Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar sıze bır sorum olaacakkkk sımdı ben adet bıtımı vajınal fıtıle basladım tup bebek ıcın gece kullandım ılkını...
sabahtan berı pembemsı kanamam var böle olan varmı aranızda cok korkuyorum

derin2 kendimi toparlamaya çalışıyorum aynı zamanda hastane doktor vs.araştırıyorum. Siteye giremedim canım hiçbişey yapmak istemiyodum biraz kendi kabuğuma çekildim. Bu arada seninde dün aşılaman olmuş inşallah muradına erersin canım.

Rabbim isteyen herkese versin cuma cuma hayırlı dileklerde bulunalım da dualarımız kabul olsun.

anladımm canannımmhastaneyi değiştirmek istiyorsun sanıruım.neden devam etmiosun aynı yerde canım hem seni tanıolardır artık?memnun mu kalmadın yoksa.bi de sende dene bi aşılama çok basit.boş duracağına arada attırıver belli mi olur)valla ben 4 gün klomen kullandım tatlım.5. gün çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama oldu 1 dklık bi işlem acı ağrı hiç bişi yok.tekrar tedaviye girmeden bakarsın olur olur ya bi sperm bi yumurta değilmiiii bu bebiişş))

esra hangi fitili kullanıosun ki?ben tüp tedavisinde transferden sonra başladım progestana ondada ilaç kend geri geliodu.merkezini ara sor bence.telaşa yapacağına .

derin2 ben devlet hastanesinde tedavi oldum 2 tüp bebek hakkı veriyor ve benim sonuncuydu hakkım bitti evet doktorlar tanıyo bende onlara güveniyordum ama şöyle bir sorun var ilk tüp denememde 12 kişi girdik 2 kişi hamile çıktı en sonuncuda da 11 kişi girdik 1 kişi hamile çıktı. Hamilelik oranı az o yüzden zaten özel hastane bakıyoruz. Aşılama vermediler sperm oranı çok düşüktü tekrardan çalıştığım için izin almak istemiyorum tüp bebekte devam etmek istiyorum.
Esra8 bende vajinadan fitil kullanınca kırmızı pembemsi bir su akıyo kurkulacak bişey yok içini ferah tut.

anladım cananocum.Hakkında hayırlısı olsun tatlım.İnşallahh çok güsel haberler verirsin tez vakitte.ben sana hem fiyatı uygun hemde çok güsel ilgilendikleri için kendi merkezimi önerebilirim.ekimde 3.400 tl herşey dahildi.negatifi alınca 2 ay bekleme önümüzde ki ay ücretsiz aşılama yapalım dediler.çok vicdanlı ve gerçekten işlerinde iyiler.ben onlara güveniorum.ümraniye erdem bence çok uzak demezen al bi randevu görüş serap hanımla.en azından bi görüşmeni tavsiye ederim

Anladım esracım.bak kullanan arkadaşlar olur diyor ama sen bi sor rahat edersin hem

saol canım cevap yazdığın için :)
ne zor dimi of of
Allah herkesin yardımcısı olsun

derinciğim netleştirmek için birdaha sormak istiyorum yanlış anlamadığıma emin olmak için
bu 3400 içinde kullandığın aşı iğne vs dahil değil mi
eczaneden mi alınıyor hastane mi tedarik ediyor bunu

sevgili derin2 beni unutmussun hep listelerinde bizde test günümüzü bekliyoruz 10 Aralikta

kasiklarimda baya agri oluyo ara ara, bir de dün gece bir kramp girdi ayagima , ölücem sandim, nasil bir aci ((
transferden bu yana bugün tam 7. gün (( cok korkuyorum.

minaaa canım ayyyy ya kapyalarken geriden almışız demek kiiözüüür dilerimmtatlım hiç üzülme olmas bişiii

crafttt tatlımmm hepsi dahil ilaçlarıda hastane verdi

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE

*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE

*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:BEKLEMEDE

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)?????????

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)

*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE

*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE

*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)

*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE

*SİNOPEE:Ankara Anatolıa-3 Aralık-6 ADET YUMOŞ TOPLANDI:)

*MİNASOFİE:10 ARALIK TEST GÜNÜ

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

minaaa canım ayyyy ya kapyalarken geriden almışız demek kiiözüüür dilerimmtatlım hiç üzülme olmas bişiii

crafttt tatlımmm hepsi dahil ilaçlarıda hastane verdi
saol tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanıorum bende erdem i deneyeceğim ilk
konuştum bayaa sıcak geldi sesleri

craftcım çok ciciler çiğdem hanım var hasta danışmanı betül hanım koord.oya hanım emriyolog serap hanımda operasyoınları yapan doktor üçüde birbirinden harika insanlar.hemde ben çok güveniyorum onlara enn mühimi çok güvenilir ve vicdanlı oldukları kanısındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…