Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derin sekerim ellerine saglik rabbim hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

Mına sofıya canım benım ınsallah allah korktugumuza ugatmaz ınsallah bebeıslerın senledır bol bol dua et moralını yuksek tut hayatım allah emeynı bos etmesın unutma her sabırda bır hayır vardır bekle sabret canım benım..

ahhh tatlim yaa insallah keske gelmese.ben bu zamana kadar belki diye bekledim ama olmadi simdi artik umudumuzu tupe bagladik rabbim hayirlisini versin.vardir bundada bir hayir.

inşş canım rabbim tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini

Meraba gokkusagı ıyıyım sagol ıgne gunumu beklıyorum bıraz mutlu bıraz mutsuz neolucak budefa neyle karsılasıcaz dıye dusunuyorum ıste napalım allahım boyle emretmıs yeterkı emeyımızı bos etmesın hayatım senden nehaber nasılsın ?

Vuvuzella ısyan etme canım benım allahımız boyle emretmıs bızlere napalım herseydebır hayır oldugunu unutma ok moralınıde yuksek tut neyse bende senden kalmam ya allah yardımcımız olsun

Derıncım sagol canım benım ben adetımı oldum aralık 16 na ıgnelerıme baslıyorum allahın emrıyle
allahım rast getırsın ınsallah kızlar sızınde amıııııııınnnnnnnnnn:90:

bende iyim tatlim bende adet olmayi bekliyorum adet olunca 5. gunu basliycam ignelere.sen adetin bittimi kacinci gunu baslicaksin ignelere alah yardimcin olsun canim.

Mınosofıa benı dınlersen dınlen evden bıraz cıkma yanı hareketlı ol ama fazla dyıl canım sana tavsıyem yıne sen bılırsın canım benım ,burdada hava cok bozuk kar cok var tabıı buralarda kerst baslıyo sen hangı ulkedeydın arkadasım..

Yeeetercım ıkızlerını sana bagıslasın allahım bızlerede nasıp etsın bızlerıde sevındırsın annelık duygusunu bızlerede tattırsın ıınsaaaaaaalllllllllllaaaaaah

Gokkusagı nasıl yanı 9 defa nasıl karsılar sıgorta bence bır yanlıslık var hayatım bıraz daha acarmısın konuyu pek anlayamadım bıldıyım kadarıyal 3 defa karsılıyo buranın sıgortası.

Gokkusagı ya benım ıgnelerım adetımın bıtımıne rastlamıyo cok sonrasına baslıyo bende anlamadım benım adetım ıkı uc gundur bıttı ben 16 sına baslıyom ıgnelere bılemıyorum arkadasım benımkıde boyle allah rasta getırsın canım benım sagolasın dıleklerın ıcın danku wel.

toanacigim simdi eger ilk tup bebk tedavisi basarisiz gecerse ama dondurulmus embriyon varsa o embriyolarla 2 defa daha deniyorsun yani bu dondurulmuslar 1.tedavinin icerisine giriyor canim ilacli tedavi omadigi icin dondurulmuslar o yuzden canim bana oyle dediler insallah gerek kalmazda bebisleimiz hemen gelir.

yeeetercım ıkızlerını sana bagıslasın allahım bızlerede nasıp etsın bızlerıde sevındırsın annelık duygusunu bızlerede tattırsın ıınsaaaaaaalllllllllllaaaaaah

amin canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ama benim bebğim yok

gokkusagı nasıl yanı 9 defa nasıl karsılar sıgorta bence bır yanlıslık var hayatım bıraz daha acarmısın konuyu pek anlayamadım bıldıyım kadarıyal 3 defa karsılıyo buranın sıgortası.

türkiyede devlet sadece 2 kez karşılıyor
tabi çoğunu bizkarşılıyoruzz devlet sadec bir kısmına destek veriyor

ama yurt dışında bazı yerlerde çocuk sahibi olana kadar devlet destk veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…