık

1 ay olacak canım.
varikosel biraz karışık
araştırdık biz
ii olan da var
sperm 0 a inende
bilmiorum ne yapmalı

Canım ÇOK ÇOK saol ne kadar güzel ve detaylı yazmışsın
sana bol bol dua edeceğim ben hamileyim demen için

Canim cok tesekkür ederim, sirf benim icin degil hepimiz icin dua et
anladigim kadariyla gözün korkmus senin tüp bebekten, kiloydu igneydi tahlildi korkma, bütün bir tedavi toplam 2 hafta sürüyor, ve herkeste ayni sey olucak diye birsey yok, yasin kac bilmiyorum ama, tüp bebek tedavisinde 1 gün bile cok önemliymis. ne kadar erken olursa o kadar iyi !

benimde kilo fazlam vardi 10 kilo, bende senin gibi düsündüm dedim ki 1 kere deniyim, toplam 3 hafta zaten sonucu alinca ya SIKI bir diet e baslarim yada hamileligimin keyfini kilolarima kilo ekleyerek cikaririm diye düsündüm

Korkmana hic gerek yok, bak benim hic bir sorunum olmadi cok sükür, ne igne acisi ne morluk ne yumurta toplama da ne de transferde, sadece son oldugum igne biraz canimi yakiyo oda igneyi yapan firmanin kalitesizliginden ve o ignede sana verilecek diye bir kural yok, benim karnimda 2-3 kilo kadar su toplandi, igne onun icin !

bu tedavi zor ama zorlugu birazda kendimiz gözümüzde büyüterek yaratiyoruz. aslinda dedim ya topu topu 2 hafta hersey icinde göz acip kapayana kadar geciyor...

sen iyi düsün ve dr unla konus, esinle kararinizi verin, ama bu karar kilo dan yada tedaviden korktugun icin degil, GERCEKTEN COCUK ISTIYOR MUSUN ISTEMIYOR MUSUN diye olsun !

Canım ÇOK ÇOK saol ne kadar güzel ve detaylı yazmışsın
sana bol bol dua edeceğim ben hamileyim demen için

Canim cok tesekkür ederim, sirf benim icin degil hepimiz icin dua et
anladigim kadariyla gözün korkmus senin tüp bebekten, kiloydu igneydi tahlildi korkma, bütün bir tedavi toplam 2 hafta sürüyor, ve herkeste ayni sey olucak diye birsey yok, yasin kac bilmiyorum ama, tüp bebek tedavisinde 1 gün bile cok önemliymis. ne kadar erken olursa o kadar iyi !

benimde kilo fazlam vardi 10 kilo, bende senin gibi düsündüm dedim ki 1 kere deniyim, toplam 3 hafta zaten sonucu alinca ya SIKI bir diet e baslarim yada hamileligimin keyfini kilolarima kilo ekleyerek cikaririm diye düsündüm

Korkmana hic gerek yok, bak benim hic bir sorunum olmadi cok sükür, ne igne acisi ne morluk ne yumurta toplama da ne de transferde, sadece son oldugum igne biraz canimi yakiyo oda igneyi yapan firmanin kalitesizliginden ve o ignede sana verilecek diye bir kural yok, benim karnimda 2-3 kilo kadar su toplandi, igne onun icin !

bu tedavi zor ama zorlugu birazda kendimiz gözümüzde büyüterek yaratiyoruz. aslinda dedim ya topu topu 2 hafta hersey icinde göz acip kapayana kadar geciyor...

sen iyi düsün ve dr unla konus, esinle kararinizi verin, ama bu karar kilo dan yada tedaviden korktugun icin degil, GERCEKTEN COCUK ISTIYOR MUSUN ISTEMIYOR MUSUN diye olsun !

eşim benim yaşayacaklarımdan korkuyor
yoksa çocuk istioruz tabii ki
28 yaşındayıom ben
eşim 36
4 yılımız bitti evlilikte

CANIM tahin ile pekmez karisimi da cok iyi geliyor, her sabah 2 tatli kasigi kadar ekmekle yemek, hem bayan icin hem de erkek icin, tibbi olarak da E vitamini almanizi öneririm, E vitamini üreme organlarinin takviyesi icin birebir....

kolay gelsin canim, hersey gönlünüzce olsun

aa evet evicap da alıo eşim onu unuttum sorry

eşim benim yaşayacaklarımdan korkuyor
yoksa çocuk istioruz tabii ki
28 yaşındayıom ben
eşim 36
4 yılımız bitti evlilikte

Korkmaniza gercekten gerek yok, bende 29 yasindayim ve dr. um 30 yasin alti icin sans yüksek dedi. hatta ben sigara kullaniyodum, tedaviye basladigim gün biraktim, 2 zorluk bir arada oldu hem tedavi hem sigara birakma tam cifte kavrulmus

tabii ki hicbir sey kolay degil, ama dedim ya 2 Hafta tedavi + 1 hafta bekleme. bebek icin degmez mi 3 hafta

ben catlatma ignemi oluncaya kadar olan dönemde cok duygusallasmistim, ilk igneler de hergün agliyordum komik komik seylere, esimi artik sinir tutmustu gülüyodu hep, sokakta yasli birini görüp agliyodum yazik baksana yasli diye düsün .... onun disinda hicbir etkisi olmadi bana ! sanirim aglamakta cok kötü olmasa gerek en azindan acisiz

:)
benimde sigarayı bırakmam
kilo vermem lazım
bakalım Allah'a dua ediorum çok test ii çıksın ilaçlar işe yarasın die
ama 7 ay denedik yumurtlama takvimi fln
olmadı nasip kısmet bu işler
Allah hepimize hayırlısını ve kolaylıklar versin inşallah

craftcım 3500 tl idi geçen ay kampanya yapmıştı.başarı oranına gelince tek emriyo yesasından sonra her deneme %35-40 heryerde ki ihtimal aynı.yapılan işlem aynı.ama önemli olan senin güvendiğin bir merkezde güvendiğin doktorda olması.tüp bebek yasasından önce 3 tane transfer oldu kuzenime şimdi bi kızı var.istanbul tüp bebekde yaptırdı.ben muayeneye bile gitmedim.mühim olan senin güvenmen.bence bi kaç yere ön görüşmeye git.ya bi de bu arada sana tüp bebek teşisini kim koydu?yani aynı doktorla neden devam etmiorsun?

daha kesin bi teşhis konmadı cnm
son sperm testinden sona netleşecek
ama %80 tüp
dr a da bakçam da araştırıorum işte
memorial e çok ii diolar evime de çok yakın ama 0 7000 miş ilaçla fln
bu 3500 TL de ilaçlar dahil mi senin

nerde oturuosun cnm sen?memorıal banada yakında ataşehirdeherşeyyy dahilll canım.

nasılsınız kızlar malum ev falan tasıma derken pek gremıorum
ayrıca dogum kontrol hapından dolayı lekelenmelerım bıtmedı merkezden cgrdılar ınş sorun cıkmaz dua edın

craftcım ben tesadüfen gittim erdeme.doktor araştırıyordum serap hanımın cvsi ilgimi çekti öyle gittim.tüp bebek yapmamız gerektiini de bilmiorduk biz.testler vs. çıktı ortaya.sonra başka yerde tekrarladık eşimde sperm sayısı az.tek sorunda bu.o ay kampanya vardı eylül ekim dönemi.denedim.olmadı ne yazık ki.görüşmeye gittiğimde bundan sonrasında napalım diye 2 ay ara vermektnse bi sonraki ay aşılama yapalım dediler.ücretsiz yapıolar hemde.fiyatı uygun olduğu kadar hizmetde mükemmel.her sorununda yanındalar çok yakından ilgileniolar.oya hn,betül hanım,serap hanım hepsi mükemmel.benim kuzenim tüp bebekle çoıcuk sahibi oldu tüm süreç aynı.onun ki neredeyse 10 bine gelmişti.bu konu tam bir para tuzağı.o nedenle sana paradan ziyade güvenebileceğin bir yere git dedim.ben onların en çok vicdanına güvenyorum.şefkatlerine

ya
kızabilirsiniz ama garip bişekilde ben dr da kadına güvenemiorum neden ki acaba

bende kadın kuaföre gidemiyordumbende erkek dokrora gidemiorum canım.kapalı vs. diilim ama bana uygun değil.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…