Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet cnm bende çiğdem hanım ile görüştüm
bakalım kısmet
gideceğim en yakın zamanda

kizlar moralim cok bozuk, progestoron degerim pazartesi +38 di bugün dr a gittim kan tahlili yaptilar. +7.1 olmus !!!!!!!!!!!
-31 deger birden düsmüs, bu bebekleri kaybettim anlaminda mi ((((((( cok moralim bozuk cok (((((((((

konuyla ilgili bilen biri varsa ne olur yazsin, kendimi hic iyi hissetmiyorum ((( oturup aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, ultragon doye vaginal aldigim hapi simdide agizdan alicak misim, sabah ögle aksam 2 ser kez, hem agizdan hem vajinal !!!!! moralim berbat ((((((((((

canım benim o ne ki steron değeriburda kan testinden önce öle bişi yapılmıo.tatlım ben sanmıyorum aynı şey diildir hiç korkkmaa yaa stresee girersen kaybedersin asıl varsa bebişleri sıkıntıya sokarsın.yapma nolur.yada sor bi neymiş doktoruna.:78:

canm saol, progestoron bebekleri icerde kalmasini destekleyen hormon, dr sordum heyecanlanma , kiminin degeri düsük oluyo hamile kaliyo, kiminin degeri yüksek oluyo negatif oluyo dedi (( ama ben bir an panik yaptim, insallah güzel allahim, cektigim zahmetlerin karsiligini güzel bir haberle alirim. Ey güzel allahim sen yardim et ne olur, bu yolda olan herkese .... Emeklerimizi ziyan etme (((

canım benim bende progestan fitil kullanmıştım.tedavim sırasında.bence bunun hamileliğinle ilgisi yoktur şu an hiç kötü düşünme burda buna bakılmıyo bile düşün.hiç karartma canımmmm içini;=)))minnoşlar seninleee))

derincigim ask olsun bende unutulmusum listede.

evet bende Ultrogest diye birsey almaya basladim tranferden sonra, fitil ! ama fitiller minik hap seklinde, sabah ögle aksam 2 ser kez. simdi bir de 2 ser kez agizdan alicak misim. yani 6 fitil 6 agizdan. insallah canim, cok saol valla allah bin kere razi olsun, nasil icimi rahatlattin anlatamam.

canim uzulme sakin bu konu hakkinda bir bilgim yok ama moralini yuksek tut lutfen biliyorsun moral herseyin ilaci.rabbim yardimcin olsun.

Baby tessekur canım benım ınsallah bu defa guzel olur allahım senı duysun ınsaallllah hepımızın bebeyı gelsın lutfen nolurrrrrrrrrrrrrr yeteeeeeerrrrrrrrrrr:84:

Canano saglık olsun arkadasım ınsallah ucuncude allah yuzunu guldurur arkadasım cunku bende aralıkta baslıyorum uceee,

Crafty amın canım bıtane olsun bızım olsun yapıssın kalsın ve canlansın buyusun ver allahım ver herbırımıze bırertane veeeeeeeeeerrrrrrr

Esracım kolay gelsın hayatım benım bıldıyım vajınal fıtılı emrıyo konulduktan sonra kullanıldıgı senın hemen adetten sonra kullanmandan dolayı olmustur buyuk ıhtımal pemmelesme olması korkulacak bırsey yoktur bence canım...

bugun yinr bi hamile habberi aldım bütün arkadaşlarım çatır çatır normal yolla doğuruooo Allahım ben nie böle yaaaaaaaa acayip moralim bozukkk daha yaşım kaç yaa ARALIK AYINDA YENİDENNNNTÜPPPPPP :84::84::84::84:

GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…