Bismillahirrahmanırrahim...
KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
*DERİN2: 2 aralık AŞILAMA OLDU:)16 Aralık TEST GÜNÜ
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek.Transfer Oldu.25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:Ankara Anatolıa-3 Aralık-6 ADET YUMOŞ TOPLANDI:)
*MİNASOFİE:10 ARALIK TEST GÜNÜ
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))
listeye eklenmiş arkadaşlarr arada nasıl olduğunuzu konuşalım:)hamişler terk etmeyin biziiii:)umudumuz oluunnnn
Uuzuun zaman görünmeyen arkadaşları listeden çıkarıyorum mecburen takip edemiyorus çünküm:82:
Kızlarrrrrr listemizi bi word dosyasına kaydettim artık ondan yayınlıycam katrışmasın.eksikim varsa söleyin tamamlayım canlar
Hepinize boooolll bebişliii günlerrrr:)
GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.
progesteron testinin değeri çok iyi yani kaiteli yumurtan olmuş ve sorunsuz yumurtlamışsın....hamilelerde bu değer yüksek çıkabiliyor ama bu hamilesin anlamınada gelmiyor ama kanda gebelik testi yaptırırsan varsa hamileliğin çıkar o zaman inşallah hamilesindir canım
yetercimmmm nerelerdesin hayatımm sen özlettin kendini hoşgeldinnn
selam kızlarrr ben yarın gene gidiyorum sabah hastaneye son kez kontrol edip çatlatma iğnesi vericeklermiş hemşire salı günü toplanır dedi ama kesin cevabı yarın öğrenicezz çok heycanlıyımm kızlarr yarın gidip geleyim gelişmeleri yazarım sizee şimdilik hoşçakalınn
slm kizlar hosgeldin yeter.bayb canim hadi gozun aydin yumoslar buyumus demek bol bol yumos olsun insallah.
yetercim guzel paylasimda bulunmussun insallah yasayi degistirirler ama nerde ben almanyadayim burda daha kotu cok pahali devletin karsilamasi icin 25 yasini beklemem gerekiyor.. derincim benide listeye ekle ben hep burdayim tup bebek tedavisi goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?