Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aminnnnnnnn canim insallahhhhh güzel rabbim, mübarek cuma günü yüzüme güldürsün, hepinize cok tesekkür ederim, sanki sizlerle konustukca heyecanim hafifliyor, zaman daha hizli geciyor...

minacım inşallah güzel haberlerini alırızz birazdan evden çıkıcaktım koltukta çakıldım kaldım sonucunu öğrenmeden gidemicem galiba ...:)

minacım inşallah güzel haberlerini alırızz birazdan evden çıkıcaktım koltukta çakıldım kaldım sonucunu öğrenmeden gidemicem galiba ...:)

Ahhh canim cik sen daha 2,5 saat var
esimden sonucu ögrenir ögrenmez yazicam buraya , cok saolum kizlarrrr yaaa, iyi ki varsiniz

kızlar yaa bugün 8.günüm bende hala bi belirti yok,sanki göğüslerimdeki ağrıda kayboldu genemi olmadı ya..moralimide bozmak istemiyorum napacam bilmiyorum.. bu mübarek cuma günü Allahım hayırlı bebişler versin...

minacıııııım canım benim inşallah bugün rabbim yüzüne gülücek ve müjdeli haberi burdan vericeksin bizlere... inşallah bebişin seni bir ömür boyu yalnız bırakmaz...Rabbim onun eksikliğini hiç göstermesin .

canım belırtı arama kendınde herkes farklı olyo bendede hıc belırtı yoktu ama pozıtıf cıktı sonucum ustelık ıdrarda cıkmamıstı kanda cıktı dusun bırde ıkızler yanı..takma belırtı falan ınsallh bebısın senınledır..bırde kacıncı gun transferı canım kac tane transfer ettıler merak ettım...

Ben nerdeyim dondurulmuşlarımla bekliyorum transfer gunu tam belli değil

ya dilekçim belirti aramak falan istemiyorum ama hiç olmayıncada morelim bozuluyo,aslında çok haklısın belirtilere takılmamak gerekiyo ama elde değil.benim 3.gün transferi 2 tane embriyo konuldu biri iyinin biraz altı diğerinde pek kaliteli değil.benim test günüm salı günü ve erkende tahlil yapmak istemiyorum çünkü bi öncekinde 1 gün erken yapmıştım negatifi aldım uğursuz geldi yani,öle beklemedeyim bakalım ,beklemedeyim bakalım hayırlı sonuçlarım olur inş..:18:

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr tünaaayyyydıın:)

ay ne tembellik ettim bugün sormayın hava da buz zaten

minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:öffffffffffffffff çok gerginimm seninn tüm enerjin bende yein ederimmmm:18:hayırşlı haber ler gelecek öncelikle ne olursa olsun hakkında hayırlısı böyleynmiş diycezz dimmii bak

babyyyyy tatlıma transfer olmuştur bileee yaaaa

dilekcim valla bekler pozisyon devam aşılamadan bi tüp bebek gibi umutlu ya da talepkar diilim ama belli olmazzz ya tutarsaa dayımm

Amin canim ya, kurban oldugum allahim su mübarek cuma gününde hepimizin güzünü güldürsün insallah... son 1 saat kaldi

Canimmmmmmmmmmm derincim sen nerdesin yaaa bak son 1 saat

allahin izni ile, mübarek cuma günü ugurlu gelir insallah hepimiz icin, o kadar heyecanliyim ki, icim icime sigmiyor, ne hissedecegimi bile bilmiyorum.... :18::18::18::18::18::18:

offff
kalbim sıkıştı geçer mi 1 saat :18::18::18::18::18:

gecer gecer, ben cok heyecanliyim ama bir o kadar da cok sakinim.... allahin izni ile, hayirlisi ise canim benim , hayirli saglikli bir evlat ise allah emeklerimizi bos cikarmasin insallah... herseyi bilen güzel allahim insallahhhhh hepimiz icin

gecer gecer, ben cok heyecanliyim ama bir o kadar da cok sakinim.... allahin izni ile, hayirlisi ise canim benim , hayirli saglikli bir evlat ise allah emeklerimizi bos cikarmasin insallah... herseyi bilen güzel allahim insallahhhhh hepimiz icin

canım benimmm maşalllaahhhh sanaa:)Rabbim sonuç neyse ona göre sabrını dayanma gücünü verirrrvalla naklen yayın sayfa açık beklemedeyimmm:)yettim geldiimm bekliyorummm:)arayacaklar kaliba dimişi ayyyyyyyykişi kendine olunca daha kolay bekliyomuş vallaa:)ben bu kadar kendimde gerilmemiştimAllah bana akıl versinn:)pöf minacım bu aşılamadan tüp bebek gibi talepkar dilimm ama bugünlerde farklı farklı insanlarrr aroıyo rüyamda gördüm vs diye bilmeyenler kız kasığımdada bi haller var bilmiommm yaaa pöff ki ne pöööfff

hava soğuukk topikimiiiis doluu meşaaaaalllahhhhh

kızlarr selammlaarr efendiim hayırlı cumalarrr ne var ne eyokkk:)

ya ben bu transfere gidenlere vınn alma zorunluluğu yada cepte net zorunluluğu getirecem çok merak ediyorumm babbyyyyyy nerdesinnnnnnnburda çatlayan biriii varrr:))

Canim benim gerilmek yok, stres yok..... kizlarrrrr stres yapmadan gerilmeden bekliyoruz. artik elden bisey gelmez, ya iyi olacak ya da..... % 50 - 50

Ama sonuc ne olursa olsun biliyorum ki benim icin allahin en hayirli takdiri olacak.... herseyde bir hayir vardir, ama gönül istiyor tabiii pozitif olsun, bebis olsun, mutluluk olsun, nese olssun, rabbim insallah hakkimda ve hakkimizda en iyisine karar verir, emeklerimizi bosa cikarmaz....

derincim ayni canli yayin bende var

minaa yerim senii yaaa nası tatlısınn sennnnnnnbenim inançlı inayetli arkadaşım:)inana bana sen bu kadar pozitifsin Rabimde verecek karşılığında gönlünde kiniiicanlı yayın ama ben hiçç ihtimal vermmiyorum ya olursa çenem yere düşerneeeyyy diyeeeama dediğin gibi sonuç ya o ya o yani biriii ahahahah:))ee şu anda ne yapıosun netten başka bakem

KIZLARRR MÜBAREK CUMANIN YÜZÜ SUYU HÖRMETİNE HEPİNİZEEE,HEPİMİZEEE ŞÖYLE DUA EDİYORUMMMM'RABBİİMM GÖNLÜMÜZDE KİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSINNN İNŞAAALLAHHHHH'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…