aminnnnnnnn canim insallahhhhh güzel rabbim, mübarek cuma günü yüzüme güldürsün, hepinize cok tesekkür ederim, sanki sizlerle konustukca heyecanim hafifliyor, zaman daha hizli geciyor...
minacım inşallah güzel haberlerini alırızz birazdan evden çıkıcaktım koltukta çakıldım kaldım sonucunu öğrenmeden gidemicem galiba ...:)
Ahhh canim cik sen daha 2,5 saat var
esimden sonucu ögrenir ögrenmez yazicam buraya , cok saolum kizlarrrr yaaa, iyi ki varsiniz
kızlar yaa bugün 8.günüm bende hala bi belirti yok,sanki göğüslerimdeki ağrıda kayboldu genemi olmadı ya..moralimide bozmak istemiyorum napacam bilmiyorum.. bu mübarek cuma günü Allahım hayırlı bebişler versin...
Ahhh canim cik sen daha 2,5 saat var
esimden sonucu ögrenir ögrenmez yazicam buraya , cok saolum kizlarrrr yaaa, iyi ki varsiniz
benide benide:)) daha öncede yazmıştım arada takip ediyorum sizi kızlar gelişmeleri paylaşırım sizinle. ben beylikdüzü medicanada tedavimi oluyorum, şuanda iğnelerimi oluyorum, pazartesi toplanacak yumoşlar büyük ihtimal, kesin olarak cumartesi belli olacak günü. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar
canım belırtı arama kendınde herkes farklı olyo bendede hıc belırtı yoktu ama pozıtıf cıktı sonucum ustelık ıdrarda cıkmamıstı kanda cıktı dusun bırde ıkızler yanı..takma belırtı falan ınsallh bebısın senınledır..bırde kacıncı gun transferı canım kac tane transfer ettıler merak ettım...
minacıııııım canım benim inşallah bugün rabbim yüzüne gülücek ve müjdeli haberi burdan vericeksin bizlere... inşallah bebişin seni bir ömür boyu yalnız bırakmaz...Rabbim onun eksikliğini hiç göstermesin .
Allah hepimizin yuzune gülsünnn nerde yaptırdın tedavini bu ay bende başlıcam yer bulamadık gitti ben ist. dayım ....
Amin canim ya, kurban oldugum allahim su mübarek cuma gününde hepimizin güzünü güldürsün insallah... son 1 saat kaldi
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr tünaaayyyydıın:)
ay ne tembellik ettim bugün sormayın hava da buz zaten
minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:öffffffffffffffff çok gerginimm seninn tüm enerjin bende yein ederimmmm:18:hayırşlı haber ler gelecek öncelikle ne olursa olsun hakkında hayırlısı böyleynmiş diycezz dimmii bak
babyyyyy tatlıma transfer olmuştur bileee yaaaa
dilekcim valla bekler pozisyon devam aşılamadan bi tüp bebek gibi umutlu ya da talepkar diilim ama belli olmazzz ya tutarsaa dayımm
offff
kalbim sıkıştı geçer mi 1 saat :18::18::18::18::18:
gecer gecer, ben cok heyecanliyim ama bir o kadar da cok sakinim.... allahin izni ile, hayirlisi ise canim benim , hayirli saglikli bir evlat ise allah emeklerimizi bos cikarmasin insallah... herseyi bilen güzel allahim insallahhhhh hepimiz icin
canım benimmm maşalllaahhhh sanaa:)Rabbim sonuç neyse ona göre sabrını dayanma gücünü verirrrvalla naklen yayın sayfa açık beklemedeyimmm:)yettim geldiimm bekliyorummm:)arayacaklar kaliba dimişi ayyyyyyyy kişi kendine olunca daha kolay bekliyomuş vallaa:)ben bu kadar kendimde gerilmemiştim Allah bana akıl versinn:)pöf minacım bu aşılamadan tüp bebek gibi talepkar dilimm ama bugünlerde farklı farklı insanlarrr aroıyo rüyamda gördüm vs diye bilmeyenler kız kasığımdada bi haller var bilmiommm yaaa pöff ki ne pöööfff
Canim benim gerilmek yok, stres yok..... kizlarrrrr stres yapmadan gerilmeden bekliyoruz. artik elden bisey gelmez, ya iyi olacak ya da..... % 50 - 50
Ama sonuc ne olursa olsun biliyorum ki benim icin allahin en hayirli takdiri olacak.... herseyde bir hayir vardir, ama gönül istiyor tabiii pozitif olsun, bebis olsun, mutluluk olsun, nese olssun, rabbim insallah hakkimda ve hakkimizda en iyisine karar verir, emeklerimizi bosa cikarmaz....
derincim ayni canli yayin bende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?