Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhabalar,ben bugün itibari ile tüp bebek tedavisine başladım.uzun protokol olacak.decapeptly kullanıorum.içinizde daha önce kullanan var mı?birde tutunması için rahmimi çizdiler bugün sizede böyle bişi yaptılar mı?

ben östradiol kullandim yumurtanin catlamamasi icin, menogon u da yumurtalarin cogalmasi icin

belkide bendekileride onunla değiştirecekler canım. bende gonalf kullanıyorum yumurta çoğalması için, bugünde orlagutran kullandım akşam. yani sabah akşama çıktı iğneler

canım hayırlı olsun
inşşpozitif görürsün
ben kulanmadımbu ilacı bilmiyorum

ayyy var ya aslında iğneler bana hiç koymuyo, her iğnemi olmadan bebeğime kavuşma umudum daha çok artıyo. allah bu uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inşallah kızlar yaa.

belkide bendekileride onunla değiştirecekler canım. bende gonalf kullanıyorum yumurta çoğalması için, bugünde orlagutran kullandım akşam. yani sabah akşama çıktı iğneler

canım uuzn protokol olsaydı lukrin kulanırdın genelikle kısa protokolde ogarutran veriyorlar
zaten tedavinde bitmek üzre
bebiş gelsin unutursun buacıları

allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmaz inşallah.çok sabır isteyen işler.nerede tedavi görüosun.ya ben bu rahim çizme işlemine çok şaşırdım sanada yaptılar mı

ben adanada yaptıryorum
her merkezin kendince çizdiği bir yol var
ve bu durumu kandince açıklama yöntemi
ben artık çok şaşırmıyorum bu işlere
bakalım bu tedaviler böyle devam etikçe daha nelerle akşılaşacağız

canım uuzn protokol olsaydı lukrin kulanırdın genelikle kısa protokolde ogarutran veriyorlar
zaten tedavinde bitmek üzre
bebiş gelsin unutursun buacıları

inşallah canım benim. aslında yumurta rezervim fazlasıyla iyi ama dr kısa protokol uygulayalım dedi, dünya çapında kısa tercih ediliyor ve başarı oranları aynı dedi. o yüzden böyle oldu canım aslında bende ilk başta şaşırdım kısa duyunca ama drum sen bana bırak dedi. şimdi hiç takmıyorum hayırlısı olsun diyorum. rabbim hepimizin kucaklarını tez zamanda doldursun inşallah.

doğru söylüosun.benim ilk tüp denemem,inşallahta son olur.allahım dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah

yeter canim sen orgalutranla birlikte hangi igneyi kullanmistin ve arka rakayami yapmistin arada zaman birakmismiydin ban verdikleri listede puregonda orgalutranda aksam yaziyor napacagimi sasirdim vallla ayni saatte ikisine yapsammim arada zaman biraksammi :44:

canım zaten dr senin rahim yapından hormaonların tut her şeyini göz önünde bulundurarak oprotokol belirliyor
inşş sonu güzel olsun

doğru söylüosun.benim ilk tüp denemem,inşallahta son olur.allahım dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah

o ne oluyo ilk kez duydum canım. yani rahim çizme işlemini nasıl yapıyorlar merak ettim şimdi, neyle nasıl çiziyorlar anlamadım. ve nasıll tutunmasını sağlıyormuş? bu arada tedavin hayırlı olsun canım

canım benikide pregondu ve orgalutrandı
evet aka arkaya dedi hemşire bende sorudum nasıl yani arka arkaya diye
hemşire bana kendini sıkma 5.10 dkarayla yapa bilirsin kendini hazır hisedersen hemenarkasından hiç beklemednde yapa bilirsn dedi

hayır canım bana hemşire en az 2 saat olması gerek aralarında dedi. arka arkaya yapma sakın.

onu bilemem tabi ki de. ben yumurta arttırıcı gonal f kullanıyorum belki farklıdır ama bana kesinlikle aralarında en az 2 saat olması gerek dedi.

kızlar ben yatıyorum
iyi bakın kendinize

onu bilemem tabi ki de. Ben yumurta arttırıcı gonal f kullanıyorum belki farklıdır ama bana kesinlikle aralarında en az 2 saat olması gerek dedi.

canım ben ilk tedavimde gonlef kulandım ozamanda orgalutran kuandım orası başka bir merkezdi bana oradada yarım saat içinde yap demişlerid demekki her merkez farklı bir şey söylüyor

merhaba canim hosgeldin tedavin hayirli olsun rabbim emeklerini bosa cikrmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…