craftcım çok ciciler çiğdem hanım var hasta danışmanı betül hanım koord.oya hanım emriyolog serap hanımda operasyoınları yapan doktor üçüde birbirinden harika insanlar.hemde ben çok güveniyorum onlara enn mühimi çok güvenilir ve vicdanlı oldukları kanısındayım
kizlar moralim cok bozuk, progestoron degerim pazartesi +38 di bugün dr a gittim kan tahlili yaptilar. +7.1 olmus !!!!!!!!!!!
-31 deger birden düsmüs, bu bebekleri kaybettim anlaminda mi((((((( cok moralim bozuk cok (((((((((
konuyla ilgili bilen biri varsa ne olur yazsin, kendimi hic iyi hissetmiyorum((( oturup aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, ultragon doye vaginal aldigim hapi simdide agizdan alicak misim, sabah ögle aksam 2 ser kez, hem agizdan hem vajinal !!!!! moralim berbat ((((((((((
canım benim o ne ki steron değeriburda kan testinden önce öle bişi yapılmıo.tatlım ben sanmıyorum aynı şey diildir hiç korkkmaa yaa stresee girersen kaybedersin asıl varsa bebişleri sıkıntıya sokarsın.yapma nolur.yada sor bi neymiş doktoruna.:78:
Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*BERNA80ANİMARKA'DA TRANSFERİ OLDU.1 ARALIK TEST GÜNÜ:)?????????
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:Ankara Anatolıa-3 Aralık-6 ADET YUMOŞ TOPLANDI:)
*MİNASOFİE:10 ARALIK TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))
canım benim bende progestan fitil kullanmıştım.tedavim sırasında.bence bunun hamileliğinle ilgisi yoktur şu an hiç kötü düşünme burda buna bakılmıyo bile düşün.hiç karartma canımmmm içini;=)))minnoşlar seninleee))
kizlar moralim cok bozuk, progestoron degerim pazartesi +38 di bugün dr a gittim kan tahlili yaptilar. +7.1 olmus !!!!!!!!!!!
-31 deger birden düsmüs, bu bebekleri kaybettim anlaminda mi((((((( cok moralim bozuk cok (((((((((
konuyla ilgili bilen biri varsa ne olur yazsin, kendimi hic iyi hissetmiyorum((( oturup aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, ultragon doye vaginal aldigim hapi simdide agizdan alicak misim, sabah ögle aksam 2 ser kez, hem agizdan hem vajinal !!!!! moralim berbat ((((((((((
craftt olur herşeyyy olur Rabbim istesin olur.sen yapış sebeplere arkadaşım:)
gökkuşağımm nasılsın canım benimmm:)
teşekkür ederim arkadaşım amin iinşallahhSınopppe ınsallah ıyı cıkar sonucların allah rast getırsın arkadasım haddddddddddeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?